| נשלח ב-6/6/2022 14:50 |
|
| |
מי אני? מי לדעתכם המדובר?
טוב אז כדי להיות מעורבת בפורום ולזכות בסיסמת המייל הנחשקת (מנהלים! ודי לחכימא ) קיבצתי כאן מספר שאלות, חלקן קלות ממש וחלקן פחות. אציין שלא לכולן יש לי תשובות והיופי הוא לראות את התשובות של כולם\ן, להשוות ואם צריך אז גם מותר להתווכח חחח. בגלל שאני בעבודה אז אין לי כ"כ זמן לסגנן את השאלות. מקווה שזה יספק את קהל היעד ומי שרוצה לתקן ולשדרג מוזמן בשמחה. ועוד משהו הכי חשוב! כולי תקווה שבאמת עדיין לא קם מישהו וכתב את השאלות הללו אחרת...לא כל הזכויות שמורות אז מי לדעתכם? 1. הילד שהתקבל הכי צעיר למקהלה? 2. הילד שהתקבל הכי בוגר למקהלה? 3. הילד שקיבל הכי הרבה סולו בזמן שהותו במקהלה? (שאלה קצת קשה, אולי אפשר לחלק את זה להופעות בנפרד ואודיו בנפרד) 4. הילד שקיבל די מהר להיות סולן במקהלה? (בד"כ ירחמיאל לא נותן כזה מהר...) 5. הילד שהיה עם הכי הרבה ביטחון עצמי? 6. הילד שירחמיאל הכי מחבב\ חיבב? 7. הילד הכי מוכשר מבחינה מוזיקלית? (אולי לא רק מבחינת קול...) 8. הילד שירחמיאל "הוכרח" להכניס למקהלה ואם לא אז... (להמשיך או שזה כבר יגלה את התשובה בקלות?) 9. המשפחה שהיו בה הכי הרבה "פרחים" במקהלה? 10. האם היו תאומים במקהלה? 11. מיהם הבוגרים שהוציאו סינגל בעצמם? 12.מיהם הבוגרים שממש הלכו על קריירה מוזיקלית לכל דבר? 13. מיהם הבוגרים שפתחו מקהלות בעצמם? 14. מיהם הבוגרים שעלו והתיישבו כאן בארצנו הקדושה? 15. לא עלינו.... אבל זה מסקרן אותי ואולי אתם יודעים מי מהילדים שהיו במקהלה הלך\כו לא עלינו לעולמו\מם? (ולמה?) נראה לי זה די והותר... קדימה למשימה! ושוב אם יש למישהו הוספות, הערות או גערות אני פתוחה לשמוע. בהצלחה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2022 15:52 |
|
| |
וואו כמה שאלות....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2022 16:02 |
|
| |
1. לכאורה הילד הכי צעיר היה איצי ספינר. אבל גם דוד פרלמן נכנס מאוד מוקדם אז לא יודע בדיוק. 2. אין לי מושג מי נכנס הכי מבוגר כי כנראה שלא היו לו הרבה הזדמנויות להוכיח את עצמו... בכל אופן לדעתי אריק סטרן פרש הכי מבוגר. נכנס במיאמי אקספיריאנס 2 והופיע עד light up the night, 1992 - 1998
בעצם גם עקיבא אברמוביץ' היה תקופה דומה
תוקן על ידי אפרים1 ב- 06/06/2022 16:03:39
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2022 16:52 |
|
| |
אז הנה התשובות שלי: 1. איצי ספינר, עודד קריטי, אולי גם אריק סטרן 4. איצי ספינר (במופע מיאמי 2 עם אבא שלו) 5. יצחק בן ישי 9. משפחת אברמוביץ' (חנינא, עקיבא, בנימין רבינא וחייא) 10. נראה לי שלא היו תאומים 11. דוד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, מרדכי שפירו, ארי גולדוואג 12. ארי גולדוואג, מרדכי שפירו, דובי שפירו 13. נחמן סלסר 14. ארי גולדוואג, יונתן פלאי 15. זאבל פרלמן ז"ל (למה?, לא יודעת...)
אפשר להוסיף עוד שאלה - מהם ה"פרחים" שגם קרובי משפחתם (אבא, דודים וכו') היו " פרחים" במיאמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2022 18:03 |
|
| |
עכשיו ראיתי סרטון של "מקהלת האחדות" באתר של פרחי מיאמי וגיליתי שיש שם תאומים אלכסנדר ובנימין קליין
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 00:40 |
|
| |
אם אני לא טועה בקבוצה הנוכחית יש תאומים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 09:46 |
|
| |
לשאלה 13 יש כמה תשובות לידיעתכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 09:47 |
|
| |
בעצם אולי לא בדיוק מקהלות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 09:48 |
|
| |
אני מאמינה שיש עוד בוגרים כאן בארץ... מי יודע מי עוד?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 21:59 |
|
| |
שירהיהודית
| AyalaMBC כתב: |  | אז הנה התשובות שלי: 1. איצי ספינר, עודד קריטי, אולי גם אריק סטרן 4. איצי ספינר (במופע מיאמי 2 עם אבא שלו) 5. יצחק בן ישי 9. משפחת אברמוביץ' (חנינא, עקיבא, בנימין רבינא וחייא) 10. נראה לי שלא היו תאומים 11. דוד הרשקוביץ, דוד משה פרלמן, מרדכי שפירו, ארי גולדוואג 12. ארי גולדוואג, מרדכי שפירו, דובי שפירו 13. נחמן סלסר 14. ארי גולדוואג, יונתן פלאי 15. זאבל פרלמן ז"ל (למה?, לא יודעת...)
אפשר להוסיף עוד שאלה - מהם ה"פרחים" שגם קרובי משפחתם (אבא, דודים וכו') היו " פרחים" במיאמי? |
|
תשובה מפורטת לשאלה הזו נמצאת באשכול הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 22:02 |
|
| |
8. הילד שירחמיאל "הוכרח" להכניס למקהלה ואם לא אז... (להמשיך או שזה כבר יגלה את התשובה בקלות?)
יש איזה ראיון עם דוד שפירא שהוא מספר שהם באו שלושה אחים לאודישן אצל ירחמיאל. אהרן (נראה לי) היה כבר גדול מדי, דוד היה בדיוק בגיל ומרדכי היה ממש קטן, אולי בן שבע. ירחמיאל רצה לקבל רק את דוד, אבל האמא הודיעה שאו שהוא מקבל את דוד ומרדכי או ששניהם לא... ירחמיאל בחר באופציה הראשונה והשאר היסטוריה 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2022 09:59 |
|
| |
חחחח קלעת לתשובה שירה יהודית. יש לך תשובות לשאר השאלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 10:10 |
|
| |
נו מה קורה עם האשכול שלי? למה אפ'חד לא מגיב? התעייפתם ממיאמי או מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 22:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2022 09:59 |
|
| |
לצערי אני עדיין לא שולטת בהקפצות, העתקות וכתוביות צהובות. יש לי עוד מה ללמוד כאן בפורום בכל אופן אציין את התשובות שסיפקו אותי לעת עתה לשאלות מס' 5,8,9,12,וחצי מ15. לשאלה 12 אולי יש עוד תשובות? אני לא יודעת... אה בעצם כן יש עוד תשובה אחת לפחות שעולה לי בראש. נו אז למה אתם מחכים??? קדימה אקשן!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2022 16:45 |
|
| |
|
|
|
|
|