| נשלח ב-23/2/2023 06:14 |
|
| |
מופע פסח תשפ"ג - מיאמי ירושלים
הנה זה בא! הפעם מוקדם מהרגיל, כבר במוצאי ראש חודש אדר הוכרז על מופעי חול המועד פסח. הראשון שבהם יתקיים בניו יורק בברייטן ביץ', והשני יתקיים למחרת באורלנדו שבפלורידה. (הרבה חרדים נופשים שם בפסח)
יהיה מעניין לראות איזה שירים יבצעו, כמה ילדים יופיעו, מי יקבל סולו, האם יהיו ילדים חדשים, האם יש ילדים שעזבו או שקולם התחלף לגמרי, האם יהיו אמנים אורחים ועוד ועוד ועוד...
נקווה שבעז"ה יהיו נציגים מהפורום שיביאו לנו סיקורים, הסרטות ואולי אפילו ראיונות!נמשיך לעקוב אחר הדיווחים 
תוקן על ידי אפרים1 ב- 23/02/2023 06:19:01
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2023 19:12 |
|
| |
ביום חמישי בלילה נשלחה לי הודעה במייל!! איזה כיף שיש הופעה. מקווה שירחמיאל יחדש ת שיריו ויהיו מחרוזות חדשות עם שירים חדשים!!!
ו..כן זה היה מאוד כיף לראות את ההודעה מוקדם ולא שבועיים לפני פסח כמו תמיד...
לפי מה שהבנתי יהיו ילדים חדשים נוספים במקהלה!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2023 00:34 |
|
| |
אם לפי מה שנאמר פה ובמקומות נוספים, הוא אכן על הקלטות של אותו אלבום, מקליט בעצם שוב ושוב כמה מחזורים של נערים, אז אני חושב שכמו שטען אלכסגטור, האלבום עומד להיות משובח ביותר.... ואני חושב שזה אומר שההופעה הזו כבר אמורה להיות טובה מאוד.
אני מתחיל להתכונן רגשית שהאלבום הקרוב יעקוף אצלי את 'לעולם ועד' האהוב עלי עם ההרכב האדיר שלו.. וואו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2023 09:45 |
|
| |
לפי מה שכתוב באתר של מיאמי אז בהופעות הם יבצעו שירים מהאלבום הבא (בטח אותם שירים שהיו בפעמים הקודמות...) וביניהם השיר 'בהר סיני' שעתיד לצאת כסינגל בשבועות הקרובים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2023 21:23 |
|
| |
אני לא יכול לבוא להופעה בברוקלין יש משהו שבא להופעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2023 22:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2023 00:07 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
אשמח בבקשה לחוו"ד ניהולית בנוגע למשאלתי לראיין את ירחמיאל... אין לי את הקשרים שיש לכן איתו..
תוקן על ידי קודי ב- 20/03/2023 00:07:58
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2023 20:14 |
|
| |
קודי, לא הבנתי מה כתבת.. אבל אם התכוונת שתשמח אם היא תראין את ירחמיאל, זה בחיים לא יקרה... ירחמיאל קנאי מידי!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 22:17 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | קודי, לא הבנתי מה כתבת.. אבל אם התכוונת שתשמח אם היא תראין את ירחמיאל, זה בחיים לא יקרה... ירחמיאל קנאי מידי!!!!!!!!!!!!! |
|
השאלה שלי היא אם קיימת היתכנות לקיים עוד אחד כמו זה שהיה, רק עם הרכב שאלות שונה לגמרי מזה שהיה וממה ששאלו את ירחמיאל עד היום (כנראה). לי אין שום קשר איתו ואני לא יכול לשלוח לו בשם הפורום רק כי מתחשק לי. אין לי בעיה לשלוח לו הכל בעצמי. אבל זו משימה שאני לא בטוח שתצליח אם אעמוד מולה לבדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2023 06:46 |
|
| |
חג כשר ושמח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2023 13:38 |
|
| |
פסח כשר ושמח לכל החברים!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2023 01:10 |
|
| |
פסח שמח לכולם.
יש לכם מושג אם תהיה אפשרות לצפות בהופעה של מחר בהקלטה אם ארשם לאתר?
פשוט הילדים שלי עדיין קטנים ולא נשאיר אותם ערים כדי לצפות בהופה שתתחיל רק ב21:30...
אני אישית כן רוצה להירשם בעיקר כדי לצפות בהרכב הנוער עם החבר'ה מ'לעולם ועד'.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2023 18:57 |
|
| |
לפי מה שאני יודעת אין אפשרות לצפות בזה דרך האתר. כן היו שנים שבהם הייתה אפשרות לצפות דרך האתר (בתשלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2023 18:59 |
|
| |
ויפה שאתה רוצה גם שהילדים שלך יצפו!!!;-)
|
|
|
|
|