| נשלח ב-18/3/2021 04:00 |
|
| |
מופע "ברוכים הבאים"
אחרי כ"כ הרבה זמן, אנחנו סוף סוף יקבל הופעה של פרחי מיאמי.
3 הופעות ביום אחד עם קרקס כל שהוא (מזכיר לי הפעם הקודם זה היה ההופעה שאני לא אהבתי בכלל) אבל לפחות יהיה שיר חדש. כמובן עם ריחוק ומסכות וכל השאר..

|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 04:02 |
|
| |
בשבילי ליסוע לשם לפחות שעה וחצי רק בגלל שיר חדש 1 ורוב ההופעה יהיה קרקסת אני ממש לא רוצה ללכת...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 10:10 |
|
| |
אוקי... כנראה ירחמיאל מעדיף ללכת על בטוח, על מופע גדול שבטוח יבואו אליו. מה הקטע עם "נערי מיאמי" גם ככה הם היו עם סאונד מתחלף ועכשיו הקול שלהם לא אמור להיות יציב עדיין. זה כי הוא לא הספיק לאמן קבוצה חדשה או כדי לסגור לקבוצה את המופע שהיה אמור להיות אי אז והתבטל?!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 10:32 |
|
| |
דבר ראשון זו בשורה טובה שהמקהלה חוזרת לחיים אחרי הקורונה! דבר שני זה נראה שעדיין לא הספיקו להתאושש - למצוא עוד ילדים ולהתאמן, אז ירחמיאל קרא לילדים הותיקים שכבר הפכו לנערים. הצעירים שבהם כבר כמעט בני 15... מעניין שמבין הילדים הצעירים נשארו רק 6, והכי מעניין שאין פה תמונה של אליעזר הרץ! זה יהיה פספוס ענק אם לא יחזור! להערכתי הוא עדיין לא בר מצווה, ויש לו קול ענק ואנרגיות מטורפות. הוא חייב לחזור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 10:34 |
|
| |
בכל אופן אם ירחמיאל רוצה הופעה נורמלית בחול המועד סוכות - הוא יהיה חייב למצוא ילדים חדשים מיד אחרי פסח
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2021 16:01 |
|
| |
וואו. שנה+ בלי הופעות וסוף סוף הם חוזרים! האמת שכבר כמעט שכחתי את השמות של הילדים.. אם המופע הוא רק קרקס ושיר אחד בלבד של הפרחים- אז בהחלט לא שווה להגיע (אלימונסי) אך בכל זאת אני מאוד סקרנית לשמוע את ההרכב ואת השיר החדש:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/3/2021 19:29 |
|
| |
אני לא מבין למה ירחמיאל לא מוציא את השיר כסינגל, מה עם קצת שיווקיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2021 21:29 |
|
| |
רק הזכרתי את המילה סינגל, והנה הלילה הולך להתפרסם סוף סוף השיר 'הקשב לנשמה שלך' של ירחמיאל יחד עם ברוך לוין ואלישע כהן. שיר יפהפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2021 05:25 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | | אני לא מבין למה ירחמיאל לא מוציא את השיר כסינגל, מה עם קצת שיווקיות? |
|
לפי דעתי יעשה זאת יום יומיים לפני פסח כתמריץ להופעה או לחילופין, יוציא רק לאחר ההופעה בכדי לשמר את אלמנט ההפתעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2021 05:28 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | דבר ראשון זו בשורה טובה שהמקהלה חוזרת לחיים אחרי הקורונה! דבר שני זה נראה שעדיין לא הספיקו להתאושש - למצוא עוד ילדים ולהתאמן, אז ירחמיאל קרא לילדים הותיקים שכבר הפכו לנערים. הצעירים שבהם כבר כמעט בני 15... מעניין שמבין הילדים הצעירים נשארו רק 6, והכי מעניין שאין פה תמונה של אליעזר הרץ! זה יהיה פספוס ענק אם לא יחזור! להערכתי הוא עדיין לא בר מצווה, ויש לו קול ענק ואנרגיות מטורפות. הוא חייב לחזור. |
|
נראה לי שאתה צודק!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2021 01:11 |
|
| |

תוקן על ידי Alexgator1 ב- 24/03/2021 01:16:00
תוקן על ידי Alexgator1 ב- 24/03/2021 01:18:29
|