| נשלח ב-29/9/2022 13:31 |
|
| |
דיון: האם אתם בעד ליצירת קבוצת ווטסאפ /טלגרם לפורום?
חשבנו אני ועוד משתמש ותיק כאן, ליצור קבוצת ווטסאפ או טלגרם לפורום, משתי סיבות: סיבה ראשונה, לדעתי קשה באמת לעקוב אחרי הפורומים של מיאמי במסגרת הפורומים של bhol , אולי זה המראה המיושן, אולי פלטפורמה לא עדכנית, אבל לפחות בשבילי זה מאוד מסובך ללא קטגוריות ברורות.
סיבה שנייה, במידה ובאמת נקים קבוצה, נוכל להנות מרצף הודעות, לשלוח סרטונים של המקהלה, שיתופי מידע רלוונטים, בקלות מדהימה. יותר מזה,אם זה טלגרם נוכל לשלוח וידאו של המקהלה ששוקל קצת יותר מ30MB
בעולם שכולו משתמש בווטסאפ, אולי זה באמת רעיון נחמד להתקדם לקבוצה גדולה ומשפיעה.
מצד שני, אני מניח שהרבה אנשים לא ירצו לחשוף את מספר הטלפון שלהם או את התמונה בפרופיל. וזה בסדר גמור.
נניח את זה כאן לדיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 14:32 |
|
| |
חד משמעית בעד וואצאפ. לא חייבים לראות את התמונה והשם אם חוסמים זאת בהגדרות. לדעתי זה רעיון נהדר ומבורך, וכך גם אפשר להתעדכן מייד ולא רק כשנכנסים לפורום (ולכן אגב אני תמיד משאירה במחשב את הדף של הפורום פתוח ומרפרשת). לדעתי וואצאפ עדיף על טלגרם כי הוא יותר רשמי ומסודר. טלגרם בעיני משמש לעסקים אפלים כמו סרטים פיראטיים ושאר מרעין בישין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 14:33 |
|
| |
כמובן שנצטרך לעשות סינון קפדני כדי למנוע כניסת אורחים לא רצויים, ואני בטוחה שיש כאן אנשים טובים שיוכלו להבטיח את שלומם של חברי הקבוצה וזכותם לפרטיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 17:52 |
|
| |
אני בעד רק שאין לי איך להכנס....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 19:37 |
|
| |
אני נכנסת מהאפליקציה של בחדרי פורומים (לא החדרי הרגיל) היא נוחה מאוד. דרך האתר זה באמת לא נוח ממליצה לבעלי סמרטפון להוריד את באפליקציה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 19:59 |
|
| |
שאלה קטנה לכל המגיבים כאן. אם כל הדיונים היו בוואצאפ/טלגרם האם הייתם מוצאים אותו? דמיינו שלפני שנתיים/שלוש היינו עוברים לשם, איך הייתן מצטרפות? איך הייתן מוצאות אותנו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:00 |
|
| |
ללא ספק טלגרם הכי נוח, עם הכי הרבה כלים. השאלה איך הציבור שמחפש מידע על המקהלה יוכל למצוא אותנו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:28 |
|
| |
אני בכל אופן אפתח קבוצת ווטסאפ זמנית, לכל מי שרוצה להצטרף נא לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר הטלפון, רק משתמשים קבועים של הפורום יוכלו להכנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:35 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | ללא ספק טלגרם הכי נוח, עם הכי הרבה כלים. השאלה איך הציבור שמחפש מידע על המקהלה יוכל למצוא אותנו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:36 |
|
| |
| BroMish כתב: |  | אני בכל אופן אפתח קבוצת ווטסאפ זמנית, לכל מי שרוצה להצטרף נא לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר הטלפון, רק משתמשים קבועים של הפורום יוכלו להכנס. |
|
מצוין כמובן הקבוצה תהיה בנוסף לפורום )בסופו של דבר הפורום מהווה בית להרבה כאלה שמעדיפים לא להרשם אבל כן עוקבים אחרי הכל. בווטסאפ לא תהיה להם אפשרות לעקוב בלי להרשם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 20:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 23:33 |
|
| |
אני קצת נסחפת אבל אולי לי תשלחו את הדברים המעניינים למייל (אשלח לכם את הכתובת שלו), פשוט אין לי איך להצטרף לא לקבוצת ווטסאפ ולא לטלגרם 
ועוד שאלה קטנה - אם אתם פותחים קבוצת טלגרם/ווטסאפ אתם סוגרים את הפורום או מה 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 23:36 |
|
| |
| מילי90 כתב: |  | אני בכל אופן אפתח קבוצת ווטסאפ זמנית, לכל מי שרוצה להצטרף נא לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר הטלפון, רק משתמשים קבועים של הפורום יוכלו להכנס.
אבל אני חדשה וטריה... האם אוכל לפנים משורת הדין להצטרף? |
|
אני חושבת שגם את נכללת בין החברים שמגיע להם להצטרף  לא? ;)....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2022 23:42 |
|
| |
כן וואטסאפ
|
|
|
|