בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

צריכה את עזרתכם!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2022 23:15 לינק ישיר 
צריכה את עזרתכם!

היי. אני גל אני עוזרת בימים אלה לאנשים מחול להכיר את פרחי מיאמי. יש לה המון מעריצים בעולם:) ופה אני צריכה את עזרתכם. אם למישהו יש תוכן מגניב של פרחי מיאמי (העדפה לשנים 2000-2015 ) אני יותר מאשמח. זה יעשה לי את היום את השנה את החיים! למי שיש אשמח שתודיעו לי 3;

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 00:15 לינק ישיר 

ראי באשכול 'הפרויקט של הפורום' על פרויקט הויקי המיועד לפרחי מיאמי בלבד. יש שם הרבה חומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 01:04 לינק ישיר 

גלשיק כתב:
היי. אני גל אני עוזרת בימים אלה לאנשים מחול להכיר את פרחי מיאמי. יש לה המון מעריצים בעולם:) ופה אני צריכה את עזרתכם. אם למישהו יש תוכן מגניב של פרחי מיאמי (העדפה לשנים 2000-2015 ) אני יותר מאשמח. זה יעשה לי את היום את השנה את החיים! למי שיש אשמח שתודיעו לי 3;

ברוכה הבאה לפורום החביב שלנו!
נשמח מאוד לעזור לשווק את המקהלה, האם תוכלי לפרט בצורה ממוקדת יותר למה את מתכוונת תוכן מגניב? הסרטות? ראיונות? פרטי טריוויה מעניינים? 
נשמח לשמוע באיזה אופן את מפרסמת אך המקהלה ובאיזה פלטפורמות.
שבת שלום ומבורך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 05:49 לינק ישיר 

היי אפרים, אני מחפשת תוכן על המשתתפים עצמם סרטוני הופעות, (מחפשת הופעה של ״משיח״ בטירוף) פשוט רוב התכנים שאני מוצאת בפורום הם לא זמינים. פשוט אשמח לכל מה שיש לכם להציע 5;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 05:51 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
ברוכה הבאה לפורום החביב שלנו!
נשמח מאוד לעזור לשווק את המקהלה, האם תוכלי לפרט בצורה ממוקדת יותר למה את מתכוונת תוכן מגניב? הסרטות? ראיונות? פרטי טריוויה מעניינים? 
נשמח לשמוע באיזה אופן את מפרסמת אך המקהלה ובאיזה פלטפורמות.
שבת שלום ומבורך 
היי אפרים, אני מחפשת תוכן על המשתתפים עצמם סרטוני הופעות, (מחפשת הופעה של ״משיח״ בטירוף) פשוט רוב התכנים שאני מוצאת בפורום הם לא זמינים. פשוט אשמח לכל מה שיש לכם להציע 5; אני מנהלת שרת דיסקורד סגור עם האנשים האלו, וזה בעיקר בטיק-טוק גם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 05:55 לינק ישיר 

קודי כתב:
ראי באשכול 'הפרויקט של הפורום' על פרויקט הויקי המיועד לפרחי מיאמי בלבד. יש שם הרבה חומר.
היי יש שם רק תמונות.. לא הצלחתי להגיע שם ליותר מזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2022 20:56 לינק ישיר 

מה את מתכוונת דברים מעניינים?
איזה סוג של דברים?

יש בפייסבוק סרטון של "משיח" אם את רוצה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2022 22:30 לינק ישיר 

וסתם ככה, נשמח לשמוע איך הכרת את פרחי מיאמי באשכול "נעים להכיר" שנעוץ למעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 01:11 לינק ישיר 

את מחפשת את ההופעה המקורית של משיח מיד אליהו או מהDVD יבוא או הסרטות פרטיות מההופעות? ולאיזה כתובת מייל לשלוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 13:52 לינק ישיר 

הי אפריים! המייל שלי הוא [email protected] לכל השואלים אני מחפשת תוכן ארכיון או קטעים מאוחרי הקלעים של יבוא או רווח מה שיש לכם יתקבל בברכה ואשמח לקבל לינק למשיח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2023 15:46 לינק ישיר 

שלחתי לך כמה דברים...

מקווה שיעזרו לך...

אם את צריכה עוד דברים תכתבי:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 03:17 לינק ישיר 

גלשיק כתב:
הי אפריים! המייל שלי הוא [email protected] לכל השואלים אני מחפשת תוכן ארכיון או קטעים מאוחרי הקלעים של יבוא או רווח מה שיש לכם יתקבל בברכה ואשמח לקבל לינק למשיח!

ואו יש קטעים של מאחורי הקלעים של יבוא ורווח??? אני ממש אוהב קטעים של מאחורי הקלעים ..של הקלטות וכאלה..
אשמח לקבל בבקשה גם למי שיש
[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 13:58 לינק ישיר 

יש את ההקלטות של רווח, באתר של פרחי מיאמי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 19:58 לינק ישיר 

גם אנכי אשמח [בה'] לקבל
[email protected]

אבל אילה, זה לא פתוח רק למי שנרשמם לאתר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 21:57 לינק ישיר 

זה רק למי שנרשם לאתר אבל אולי יש את זה גם ברשת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 22:52 לינק ישיר 

אם ככה, אז אין היתר לשלוח את הסרטונים כי הם פרטיים..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > צריכה את עזרתכם!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext