| נשלח ב-25/11/2022 00:05 |
|
| |
אילו הייתה לכם מכונת זמן.....
שרשור לרעיונות מוסיקליים מעניינים ובלתי אפשריים:
אילו הייתה לכם אפשרות לדלג בזמן בחופשיות אז....: 1. איזה הרכב הייתם בונים מילדי פרחי מיאמי של כל הזמנים? 2. איזה סולנים הייתם רוצים לאסוף להרכב שלכם? 3. באיזה הופעה של פרחי מיאמי הייתם רוצים להיות? 4. לאיזה הופעה הייתם רוצים להביא הרכב מסוים של פרחי מיאמי משנה אחרת? 5. את מי הייתם רוצים לראיין בתקופות שונות בחיים שלהם (כנערים בפרחי או כבוגרים צעירים יותר)? 6. מה הייתם מספרים לירחמיאל ביגון של תשל"ז? או של כל שנה אחרת? 7. האם הייתם משנים סדרי שירה בשירים והופעות מסוימים (סולנים שונים או החלפת מיקומי סולו או שירת מקהלה וכו')? 8. האם הייתם מנסים לארגן הקלטה של כל הנערים בכל הזמנים, בגילם כנערים במיאמי (עם הירחמיאל הנוכחי, כדי שיכיר את כולם)?
מוזמנים להעלות שאלות נוספות ותשובות.... (כשחושבים על זה, חלק מהשאלות פה מתאימות לראיון נוסף לירחמיאל.. מעניין מה הוא היה עונה).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 12:46 |
|
| |
אתחיל: הייתי מביא את אלי כהן לאקספריאנס 4 כדי להשתתף בהקלטה המיתולוגית של 'נקדש', ובישרו לו הייתי מביא לשם את שאול אלסון. בהופעה הזו גם הייתי רוצה להיות. אלכסנדר קופר היה יכול להתאים להקלטות של 'יבוא'. הקול שלו מושלם לשיר הזה. זה בתור התחלה..
יאלה, מה הרעיונות שלכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2022 18:01 |
|
| |
לגבי בניית הרכב יש בעיה קטנה, הייתי רוצה לאסוף את כל הכוכבים מכל הזמנים אבל אז אף אחד מהם לא היה מקבל מספיק ביטוי... לכן הייתי מסתפק ב5-7 סולני על ועוד כ20 ילדים שטובים בהרמוניות. צריך לחשוב על רשימת סולנים... עודד קריטי בפנים בטוח. כנראה גם אלי לוינשטיין, דוד פרלמן ואייזיק בנישי... כבר לפני שקראתי את התגובה שלך חשבתי שארצה להיות באקספיריאנס 4... בוא נקבע מקום מפגש
תוקן על ידי אפרים1 ב- 27/11/2022 18:03:08
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 19:49 |
|
| |
אידי
זאת רק אני או שהאשכול הזה מוכר לי מאיפשהו? 
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 19:50:26
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 19:53 |
|
| |
אידי
<נשלח כפול בטעות>
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 19:53:50
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2022 21:00 |
|
| |
| אידי כתב: |  | זאת רק אני או שהאשכול הזה מוכר לי מאיפשהו? 
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 19:50:26 |
|
חח האמת זכרתי שהיה אשכול כזה פעם, אבל זרמתי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2022 05:52 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | זאת רק אני או שהאשכול הזה מוכר לי מאיפשהו? 
תוקן על ידי אידי ב- 30/11/2022 19:50:26
חח האמת זכרתי שהיה אשכול כזה פעם, אבל זרמתי |
|
לא נורא, עכשיו יהיה משהו יותר עדכני. בעזרת ה' בהמשך היום אני אנסה לענות על השאלות.. יש שם הרבה שאלות יפות ומעניינות:) בוקר טוב ויום נפלא לכולם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2022 01:58 |
|
| |
6 הייתי מספר לירחמיאל שכבר כמה שנים יש בארץ תקציבי תרבות יהודית לעיריות ומועצות מקומיות שחלקו מופנה להופעות לציבור החרדי, ובסך הכל צריך למצוא משרד הפקות שייצג את פרחי מיאמי בארץ ושלום על ישראל אפשר להטיס את כל הפרחים על חשבון המדינה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2022 20:13 |
|
| |
ביום חמישי כתבתי כמה פעמים תשובות מפורטות לכמעט כל השאלות, רק שהיתה תקלה וההודעות לא נשלחו אז בימים הקרובים אני מקווה לענות על כל השאלות שיש לי עליהן תשובות..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2022 20:16 |
|
| |
3. תמיד חשבתי על זה שאם הייתה לי אפשרות להיות בהופעה של "רווח" הייתי הולכת עליה.. אבל ביום חמישי כשראיתי את השאלה הזאת חשבתי על "תקופת האיקספיראנסים", איזה אקספיריאנס בידיוק אני לא כל כך יודעת אבל זה או מיאמי אקס. 2, מיאמי איקס. 3, מיאמי איקס. 4 או מיאמי 5..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2022 23:41 |
|
| |
8. הייתי רוצה שירחמיאל יעשה אירוע לכבוד שנת ה- 45 (שעומדת להסתיים (בלועזי), ובעברי כבר הסתיימה...), לכבוד שנת ה- 50 או לכבוד כל שנה אחרת.. באירוע יתקבצו ויבואו כל ילדי מיאמי לדורותם. במציאות זה לא יכול לקרות, אבל למה לא לדמיין את זה קורה או את חלק מזה קורה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2022 01:07 |
|
| |
4. הייתי לוקח את ההרכב של האלבום 'Stand up!' לשיר את 'אשמח בה''. השירה שלהם את 'הנה מה טוב' היא כל כך קופצנית עם הקצב של שנות ה-90, שנראה שהאופי מתאים לשיר הזה. הם היו מבצעים אותו בסגנון ישן, זה יכל להישמע מגנייייב.
והייתי לוקח את הרכב של 'אדון עולם' להופעה ביחד עם עוזי חיטמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2022 07:11 |
|
| |
ayalambc
| קודי כתב: |  | 4. הייתי לוקח את ההרכב של האלבום 'Stand up!' לשיר את 'אשמח בה''. השירה שלהם את 'הנה מה טוב' היא כל כך קופצנית עם הקצב של שנות ה-90, שנראה שהאופי מתאים לשיר הזה. הם היו מבצעים אותו בסגנון ישן, זה יכל להישמע מגנייייב.
והייתי לוקח את הרכב של 'אדון עולם' להופעה ביחד עם עוזי חיטמן מי זה?? (אין לו קשר למיאמי, נכון?)... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2022 02:43 |
|
| |
ממש ממש לא. אבל האדון עולם שלו ושל מיאמי מולחנים בחלקם כמעט בדיוק אותו הדבר "אזי מלך אזי מלך שמו נקרא".
הייתי מטיס את עמיאל טבנפור מההרכב של רוח, לאלבום לעולם ועד. יש לו קול שיכול בהחלט להיות באותה שורה עם אלי ואלישע כהן, באלבום הזה הוא היה מקבל במה ראויה. יש לו קול מדהים. טוב, היה לו...
|
|
|
|
|