בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקור של הופעה פרחי מיאמי חול המועד פסח תשע"ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2019 10:03 לינק ישיר 

בשעה 5 אחה"צ יצאתי לברוקלין למרות הפקקים היגעתי מוקדם וגם מצאתי חנייה ממש מול האולם(בניו יורק כמעט אי אפשר למצוא חנייה)

הדלתות נפתחו מאוחר אז כמובן ההופעה התחיל קצת באיחורץ אבל הראשון שפגשתי הוא אחד מההורים של הילדים שגם עוקבת אחרי הפורום (ניחשתם כבר? מה לא?) טוב אמה של אלישע כהן...(שקיבל המון סולואים) ואמר לי שהיום רק יופיע "הקבוצה הישן" שאלתי למה היא מתכוונת היא אמרה יש קבוצה חדשה של ילדים אבל הם רק יופיע מחר (היום) אבל רק מחרוזת אחד. גם דיברתי אם עוד 2 הורים. הראשון אבא של אליעזר הרץ ומיכאל אברג'ל. (והם גם בקשו שאני ישלח להם את הווידאו שצילמתי)

המנחה היה יוסי צוויג שהוא שדרן רדיו בניו יורק והזמין את משה טישלר ופתח עם השיר "בשבילי"  ועוד שיר שאני לא זוכר כעת.

אברהם פריד נכנס עם שיר באנגלית (התרגום כ"כ טוב להיות אתכם). ומיד המשיך עם השיר "באש ובמים" ואח"כ מחרוזת שירים מהאלבום "חזק" אבת התאכזבתי מאוד עם העיבוד של יובל סטופל היה ממש גרוע מאוד. והמקהלה היה פלייבק. השירים היה "חזק" "לבנימין אמר" (מתאים לעכשיו...) "מודה אני" וסיים עם דידה ביה. אח"כ שר "תודה רבה ה'" שלאחרונה מבצע בכל הופעה וסיפר למה יש לו קופת צדקה בכל הופעה.

אח"כ התחיל ההצגה חדשה הנושא היה כאילו איזה ישיבה הולך לסגור ומנסים להשיג כסף.

חוץ מהילדים הופיע 2 בוגרים. אחד יוחנן בורנשטיין (ממופע שירו לו זוכרים?) והשני...יושי בנדר (שהוסיף קצת זקן רק לההופעה)

השיר הראשון של ההצגה דיבר "על שטייגען"

הקטע השני של ההצגה היה שיושי בנדר מבקש כסף ממישהו ושרים שיר על כסף שזה הכי חשוב ויושי מדבר על תורה שהוא יותר חשוב.

השיר השלישי היה על שהילדים הולך להציל את היום (שהם ינסה להשיג את הכסף להשיבה)

הקטע שרביעי של ההופעה שהילדים מנסים לבקש כסף מאיזה גביר. ולא הצליח והרב (יושי בנדר) פוגש אותם ואומר להם שצריכים להתפלל. ושרו שיר שקט בנושא תפילה (רק 3 ילדים) ואחרי השיר ממשיך שהילדים אומרים שהדרך להשיג את הכסף היא לעשות מופע. ושר שיר סיום (לא יודע איך נקרא השיר)ובאמצע השיר ה"עושר" אומר שהוא יתרום סכום גדול להישיבה  ואח"כ ירחמיאל הכריז השמות של הילדים.

לפני ההפסקה אני יכתוב כמה מילים. באמת לא כ"כ התלהבתי מההצגה וגם היו כמה בעיות עם המקרופון של כמה ילדיםץ אבל מה שאני יכול לומר לגבי הילד אליעזר הרץ אני לא זוכר אם זה פעם ראשונה שהוא מופיע אבל ממש התלהבתי מהאנרגיות שלו(אתם תראו בקליפים) וגם יש לו קול יפה גם לאלכס קופר יש קול מדהים.

הפסקה

אחרי ההפסקה משה טישלר נכנס שוב עם מחרוזת להיטים "אליהו הנביא" "ואדמה ושמים".

אח"כ אברהם פריד נכנס שוב עם השיר רבון העלמים(אני לא סובל את השיר הזה) ואח"כ עוד מחרוזת קטן (גם מהאלבום חזק)"השתא הכא" והשיר "כח"

ואח"כ ביצע השיר "נפשי חמדה" הלחן של ישי ריבו ומשה טישלר גם נכנס ושר ביחד עם פריד היה מדהים!!!

אח"כ ביצע מחרוזת שכבר ביצע את זה המון בהופעות השירים "קל ההודאות" והשיר "לפניו נעבוד". והשיר באנגלית של האלבום באחרון(ברינג די האוס דאון) וסיים את המופע שלו עםמחרוזת חב"ד.

פרחי מיאמי חוזר עם פתיח שכבר ביצעו כמה פעמים. מתחיל עם "שירו לו" ואח"כ "רווח" ואח"כ "אט אט"

וממשיך עם "לא ישא גוי" ומסיים עם we need you

פרחי מיאמי ממשיך עם מחרוזת שירים שקטים מתחיל עם "אני מאמין" הנוסטלגי ויפה (הקצב היה מידי מהר אבל ירחמיאל סידר את התזמורת) וסיים עם השיר"מהרה".

אח"כ ירחמיאל סיפר שיוחי בריסקמן ביקש ממנו להלחין שיר להחזן שלום למר והלחין את השיר "לפניו נעבוד" וירחמיאל החליט לעשות מחרוזת שירים שלא שייכים לפרחי מיאמי.

סדר שירים: "עברי אנוכי של בני פרידמן" "מאך א ברכה של שמילי אונגר" "לפניו נעבוד של שלום למר לחן של ירחמיאל" "ואהבת של מיילך קאהן" וסיים עם  "תדליק את האש של שוואקי"

ואח"כ ירחמיאל הכריז שוב את השמות של הילדים וסיימו Never give Upאחרי המחרוזת שרו את הערב עם השיר "לעולם ועד" לדעתי הייתי מעדיף שיר יותר קצבי כמו אשמח בה' או יברכך.

לבקשת ווידאו נא לשלוח לי מייל (לא הודעה אישי כי זה לא מגיע לפלאפון שלי) ואני ישלח לחברים פעילים בופורום ובתנאי שלא מעבירים הלאה בלי רשות.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2019 10:05 לינק ישיר 
elmonsey

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2019 10:36 לינק ישיר 

תודה אלי. מדהים איך ששני אנשים שהשתתפו באותה ההופעה חוזרים הביתה עם מסקנות שונות לחוטין:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2019 10:51 לינק ישיר 

תודה רבה אלי!!!! סיקור מענין! תודה על התמונות!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2019 11:16 לינק ישיר 

וואו, איזה תמונות איכותיות!
יישר כח על הסיקור היפה!
מחכה להסרטות בערוץ הטלגרם של הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2019 13:30 לינק ישיר 

אלימונסי היקר מועדים לשמחה. ממש תודה לך על ההשקעה שלא מובנת מאליה בהסרטה ובסיקור.
אליזער הרץ כבר בהופעה בסוכות אהבתי את האנרגיות שלו הוא בהחלט מעניין.
מעניין לשמוע את השיר נדליק את האש בביצוע שלהם. שיר יפה.
וכמובן את כל ההופעה. תודה לך שוב. חג שמח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2019 15:42 לינק ישיר 

יישר כח גדול על המאמץ וההשקעה!! גם סיקור מפורט ומקסים וגם התמונות האיכותיות וההסרטות!
מעניין אותי לראות אותם מציגים:) מחכה להסרטות.
שמחה לשמוע שיש ילדים חדשים במקהלה. מעניין למה הם יופיעו רק בהופעה השניה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2019 16:09 לינק ישיר 

תודה על הסיקור והתמונות נהננו לקרוא. יפה לראות את יושי שוב על הבמה. (מזכיר את מנחם קליין שגם חזר כמה פעמים לבמה... במקהלת הבוגרים ואחרי זה עם מיאמי ממזרח).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2019 18:08 לינק ישיר 
מיאמוש

בס"ד

סיקור הופעת פסח תשע"ט

חייבת לציין שההסרטות היו מעולות, והאמת שלקח לי זמן לכתוב כי ראיתי את ההסרטות בהמשכים (האינטרנט עשה לי המון בעיות) אז ככה שזה ממש רושם ראשוני ועדיין לא התעמקתי בהן..

אכתוב רק על מיאמי:

שטייג away-שיר מתוק, קצבי, מאוד אהבתי את האנרגיות, ממש מכניס לאווירה.. לא מפסיקה לשיר את השיר הזה ביומיים האחרונים:) הקצב מעולה. הסולו של מנחם צוויגלר חביב, אהבתי את הסולו של אלישע כהן וגם דוד טורקיה היה מעולה. הסיום של מרק היה לא מוצלח במיוחד.. חמוד לראות כמה עם ציציות בחוץ, ובכלל תלבושת עם ילקוטים וגמרות.

כסף- מזכיר לי את השיר שבת בon the road to yerushalaטim. יש ליוחנן קול חזני במיוחד.. הצחיק אותי ה"מריבה" בין יושי ליוחנן- כסף מול תורה. יושי גם שר נחמד.

בקטע של ההצגה, היה חמוד כשאלישע אמר ש"הוא יודע מחברים אחרים שאין ישיבות כמו הישיבה הזאת' והקהל מחא כפיים.. רמז שאין כמו מיאמי:) 0:48 נראה שמישהו שם לא התאפק וצחק מהמעמד..(לא נראה כחלק מההצגה) פשלה קטנה שילד אחד התחיל את השיר לפני הזמן. הסולו של סמי סלמה בלט לטובה, מאוד יפה!

השיר חמוד, משום מה הוא קצת לא מסתדר לי באוזן, לא יודעת למה.

הסיום של מרק ממש לא טוב.

חמוד שיש לכל ילד מיקרופון מדונה אישי, כך הסאונד טוב יותר. מצד שני, נראה שזה קצת מציק לילדים מאחורה..

its time to daven-

יושי נראה כ"כ שונה עם מגבעת וזקן..

השיר פשוט יפהפה!! אלישע בלט בסולו מקסים, קול עמוק וחזק, ועם זאת עדין. אהבתי מאוד. גם מרק נשמע מעולה! השיר מתאים לקול שלו. הילד השלישי (מה השם שלו?) קצת הסתבך עם הקצב, ורק ב'שמע קולנו' ב6:06 הצליח להשתלב עם המנגינה. אבל בהחלט יש לו קול יפה.

חלק 1 הצגה- איזה חמודים הם כשהם מחליטים לעשות הופעה כדי להרוויח כסף עבור הישיבה.. מעניין אותי מי כתב את התסריט:)

חלק 2 מההצגה- הראשון זה דיבר היה טל גלסמן אם אני לא טועה . מי היו השאר? זיהיתי את אליעזר הרץ ואליהו זילברברג. מתוקים ממש:)

we will rise today

יש לירחמיאל דף שכתוב לו מה להגיד?! נראה די מביך לטעמי.

השיר חמוד, צריך קצת עיבוד עדיין..

מוזר שלאלישע אין חליפה כתומה/אדומה כמו לכולם.

הסולו של אליעזר הרץ מתוק מאוד!

הקולות השניים מאוד מוסיפים, אך משום מה במילה Today הקול השני נשמע כזיוף צורמני.. הסולו של אלכנסדר קופר יפה מאוד, הקול שלו כבר התבגר. גם אליהו זילברברג גדל.. מי זה ששר אחרי מנחם צוויגלר?

מחרוזת שירו לו-

המוסיקה טובה. הילדים נשמעו מעולה.. אלכסנדר קופר ב'רווח' היה מקסים, ומנחם צוויגלר נשמע מצויין! משהו קרה שם לפני we need you..לא היה נשמע טוב.

חמוד לדוד טורקיה ציציות בחוץ:) ויפה על התושיה שגילה עם הרמקול. (זה אהרון אייזנברג?)

מחרוזת "אני מאמין"- מרק – סולו מושלם! סמי גם נשמע מדהים. אליהו זילברברג- יפה. ה"אוואואוו" באמצע לא נשמע הכי טוב.. אלישע- עוצמתי! בסוף השיר, נראה שירחמיאל הלחיץ אותו קצת עם הקצב..

מחרוזת לא של שירי מיאמי-

גיוון מעניין. מסקרן לדעת למה נבחרו השירים הספציפיים הנ"ל. דוד טורקיה- חזק ויפה. אליעזר הרץ- סולו  שממש מתאים לקול שלו. מעולה! מי זה שאחריו? מאך א ברכה- משהו לא הכי מסודר בשירה של כולם נשמע לא הכי טוב.. סולו יפה של אלכסנדר קופר. הכי אהבתי את השיר לפניו נעבוד, בהתחלה חשבתי שזה של שלשלת ג'וניור.. נשמע הסגנון שלהם. יפה שירחמיאל הוא זה שהלחין את השיר. מי זה ששר הראשון? לא מזהה.. קול טוב. הדואט בין סמי לבין ?(אייזיק?) יכל להשמע יותר טוב. ואהבת- לא אוהבת את השיר הזהL מנחם צוויגלר – פחות אהבתי, כנ"ל מרק. תדליק את האש- דוד טורקיה- שר מקסים בעברית! מרק- בהתחלה נשמע טוב, אחכ טיפה זיוף וגמר טוב. העליה שם ב"אאאש" לא נשמעה טוב בכל הסולואים. מוזר לשמוע את מיאמי שרים שיר כזה..

Never give up-   מי זה ששר אחרי אייזיק? (נראה לי שזה אותו אחד שעדיין לא קלטתי את השם שלו..) 2:08 מי זה? קול מתוק ועדין כ"כ..

לעולם ועד- "בכבודדד"- העליה לא טובה.. נשמע צעקה. האחים טורקיה כבר עם קול ממש בוגר, אבל מחזיקים מנגינה מעולה. סמי סלמה ב"ה' ימלוך לעולם ועד"-מקסים!

בסה"כ, היתה הופעה ממש טובה. מחכה כבר לראות אותם בקיץ!! וממש מסקרן אותי לראות מה יעשו עם כל השירים החדשים של ההצגה.. האם יצאו כדיסק?

יישר כח לאלימונסי ולגריני!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2019 21:33 לינק ישיר 

אלימונסי, תודה ענקית! בזכותך יותר מעשור הישראלים זוכים לראות את ההופעה.
טרם הספקתי להתעמק אז סיקור יחכה לאחרי ספירת העומר ושיהיה לי זמן...
- מעניין שאחרי אלבום חדש נהיה לירחמיאל חשק להופעה, כך היה אחרי האלבום אט אט, ההופעה עם בני והתורה קידס.
- השירים בהצגה בסגנון של בני והתורה קידס. קלילים כאלה.
- הסאונד של המקהלה בשלבי התחלפות. נראה לי שרק אלכסנדר, אליעזר ומיכאל עדיין לא בשלבי התחלפות. דחוף להכניס את הילדים החדשים לפעולה.
- למה הוציאו אלבום אם מבצעים ממנו רק שני שירים? נראה שחזרנו למופעי מיאמי 40, איפה אשמח? יברכך? עושה שלום? מזל טוב?
- מחרזת שירים לא של מיאמי חמודה אבל לא הבנתי לאן נעלמו כל השירים שאפשר היה לבצע.
- לידע כללי, חוץ מה' מלך שבוצע כמה פעמים, היה גם את 'עת רקוד' בפסח ע"ו וגם במיאמי 26 היו שירים לא של מיאמי, כך שזו לא הפעם הראשונה שבוצעו שירים לא של מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2019 10:14 לינק ישיר 

מי ששם לב, כתבתי בסיקור שלי שמוזר שלאלישע לא היתה אפודה כתומה אדומה כמו לכולם.
אז הנה קצת מאחורי הקלעים-
אמא של אלישע שיתפה אותי שהסיבה לזה היתה כי ילד אחד מהמקהלה החליף בין האפודה שלו, שנעלמה, לשל אלישע, ואלישע העדיף לוותר ולעלות בלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2019 10:34 לינק ישיר 

שירה יהודית, מסכימה איתך בנוגע לבחירת השירים.
לדעתי במקום לעולם ועד,יברכך או אשמח היו עושים את העבודה פי אלף יותר טוב.. לעולם ועד הוא שיר שלא ממש מתקדם לאיזשהו מקום. לא מקפיץ ולא שקט.. וחבל כי היו הרבה הופעות בחוהמ, שאני בטוחה שרוב האנשים שבאו לחלק מהם, אלו אנשים שלא מגיעים להופעות של מיאמי בד"כ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2019 11:04 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
מי ששם לב, כתבתי בסיקור שלי שמוזר שלאלישע לא היתה אפודה כתומה אדומה כמו לכולם.
אז הנה קצת מאחורי הקלעים-
אמא של אלישע שיתפה אותי שהסיבה לזה היתה כי ילד אחד מהמקהלה החליף בין האפודה שלו, שנעלמה, לשל אלישע, ואלישע העדיף לוותר ולעלות בלי.

אז זה שלאלישע יש מידות טובות אפשר לראות מיד.

אני כבר התחלתי לחשוב שזה מכוון שלסולם הראשי לא תהיה תלבושת, שיהיה קל לעקוב אחריו וחוץ מזה שזה מאוד עיצובי לעשות אחד יוצא דופן...
היה את אלי כהן במופע סוכות ע"ח ואליהו לוי במופע פסח ע"ח ועכשיו אלישע.

וברצינות - ירחמיאל, לדעתי כדאי לדאוג לתלבושת רזרבית למקרה חירום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2019 00:43 לינק ישיר 

אני צופה כעת בהסרטות, וואו איזו איכות! לא להאמין שהוסרטו במצלמה פרטית!
הלוואי והאקספיריאנסים היו באיכות הזאת...
וגם המצלמה יציבה ולא רועדת בכלל, מקצועי ממש!

יישר כח עצום על המאמץ! כולי מלא בהערכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2019 00:54 לינק ישיר 

לגבי דיסק DVD:
השערה שלי - ירחמיאל הולך לשלב קטעים מכמה הופעות. הלהיטים של האלבום 'לעולם ועד' מתוך הופעת סוכות, ההצגה ממופעי פסח, ואולי גם הקליפ של 'מיאמי חופה' או אפילו 'אשמח' ו'בני חביבי'.

נחיה ונראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2019 09:28 לינק ישיר 

בתקווה שהוא יסתפק רק בהופעות האלה ולא יעשה מיקס גדול יותר, במיאמי בקונצרט, הקפיצות בין ההופעות פשוט מעצבנות.
מסוכות יש 8 שירים מלעולם ועד ופה יש 5 שירים + הצגה, כך שזה מספיק למלא DVD. 
מן הסתם הוא יכניס את הקליפים.
והכי חשוב, שיהיה מאחורי הקלעים!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקור של הופעה פרחי מיאמי חול המועד פסח תשע"ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext