מהההה?! אליהו לוי פרש?! לאאאאאא אחד הקולות הגדולים בכל הזמנים
נשלח ב-28/3/2019 21:26
המודעה מבטיחה ומאכזבת כאחד. מבטיחה כי חמישה שירים חדשים זה תמיד טוב ואם בכיכוב של אלישע אז עוד יותר טוב. גם יש רק זמר אחד בכל הופעה מה שאומר שיהיה הרבה מיאמי. אבל מאכזבת, בראש ובראשונה בגלל פרישתו של אחד הסולנים הגדולים בכל הזמנים, אליהו לוי במיוחד שיש הצגה, והוא הראה שהוא יודע להציג. וגם שאין ילדים חדשים. אני לא חושבת שיהיו עוד ילדים בהופעה, אם טרחו וצילמו תמונה חדשה, אז למה לא לצלם את כולם?! רוב הילדים כבר בשלבי חילוף קול וזה קצת מאכזב.
נשלח ב-29/3/2019 07:36
elmonsey
שירהיהודית כתב:
גם יש רק זמר אחד בכל הופעה מה שאומר שיהיה הרבה מיאמי. אבל מאכזבת, בראש ובראשונה בגלל פרישתו של אחד הסולנים הגדולים בכל הזמנים, אליהו לוי .
יש 2 זמרים תמיד יש לפחות 2 זמרים. גם אני חושב שאליהו יחסר לנו מאוד ואני יוסיף עוד משהו לגבי הצגה. היה כבר הצגה במופע מיאמי 2 זה היה מצויין אז אבל מי יודע איך זה יהיה עכשיו.
אם אני כבר כאן אני חייב להוסיף שיש לי כבר כרטיס להופעה ביום שני שיהיה עם אברהם פריד. וכמובן שאני יסריט לחברי הפורום ובמיוחד להמנהלים היקרים שלנו כמו מיאמוש ושירה יהודית שהם באמת מחזיק פה הפורום ומגיע להם!!!
לגבי סיקור של ההופעה האם אתם אוהבים כשאני כותב גם על הזמרים אורחים או שאני יכתוב רק לגבי פרחי מיאמי?
נשלח ב-29/3/2019 10:56
elmonsey כתב:
גם יש רק זמר אחד בכל הופעה מה שאומר שיהיה הרבה מיאמי. אבל מאכזבת, בראש ובראשונה בגלל פרישתו של אחד הסולנים הגדולים בכל הזמנים, אליהו לוי . יש 2 זמרים תמיד יש לפחות 2 זמרים. גם אני חושב שאליהו יחסר לנו מאוד ואני יוסיף עוד משהו לגבי הצגה. היה כבר הצגה במופע מיאמי 2 זה היה מצויין אז אבל מי יודע איך זה יהיה עכשיו.
אם אני כבר כאן אני חייב להוסיף שיש לי כבר כרטיס להופעה ביום שני שיהיה עם אברהם פריד. וכמובן שאני יסריט לחברי הפורום ובמיוחד להמנהלים היקרים שלנו כמו מיאמוש ושירה יהודית שהם באמת מחזיק פה הפורום ומגיע להם!!!
לגבי סיקור של ההופעה האם אתם אוהבים כשאני כותב גם על הזמרים אורחים או שאני יכתוב רק לגבי פרחי מיאמי?
נקרא בשקיקה את כל מה שתכתוב
נשלח ב-31/3/2019 12:10
elmonsey כתב:
יש 2 זמרים תמיד יש לפחות 2 זמרים. יש בכל הופעה זמר מרכזי (פריד/שפירא) ואת טישלר שלו יש אולי שני שירים לשיר, כך שהוא לא תופס הרבה זמן. גם אני חושב שאליהו יחסר לנו מאוד ואני יוסיף עוד משהו לגבי הצגה. היה כבר הצגה במופע מיאמי 2 זה היה מצויין אז אבל מי יודע איך זה יהיה עכשיו. היה גם הצגה במיאמי 3 בכיכובם של איצי ספינר, מרדכי ליבוביץ ומרק שלזינגר. ואי אפשר לדעת איך זה יהיה עד שזה לא יהיה! עדיין מרגיש לי פספוס שאליהו לא יהיה חלק בהצגה.
אם אני כבר כאן אני חייב להוסיף שיש לי כבר כרטיס להופעה ביום שני שיהיה עם אברהם פריד. וכמובן שאני יסריט לחברי הפורום ובמיוחד להמנהלים היקרים שלנו כמו מיאמוש ושירה יהודית שהם באמת מחזיק פה הפורום ומגיע להם!!! תודה ענקית! האמת שהפורום חייב לך הרבה, כי בזכותך אנחנו מקבלים עידכונים שותפים מההופעות!
לגבי סיקור של ההופעה האם אתם אוהבים כשאני כותב גם על הזמרים אורחים או שאני יכתוב רק לגבי פרחי מיאמי? אני כן קוראת את הכל, כי זה מעניין לדעת מה היה בהופעה.
נשלח ב-31/3/2019 22:04
איך זה שעדיין לא ציינו את הציציות בחוץ?!
נשלח ב-1/4/2019 01:13
שירהיהודית כתב:
לפי דעתי, זה בגלל ההצגה. הרי בהופעות הרגילות הציציות בפנים.
נשלח ב-1/4/2019 09:43
שירהיהודית כתבה:
וואו, האמת שלא שמתי לב.. זה היה נראה עליהם כל כך טבעי:)