אז חשבתם שאחרי הראיון עם אלישע לא יהיו עוד הפתעות? אז לא! אמנם זה לא ראיון וידאו אבל זה ראיון מעניין מאוד.
ומדובר בראיון עם דוד שפירא, אחד מסולני המקהלה הבלתי נשכחים שגם התחיל קריירה מוסיקאלית ממש לאחרונה. אני אעלה גם את הראיון באנגלית, למעוניינים. קריאה מהנה ואל תשכחו להגיב! 1. מתי עלה לך הרעיון להצטרף לפרחי מיאמי? הייתי חבר במקהלת "צליל וזמר" קצת, והיו שם כמה חודשים שהם פשוט לא עשו כלום. אז אמא שלי אמרה רק 'בוא נלך לפרחי מיאמי', ואמרתי שאני לא יכול להיכנס. אבל אמא שלי התעקשה, וירחמיאל קיבל אותי. האמהות של חברי המקהלה הן ממש לעניין ע"ע אמא של ארי גולדוואג 2. למה בחרת את פרחי מיאמי על פני מקהלות אחרות? זו היתה המקהלה הכי מגניבה בימים ההם. בזמן הזה!! 3. האם אתה זוכר משהו שירחמיאל אמר לך במבחן קבלה? לא ממש, רק צריך לשיר שיר קצבי ושיר איטי. אני לא זוכר את השיר הקצבי ששרתי, אולי תהילת ה', אבל השיר האיטי היה 'הבט ימין' (זעקתי). רק נציין שזו בחירה יפה וטובה
4. בן כמה היית כשהצטרפת למקהלה? בן 9.
5. במשך הזמן שאתה במקהלה, האם קיבלת מספר מספק של סולואים או שהיית מעדיף יותר? כן, קיבלתי כמות טובה של סולואים.
 6. מה הכי אהבת כחבר בפרחי מיאמי? את הקונצרטים. 7. מה לא אהבת כחבר בפרחי מיאמי? לא הרבה ... לפעמים היו לנו חזרות ארוכות מאוד לפני סוכות ופסח כדי להתכונן לקונצרטים הקרובים. 8. מה השיר המועדף עליך מכל השירים של פרחי מיאמי? קשה, באמת לא יודע. יש כל כך הרבה טובים.
9. אתה יכול לשתף אותנו חוויה מצחיקה שקרתה לך בשנים שהיית במקהלה? אני לא חושב על שום דבר מיוחד. חבל... ואצלו זה עוד הייתה חוויה משפחתית שינסו להיזכר יחד. 10. מה אתה יכול לומר לנו על ירחמיאל ביגן? מאוד מקצועי, הוא מוכשר מאוד מבחינה מוסיקלית ויודע איך לנהל מקהלה ברמה עולמית. הוא גאון!!!
11. האם הוא מדי קשוח? לא. 12. האם את זוכר מחמאה מסויימת שהוא נתן לך? אני זוכר הקלטה של סולואים באולפן ועשיתי כמה 'ובראטו' בפעם הראשונה והוא שיבח אותי,(אפשר להבין למה) זה הרגיש די טוב.
13. האם נהיו לך חברים במקהלה, אתה יכול לציין את שמותיהם? חבורה, מייק מאיירס, דוד קסטנבאום, יעקב בלוך, אליוט הירש, ג'וני שטרן, יצחק בן ישי, בריאן קוגל, אלי סינריך, רשימה ... וואו איזו תקופה! אילו סולנים!
14. האם לירחמיאל היתה השפעה על היידישקייט שלך? אתה יכול לשתף אותנו בדוגמא? הוא היה מדגיש שצריך להבין מה אנחנו שרים ולהסביר את המילים ואת המשמעות שלהן. אז אני חושב שבאופן כללי אני מנסה להבין יותר את המילים שאני מתפלל או שר.
15. איזה סוגי מוסיקה נוספים אתה אוהב לשמוע? הרבה סוגים. 16. האם יש לך תכנונים לקריירה מוסיקאלית? האם אתה חושב שהיותך במקהלה יעזור לך להשיג זאת? כן, עכשיו שוחרר הסינגל הראשון שלי, אז אני כרגע שואף לקריירה בתחום המוסיקה, לך על זה!!! ואני חושב שהמקהלה בהחלט עזרה לי ללמוד איך להופיע על הבמה וכיצד לגשת למוסיקה בכלל ברמה מקצועית גבוהה. תכלס, כיף לראות את בוגרי מיאמי מופיעים. הם יודעים לעשות את זה.
לקליפ החדש של דוד
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 11/04/2019 17:13:37 |