בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2018 00:34 לינק ישיר 
סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט

שלום לכולם.
כמו אחרי כל הופעה אני בא לכם שוב עם סיקור קטן ורשימת השירים של הופעה שהתקיימה בחול המועד סוכות תשע"ט.

כשהיגעתי לאולם פגשתי מיד את יושי בנדר ומיד הוא שואל אותי האם זה אתה שאני רואה בווידיאו האחרון של האסק?
כמובן שהתשובה היא כן...
גם פגשתי את נציגי של הפורום שהיגיעו מישראל וגם האמא של אלישה כהן דיברנו לפני ואחרי ההופעה.
מגיע מזל טוב לסולן של פרחי מיאמי "דוד טורקיה" שחגג את הבר מצווה שלו באותו לילה וקיבל שלל סולואים במשך ההופעה.

אחרי ההופעה שוחחתי קצת עם שושנה ביגון היא אמרה לפני כל הופעה היא בודקת אם השם שלי מופיע על הרשימה...

סיפרתי לה על המנהלת הכי מצויין בעולם שלנו "מיאמוש" שהיא התחתנה בשעה טובה היא התלהבה מאוד ומאחלת לה מזל טוב וביקשה שאני ישלח לה לינק להפורום היא רוצה לראות את הפורום שלנו.
ירחמיאל אמר שבעוד כמה שבועות מחכה לנו הפתעה אבל לא נתן פרטים.
היה תזמורת רגיל אבל היה כמה שירים שהמוזיקה היה פלייבק. וכמובן צילמתי את כל השירים של פרחי מיאמי.
ראיתי כמה מצלמות אז כנראה שיהיה DVD של המופעה.
הזמרים אורחים היה משה טישלר. יוני זיגלבאום. שמחה לינר.

והנה רשימת השירים:
משה טישלר: התחיל עם הסינגל החדש "בשבילי". (לא צילמתי)
יוני זיגלבאום: "הללויה" (צילמתי)
"מה נעשה" (לא צילמתי)
שמחה לינר: מחרוזת: "ואתה מרום" "ועל הכל" וסיים את המחרוזת "מי שעשה ניסים"
ואח"כ שר עוד מחרוזת של הדיסק האחרון שלו (המחרוזת הראשון של הדיסק)
ואח"כ שר את השיר "מרקד" של הדיסק "מרקד". (צילמתי)
סוף סוף פרחי מיאמי נכנס ופתח עם השיר דור לדור. (המוזיקה היה פלייבק) ואח"כ שרו "מזל טוב" (חשבתי על מיאמוש בהשיר הזה) ביצעו מושלם פשלה קטן אולי....

אח"כ שרו ''never give up'' אני יגיד לכם את האמת שלא אהבתי את השיר כששמעתי את זה בהדיסק אבל כאן אהבתי את השיר והביצוע.

ואח"כ שרו "עושה שלום" אחד מהשירים הכי אהוב עלי מהדיסק ומהופעות אחרונות. חשבתי שהקצב של השיר היה מהר מידי (Too Fast) וגם חסר לי את הסולו של אלי כהן...אבל עדיין ביצוע יפה. וכמובן שהם ביצו ווקאלי אחרי השיר...

ואחר מכן שרו את השיר אשמח בה' (מוזיקה בלי פלייבק...) מאוד אהבתי את הביצוע. ואחרי זה היה הפסקה קצרה.

משה טישלר חזר עם שיר שקט "תפילת הנרות"
יוני זיגלבאום חזר עם השיר "אודה" ואח"כ את השיר ''UP''

שמחה לינר חזר עם השיר פתחו לי ואח"כ את "המחרוזת הורה" של הדיסק החדש שלו. ואח"כ "ריבונו של עולם" מתוך האלבום "מרקד".

פרחי מיאמי: אלישה כהן ואליהו לוי ומארק רוזנסטק והוסיפו עוד סולן להופעה דוד טורקיה נכנס וביצעו את "יברכך."

אליהו לוי נשאר ושר את "תפילת חופה" ביצע יפה לדעתי ושיר יפה... ואח"כ המקהלה נכנס עם השיר "לעולם ועד"

אח"כ ירחמיאל הזמין להבמה את שמחה לינר וביצע ביחד עם המקהלה את השיר "מהרה" (מתוך כלל ישראל together) ואח"כ שמחה שאל את ירחמיאל האם הוא התקבל למקהלה...

אחרי השיר ירחמיאל אמר שעכשיו הגיע הזמן הכי עצוב של הלילה... הכריז את השמות של הילדים וסיימו עם השיר רווח ביחד עם כל הזמרים אורחים.

אני יודע שקיצרתי הפעם עם הסיקור אבל מאוד רציתי לסכם את הסיקור מהר ולסדר הקליפים. אבל לא נורא היה עוד כמה נציגים מהפורום שיכול לתת עוד פרטים על ההופעה אם שכחתי משהו...

להזכירכם אפשר לבקש ממני הקליפים ואני ישלח דרך box  לאימייל שלכם אך ורק לחברים פעילים בפורום ובתנאי שלא מעבירים וכמובן לא ליוטוב.

אני מאחל לכולם חג שמח!

תוקן על ידי elmonsey ב- 01/10/2018 00:39:41

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2018 00:45 לינק ישיר 
elmonsey

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2018 01:38 לינק ישיר 

omg i was there and i think u did a way better job than what i did lol omg u met elisha thats sooo cool i cant believe u met him what was the big news they have 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2018 22:18 לינק ישיר 

ואוו!
תודה על הסיקור והתמונות!
אתה ממש עושה לפורום יחסי ציבור עם שושנה וירחמיאל :)

נ.ב אני אשמח אם תוכל לשלוח את מה שצילמת במייל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2018 16:23 לינק ישיר 

תודה אלי! התמונות מקסימות! מחכה להסרטות...
אתה ממש אורח כבוד בהופעה.

10 שירים.
8 מתוך האלבום החדש.
4 מהם מבוצעים לראשונה על הבמה.

לכמה שבועות ירחמיאל מתכוון שהוא אומר כמה שבועות? ולאיזו הפתעה הוא מתכוון? כי אנחנו יודעים על כמה...

עזבו: אלי כהן , מייקל עובד, דניאל פסטרנק, ג'יקוב סתהון, אבי בלסם,
איתן מצ'ניק וטל גלסמן. השניים האחרונים ממש מוזר שהם לא היו.
קצת חבל שילדים שהיו כ"כ הרבה זמן בסוף לא היו בדיוק בהופעה שצולמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2018 22:21 לינק ישיר 
mbcforever

שירהיהודית כתב:

10 שירים.
8 מתוך האלבום החדש. 
4 מהם מבוצעים לראשונה על הבמה. קצת התאכזבתי למען האמת ציפתי לעוד שירים חדשים.. במיוחד לשיר אותם

לכמה שבועות ירחמיאל מתכוון שהוא אומר כמה שבועות? ולאיזו הפתעה הוא מתכוון? כי אנחנו יודעים על כמה...

איתן מצ'ניק וטל גלסמן. השניים האחרונים ממש מוזר שהם לא היו. באמת מאכזב מענין גם שראו את טל גלסמן הרבה בקליפ שהיה לקראת ההופעה ובסוף הוא לא השתתף בה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2018 05:59 לינק ישיר 

תודה אלי. נא לשלוח לי את הקליפים בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2018 08:20 לינק ישיר 

שלחתי לכמה מכם כבר למי ששלח לי אימייל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2018 00:38 לינק ישיר 

היי אלימונסי היקר, זכיתי לפגוש אותך גם. אני מאוד מעריך באמת בזכותך הפורום ממש אקטיבי.
אני ישמח לקבל את ההסרטות. ואני יגיב באריכות יותר אחרי הצפייה שוב בהסרטות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2018 07:25 לינק ישיר 
elmonsey

שירהיהודית כתב:
תודה רבה!!

איתן מצ'ניק וטל גלסמן. השניים האחרונים ממש מוזר שהם לא היו.

טל גלסמן לא עזב את המקהלה הוא רק היה בארץ לסוכות (הידעה הזאת קיבלתי מהאמא של אלישע כהן שלא יכולה להגיב בפורום אבל רואה מה שכותבים פה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2018 09:08 לינק ישיר 

הי! אז למה הוא לא אמר? היינו באים לראיין אותו... עידודו לא רצית לראיין ילד?
חבל, כי הוא חמוד ויש לו נוכחות על הבמה וזו בדיוק ההופעה שצולמה.
ואיזה מזל שעל אלישע אפשר לכתוב רק דברים טובים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2018 15:49 לינק ישיר 

קודם כל יישר כח גדול אלימונסי על ההסרטות האיכותיות!
מרפרוף קל בהסרטות , ממש אהבתי את הכוריאוגרפיה! ירחמיאל הפתיע. התנועה הראשונה בnever give up מזכירה את התנועה הראשונה במחרוזת שירו לו ממיאמי בקונצרט. תנועה שמאוד אהבתי:)
גם השיר לעולם ועד מלא בכוריאוגרפיה מתוקה מאוד ומשמעותית בשיר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2018 04:41 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

קודם כל יישר כח גדול אלימונסי על ההסרטות האיכותיות!
מרפרוף קל בהסרטות , ממש אהבתי את הכוריאוגרפיה! ירחמיאל הפתיע. התנועה הראשונה בnever give up מזכירה את התנועה הראשונה במחרוזת שירו לו ממיאמי בקונצרט. תנועה שמאוד אהבתי:)
גם השיר לעולם ועד מלא בכוריאוגרפיה מתוקה מאוד ומשמעותית בשיר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בכלל השיר הזה הזכיר את סגנון השירים הישנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2018 06:40 לינק ישיר 

טרם יצא לי לכתוב סיקורים על השירים, אך לאחר כמה צפיות, ברצוני לציין שהתאכזבתי קשות שלא שרו את 'מרן די בשמיא'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2018 20:34 לינק ישיר 

אלימונסי, שוב תודה ויישר כח על צילום ההופעה!

זו אותה מצלמה מפעמים קודמות? כי הצילום הפעם ממש חד.

הקדמה:

הקבוצה

הניסיון של הילדים, בערך שנתיים וחצי, ניכר מאוד. הם יודעים לתפקד, יש להם בטחון והם גם משוחררים יחסים. עשו עבודה ממש טובה בהופעה הזו!

הבמה

החזות של הבמה מושקעת מאוד! יש שימוש נרחב באורות ובמסך מאחורה בכל מיני צורות. עם זאת, הבמה יחסית קטנה. המצלמות תופסות בה חלק גדול. לא זכור לי עוד הופעה שהמצלמות בלטו כל כך. הן כמעט התנגשו בילדים, בעצם הן ממש התנגשו בדוד טורקיה בשיר יברכך.

התלבושת

אפודות בצבע אדום-כתום, בגזרה של האפודות הירוקות מתקופת אט אט (פסח ע"ה, פסח ע"ו). עניבות בצבע שחור ואדום מתחלף. לדעתי, התלבושת סבירה בהחלט. אני לא חושבת שילד במקהלה צריך להתלבש כאילו הוא הולך לבית הכנסת והחליפות קצת כבדות לי מדי. יש גם תלבושת לנבחרת שמבצעת את יברכך, אפודות באותה גזרה וחליפות אחידות!

בסלי"ל

שימו לב לתופעה הבאה: כמה סולנים היו לנו פעם, בתחילת תקופת האקספריאנסים? בעיקר היו שלושה סולנים ראשיים שתפסו את הבמה, פה ושם היה עוד סולנים אבל ממש מעט. לאט לאט התרחבה תופעת סולני המשנה. בתקופת רווח – יבוא חלק גדול מהילדים קיבלו סולו, עדיין לא כולם. החל מתקופת אט אט ניתן היה לשים לב לכך שירחמיאל משתדל לתת סולו לכל הילדים, לפחות בהופעות. בקבוצה הזו זה עוד יותר בלט וגם באלבום כל הילדים קיבלו לפחות סולו אחד. לכן במקרה של סולו שיוצר/הועבר/חולק במטרה לתת סולו לילד שלא קיבל זה יצוין בקיצור:
במסגרת סולו לכל ילד – בסלי"ל.

דור לדור

אם ירחמיאל היה מתייעץ איתי, הייתי אומרת לו להתחיל עם אשמח על קפיצותיו ולסיים עם דור לדור, אבל הוא לא...

העמדה

כשהקבוצה של אט אט ביצעה את השיר הזה הם הסתדרו בתחילת השיר במשולש. כשהקבוצה הנוכחית ביצעה את השיר הם נשארו בשתי שורות רק שהם החליפו את המקומות כך שמי שבדרך כלל בצד היה באמצע. הפעם הם החזירו את המשולש. אני לא יודעת למה ירחמיאל מצא לנכון לשים את אליהו ודוד בחזית המשולש, הם גם כך בולטים מאוד בהופעה, אולי הם התאימו לו מבחינת הגובה.

ואם הזכרנו את אליהו ודוד לשניהם מגיע צל"ש על הופעה מתוקתקת, שמירה על פוקוס לאורך כל ההופעה והפקת סולואים מדהימים אחד אחד!!!

סולנים:

דוד טורקיה – בסולו אנרגטי, מלא קצב ומדויק. הוא מכניס את כולו לשיר.

יוסף וידל – בסלי"ל. לוקח חצי מהסולו של מנחם. האמת שפחות אהבתי את הקול שלו בעבר, אבל אחרי ההתחלפות הקול שלו נהיה יציב והרבה יותר יפה לדעתי. כן, יש דברים כאלו.

מנחם צוויקלר – גם קול אחרי התחלפות. המזל שלו שהקול שלו היה כ"כ דק שממש לא מורגשת ההתחלפות, רק שקשה לו לעלות בטונים. הסולו הזה יפה מאוד.

מרק רוזנסטק – מה זה? משחקים חבילה עוברת בסולו הזה? כל הופעה יש סולן אחר שמבצע את הקטע הזה. לידע כללי: צבי שמחון, אביגדור גלוק, בני מן, אלי כהן, אלישע כהן ועכשיו מרק.

בכל מקרה, הסולו הזה ממש מתאים לו, הוא מספיק גבוה והנטייה של מרק לעלות בטונים מתאימה לכאן. גם הקול שני של המקהלה מאוד יפה.

אהרן מנהיים – זה לא סוד שהוא התפספס ממש באלבום. אני אוהבת את הקול המתוק והשירה הקלילה שלו. לפחות בהופעה הזו הוא קיבל קצת יותר במה והסולו הזה מקסים.

מיכאל אברג'ל – בסלי"ל. קול צעיר מאוד, טיפה תינוקי. אבל אפשר לשמוע שיש לו יכולת טובה להחזיק מנגינה.

בסוף השיר יש העמדה נוספת, שאם ההסרטה הייתה במעוף ציפור הייתי יכולה לדעת מה היא, אולי זיג זג.

חמוד איך ירחמיאל נעמד ליד אלישע בסיום השיר.

מזל טוב

בעדינות אני אגיד שאני מעדיפה את הביצוע הקודם, במופע פסח ע"ח, חסרים לי הסולואים של אלי ודניאל וגם ירחמיאל שיגע אותם לגמרי עם ההרמוניות.

דוד טורקיה – מתחיל טיפה גבוה, אבל מחזיק יפה את הסולו (איפה אלי? איפה?).

שמעון גולדמן – בסלי"ל. סולו קצת קשה בתור סולו ראשון, הוא מסתבך עם החזקת המנגינה, במיוחד בגלל שהוא עסוק בלקבל אישור מירחמיאל ולא מצמיד טוב את הרמקול. אבל יש לו קול יפה ואני מניחה שאם הוא היה יותר רגוע, הוא היה יכול לעשות את זה טוב יותר.

סמי סלמה – הסולו שיותר טוב מפעם קודמת! הוא מחזיק את המנגינה כמו שצריך ומסיים את מעולה את הסולו.

אלישע כהן – מתחיל שניה לפני הזמן. סולו עדין ויפה, השיר הזה מתאים לרכות של הקול שלו.

הרמוניה יפה שלא הייתה שם קודם.

ירחמיאל מסמן לילדים לשיר מיד עם הרמוניות, ולא את הקטע שכולם שרים יחד. חבל, קודם צריך לשיר אחיד.

לא ברור מה קרה במהלך השיר, ירחמיאל לא היה כדי לכוון את הילדים...

הילדים מבצעים ממש יפה את ההרמוניה של מקהלת זמירות.

אליהו לוי – מדלג על ה"אההה" היפה שפותח את הסולו... משהו בקצב לא מסתדר לו בהתחלה, אבל מתגבר על זה. בגדול, סולו יפה. הסולו הכי פחות טוב שלו בהופעה הזו, אבל זה לפי הקריטריונים שלו.

Never give up

השיר הזה לא מהחביבים עלי באלבום, אבל מיד חשבתי שהוא יכול להיות ממש חמוד בהופעה. הכירוגרפיה יפה ובחלקה ממש צפויה ומשרתת את השיר.

הצעידה הזו קדימה ואחורה כאילו יוצאת מהמנגינה.

אייזיק טורקיה – מתחיל את הסולו ומחליף את הרמקול עם דוד. מישהו שמע הבדל? כי אני לא. סולו יפה עם קול בוגר אבל יציב.

סיימון וילדס – יש לו קול יפה והוא מבצע ממש טוב.

אליהו זילברברג – איך הוא גדל והקול שלו כבר נשמע בשלבי התחלפות... הסולו הזה מצוין והעליה בסוף ממש מדויקת.

אריאל אייזנברג – בסלי"ל. הופה! מי למד לשיר, להיכנס נכון לסולו ולשמור על המנגינה? זה מרגש! מפתיע, הוא נשמע מאוד בוגר.

אליהו לוי – מגיע מהצד השני של הבמה ולוקח שניה לקלוט שזה הוא, במיוחד שהוא שר בדרמטיות כזו, מעבה את הקול שלו.

מנחם צוויקלר – הוא נשמע קצת מתאמץ בסולו הזה.

דוד טורקיה – בסולו חזק, מלא מרץ וממש יפה. מסיים חמוד עם התנועה של ה'הי' עם היד.

נס עדס – בסלי"ל. ברוך הבא! בסולו הזה קצת קשה לשמוע את איכות הקול.

אהרן מנהיים – עושה עבודה טובה בסולו הזה.

יוסף וידל – בסלי"ל. שוב, לא מצליחה להבין את הקול.

אלכסנדר קופר – לא ממש שומעים אותו טוב בסולו הזה.

אלישע כהן – סולו טוב. מעלה את הקטע הזה של השיר.

אם לא הבסלי"ל, הקטע הזה היה צריך להתחלק בין שני סולנים, לא יותר.

אליעזר הרץ – חמוד ונשמע מאוד בוגר.

מנחם צוויקלר – סולו יותר טוב מהקודם. הסיום טוב.

דוד טורקיה – שומר על המנגינה היטב למרות שהוא משתלב עם התנועות.

מרק רוזנסטק – מתחיל טוב את הסולו, רק יותר בעדינות עם העלייה בסוף, קצת צועק.

אולי זה חמוד שיש הרבה סולנים בהופעה, אבל קשה לשמוע היטב את הקולות. וזה היה קשה לסקר את כולם...

פנטומימה: שאני אבין, זה כביכול אליהו מיואש וירחמיאל ואליעזר מעודדים אותו לא להתייאש, never give up וכו' ואז הוא מתעודד? חסרה לי עוד שניה של שכנוע מצד אליעזר, לאליהו יש יכולת דרמטית טובה. וחמוד הרעיון.

בהסרטה של דניאל זה נראה שגם אלכסנדר ואלישע עושים פנטומימה, אבל משהו במומנט מתפספס להם.

שוב, שימוש בסולנים שגם ככה בולטים מאוד בהופעה, אבל הם מגלים פה צדדים נוספים.

קוורטט – יפהפה! ממש שילוב מוצלח. גם ההתקדמות שלהם לקדמת הבמה חמודה ממש.

ההתאספות סביב ירחמיאל צפויה. כשדמיינתי את הקטע הזה, ככה דמיינתי את זה!

אבל אני לא רואה ולא שומעת את ירחמיאל שר...

בup up up בסוף יש תנועה נגררת.

שלום על ישראל

השיר המבוצע ביותר על ידי הקבוצה הזו, והביצוע הזה אחד היפים!

מנחם צוויקלר – כניסה יפה מאוד! משתלב טוב עם השיר.

דוד טורקיה – מחזיק היטב את המנגינה לאורך כל הסולו. ההטיה של הגב אחורה הזכירה לי את דוד פרלמן.

סמי סלמה – סולו ארוך שמאפשר לשמוע היטב את הקול שלו. ביצוע מצוין. מעדיפה את הקול שלו אחרי ההתחלפות.

אליעזר הרץ – פחדתי שהצומי שהוא מקבל מירחמיאל נובע מהכריזמה והמראה החיצוני, אבל יש לו קול מהמם! בניגוד למראה העדין שלו, יש לו קול חזק וטוב! והוא גם שר ממש מדויק.

אהרן מנהיים – בסולו יפהפה שמדגיש את היכולות שלו. המיוחד בקטע הזה, הוא הקול שני שהמקהלה עושה. במקור זה סולו של איתן מצ'ניק שלצערנו לא היה בהופעה. מעניין איך הוחלט שכל המקהלה תבצע את הסולו ולא סולן אחר. ההרמוניה עדינה וקסומה.

אלישע כהן – בסולו יפהפה, עדין ומלא קסם. הוא מדייק מאוד בשירה. הקול כאן נשמע בוגר יותר.

מרק רוזנסטק – מתחיל טוב, העליות בסוף מיותרות ממש.

אליהו לוי – אין לי מילים לתאר את היופי של הסולו הזה. משום מה הוא הזכיר לי את הביצוע הראשון שלו לקטע הזה, אי אז בפסח ע"ז, במונסי, וזה יפה שגם אחרי שהוא צבר ניסיון ומוניטין הוא עדיין שר עם התמימות והחן של אז...

אלכסנדר קופר – יפה ומדויק. מתוק.

בסוף מישהו מהקהל צועק "אליעזר" וכל המקהלה מסתובבת אליו...

שלום על ישראל – סיום

זה לא בדיוק ביצוע ווקאלי, זה ביצוע עם ליווי שקט יותר.

מרק רוזנסטק – מבצע יפה ולא עולה יותר מדי. בדיוק במהלך הסולו שלו ירחמיאל מסמן לתזמורת להתחיל. הוא חוזר למקום עם פרצוף של "מה ירחמיאל הזה רוצה ממני?"...

אליהו לוי – יפהפה! כשהתזמורת שקטה יותר אפשר לשמוע יותר את הקול הנדיר שלו.

ירחמיאל מדגים לנו קצת איך המקהלה מבינה את הסימנים שלו.

אליעזר הרץ – חמוד במיוחד, יש לו יכולות.

אשמח

השיר הזה דורש מלא אנרגיה ולבצע אותו בסוף הרצף היה קשה. לפעמים המקהלה נשמעת כאילו חלק מהילדים מחכים לכוס מים שתרטיב את גרונם.

סימון וילדס – קול יפה וביצוע מוצלח.

נס עדס – יש לו קול יפה, אבל כאן הוא שר קצת יבש.

דוד טורקיה – איזה סולו יפה! עם האנרגיות והדיוק של דוד.

אלכסנדר קופר – נזכר להראות לנו מה יודע... סולו מתוק ויפה.

יוסף וידל ונס עדס מחליפים את אלי ומייקל בקדמת הבמה.

אליהו לוי – שר במתיקות ובמקצועיות. מחזיק יפה את העליות בסולו.

אלישע כהן – בסולו קצר ומתנגן, איפה החיוך? בכלל הוא היה קצת רציני בהופעה הזו.

סמי סלמה – לא הבנתי למה ירחמיאל ראה לנכון לחלק את הסולו של אלישע. אלישע מבצע את הקטע הזה כ"כ יפה ומשאיר טעם של עוד. גם בהופעה הקודמת הסולו חולק ומיד אמרתי שהקטע הזה שייך לאלישע. זה אפילו לא בסלי"ל, כי לסמי כבר יש סולואים. חבל, לדעתי הקטע יותר יפה כשאלישע מבצע אותו.

המשך יבוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2018 21:08 לינק ישיר 

אלי,
שלחתי לך מייל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext