בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סקירה של לעולם ועד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2023 21:20 לינק ישיר 
סקירה של לעולם ועד

באיחור של 5 שנים אבל הנה זה, הנה הסיקור שלי עבור!
אני אחלק את הסיקור שלי לשני חלקים, למען כולם. (גם לי זה קצת יותר קל) לא הקשבתי לאלבום הזה הרבה זמן, אז זה ממש כמו ההאזנה הראשונה שלי. אני בדרך כלל לא עושה סיקור וזה הראשון שלי, אז זה מאוד חיובי, אמיתי והרבה יותר אישי במקום טכני. אני מקווה שיהיה לי נוח יותר לעשות סיקור ככל שהזמן יעבור, אבל לעת עתה, אני מקווה שאתה נהנה לקרוא!

אשמח בה'
קצת קשה לי לדעת מי שר ומתי עם האלבום הזה, אבל אני אוהב את כולם עד כה! אני אשתמש בחוברת כדי לעזור לי לזהות אנשים. בסך הכל, אני אוהב את השיר, אבל אני תוהה למה זה השיר הראשון באלבום ולא לעולם ועד? אני מאוד אוהב את הסולו של אליהו לוי, הוא היחיד שאני יכול להבדיל מהאחרים בלי החוברת. יש לו קול מאוד חזק וייחודי. מאוד קליט ומסתיים בסולו נחמד מאוד של אלישע כהן! נקודות נוספות: אלי כהן ואלישע כהן ממשיכים לבלבל אותי בכל פעם שאני קורא את השמות שלהם! אבל הם מאוד שונים. סאונד אלקטרוני מאוד, כמו אט אט אבל יותר חשמלי. 2:35 לא בטוח לגבי הקטע הזה, אבל לאליהו לוי יש סולו אחרי, אז זה טוב! ראיתי סרטונים של 'בני נוער מיאמי' שעושים את זה ב-2022/2023 וזה נהדר בדיוק כמו לפני שנים!

לעולם ועד (שלך היא)
אני חושב שזה יותר קליט מאשמח, ואני חושב שאני אוהב את זה יותר. אנרגיה טובה מאוד! בחירה טובה לשם האלבום. אני מאוד אוהב את רגע הדואט של האחים טורקיה, הקולות שלהם עובדים יפה ביחד מכיוון שהם, ובכן, אחים. לאלכסנדר קופר יש קול מאוד מתוק, זה נחמד לשמוע ומתערבב בצורה מעניינת עם המוזיקה האלקטרונית הרועשת. הסאונד האלקטרוני עדיין כאן, אבל אני מרגיש שהוא עובד עבור סוג השיר הזה. בנייה יפה של סמי סלמה! נקודות נוספות: סוף פתאומי מאוד שלא ציפיתי לו. קצב מהיר ואנרגטי, שהוא סוג השיר האהוב עליי! הקול של ירחמיאל הוא לא מה שהיה, אבל זה לא שיר מיאמי בלי ירחמיאל! אני עדיין מעריך את הרגעים שלו בשירים. עושה לי חשק לרקוד!

שלום
אחד האהובים עליי באלבום! מנגינה כל כך יפה ושיר זורם. הם הורידו מעט את הסאונד האלקטרוני בזה, אבל אם הם היו מפילים אותו לגמרי, אני חושב שזה היה נשמע מדהים! השיר הזה נכנס ויוצא מאנגלית ועברית מה שתפס אותי בהתחלה, אבל הוא עדיין מעביר את המסר החיובי בכל זאת. אני מתרגש לשמוע את אליהו לוי שר בזה. נקודות נוספות: אוהב את החלק השקט ב-2:45 זה יוצר הצטברות נחמדה. מי שר ב-2:51? הם שרים יפה! דואט כזה מתוק אחרי. את זה שרים עם מקהלת האחדות? מעניין! 4:23 הרגע הגדול! בחירה טובה מאוד של סולן; אליהו כוכב! עוד סוף פתאומי ובלתי צפוי.

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 14/05/2023 21:36:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 21:24 לינק ישיר 

החלק הבא יגיע אחרי המשמרת שלי בעבודה! רק עכשיו הבנתי שהכל בפורמט הלא נכון! אוף. החלק הבא יהיה מעוצב טוב יותר וקל יותר לקריאה. אני מצטער על כמה שזה נראה מבלבל! נראה שגם החלק האחרון של הביקורת שלי חוזר על עצמו. איזה בלגן חחח. זה כל כך קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 21:25 לינק ישיר 

:(

תוקן על ידי jfinch ב- 14/05/2023 21:27:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 21:38 לינק ישיר 

איזה יופי! יישר כח!
הזוי שכבר עברו 5 שנים מהאלבום המקסים הזה!
נו, איפה האלבום שהובטח לנו או לפחות איזה סינגל? 
סיקור מקסים לפעם ראשונה וגם בהמשך...
ברשותך, ערכתי קצת את ההודעה הראשונה.
אשתדל להתייחס לנקודות שהעלת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 23:49 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
איזה יופי! יישר כח!
הזוי שכבר עברו 5 שנים מהאלבום המקסים הזה!
נו, איפה האלבום שהובטח לנו או לפחות איזה סינגל? 
סיקור מקסים לפעם ראשונה וגם בהמשך...
ברשותך, ערכתי קצת את ההודעה הראשונה.
אשתדל להתייחס לנקודות שהעלת.
אני חושב שהאלבום החדש מגיע באוגוסט ואני לא יכול לחכות! הייתי בהופעה האחרונה והחברים החדשים מוכשרים מאוד. אני הולך לסיים את הסקירה שלי טיפין טיפין בתגובות. רק כדי שזה לא ייצא שוב בפורמט הלא נכון. ואשמח לראות כל תגובה שיש לך לביקורת שלי! תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 06:52 לינק ישיר 
jfinch

יברכך.

עוד אהוב! איך אפשר שלא לאהוב את השיר הזה? גם אם זה אלקטרוני אתה לא יכול להכחיש שזה מאוד כיף וגורם לך לרצות לקום ולרקוד! אני אוהב את השירים האלה! אני יכול לזהות את אליהו בקלות, אבל ככל שאני אוהב את קולו, הוא נשמע לא במקום בשיר הזה. הרבה יותר רך ושקט מאשר מארק ואלישע, אני תוהה מדוע ירהמיאל בחר בו? עדיין קול יפה, אבל לא מתאים לשיר הזה. עכשיו, כשאני שומע את מארק בצורה ברורה יותר, יש לו גם קול די ברור. אלישע כהן, לא הכי מובחן אבל עדיין קול מדהים. זה כל כך קליט, אני חושב שאזמזם את זה במשך ימים! נקודות נוספות:

- דואט נחמד מאוד עם מארק ואליהו, מזכיר לי את אביגדור גלוק וחיים גולובן ב"בואי כלה".
- אני לא יכול לדעת אם אני חושב שקולו של מארק גבר על קולו של אליהו או אם הם עובדים בדיוק כמו שצריך. 2:45: השיר נתקע לי בראש. אני ממש נהנה מהצליל של השיר הזה.
- קולות המבוגרים מוסיפים קולות רקע נחמדים... לפעמים.
- סוף מעניין

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 06:52:37

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 06:56:56

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 06:57:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 07:04 לינק ישיר 
jfinch

מזל טוב.

אני לא יודע מי שר שוב. חזרה לדף! אלי כהן ודניאל פסטרנק? אני אוהב את הקולות שלהם. עוד שיר רך עם צלילי פסנתר מתוקים כאלה. התגעגעתי לצליל הזה עם השירים האחרונים באלבום הזה. גם כינור! וואו! וואו!

נקודות נוספות:

-2:05 לא ציפיתי תוף זה, אבל זה היה הפתעה טובה.
-אני לא מאמינה כמה יפה השיר הזה.
-זה מזכיר לי קצת את "בואי כלה", אבל אני לא יודע למה.
-4:15 אני אוהב את התופים כאן.
-4:25 ואליהו שר עם רגש כזה ותשוקה, זה היה באמת מדהים.

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:07:21

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:09:13

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:10:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 07:16 לינק ישיר 
jfinch

מגן ומושיע

הו, מה זה… כל כך מהיר ואנרגטי, ואני לא בטוח שאני נהנה מזה. אולי אחרי כמה זמן זה יגדל עלי. עד כה, לא המעריץ הכי גדול. אני לא חושב שזה הכי טוב ואני לא אוהב את זה כל כך הרבה.

נקודות נוספות:
-המקהלה למבוגרים לא עובדת בשבילי.
-1:43 כאן אינני אוהב את הקול הגבוה האחר; אני בטוח שהם סולנים גדולים, אבל אני לא אוהב את זה בחלק זה.
-זה היה אלכסנדר קופר? שמעתי קול גבוה!
-שכחתי שהשיר הזה באלבום הזה.

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:18:04

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:19:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 07:28 לינק ישיר 
jfinch

תפילת חופה.

מעולם לא שכחתי את השיר הזה. זה תמיד היה השיר האהוב עליי באלבום. זה הכי קליט? לא, לא הכי אנרגטי? לא, לא, אבל אני חושב שזה הכי יפה והכי מורכב להפליא. כששמעתי את זה לראשונה, זה פשוט בלט לי. העובדה שזהו שיר של אליהו לוי בלבד גורמת לי לאהוב אותו פי שניים!  אני פשוט לא יכול להתגבר על השיר הזה. יש לו תחושה ישנה של מיאמי, אבל עדיין נשמע מודרני. בחירה מושלמת, ירחמיאל! אני באמת מקווה שאליהו עדיין שר, כי הקול שלו הוא משהו מיוחד.

נקודות נוספות:
-קולות יפים בלי לצעוק.
-קול רך, מתוק, אבל חזק ועוצמתי בו זמנית.
-דבר אחד אני לא ממש אוהב הוא קולות המבוגרים ברקע.
-2:50: קטעים אינסטרומנטליים יפים.
-3:28 מדהים.

-השיר הראשון של סולן מיאמי אחד בלבד מאז יאיר קניג

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:31:25

תוקן על ידי jfinch ב- 15/05/2023 07:35:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 12:08 לינק ישיר 

איזה יופי! תודה שאת מחייה קצת את הפורום...
למרות שהטקסט מתורגם אפשר להבין כל משפט, גוגל השתפרו מאוד!

יש לי הרבה מה להגיב. בהזדמנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2023 15:09 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
איזה יופי! תודה שאת מחייה קצת את הפורום...
למרות שהטקסט מתורגם אפשר להבין כל משפט, גוגל השתפרו מאוד!

יש לי הרבה מה להגיב. בהזדמנות
גוגל הוא החבר הכי טוב שלי. ההבנה שלי בעברית פשוטה מדי למה שאני באמת רוצה לומר, אז אני רק מתרגם אותה ומקווה לטוב. זה נהדר עדיין להיות מסוגל לתקשר עם כולם כאן! גם אם העברית שלי מוזרה. אם יש לך זמן, אשמח לקרוא כל תגובה שיש לך! תודה. בהמשך היום, אני מקווה לסיים את פיסות הביקורת הקטנות הנותרות! הם יפורסמו כאן :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 14:52 לינק ישיר 

תהיתי בעבר למה צילמו קליפ לשיר 'אשמח' ולא לשיר 'לעולם ועד'. יתכן שגם לא הייתי בוחר בו כשיר פתיחה...

הקולות של האחים טורקיה משתלבים נהדר! ואגב, לדוד טורקיה יש היום קול פצצה.

מסכים לגבי קולו של אליהו לוי והשיר יברכך, באמת פחות 'המשבצת' שלו. (מקווה שגוגל יתרגם לך נכון את המשמעות של משבצת...)

לגבי השיר מגן ומושיע - אני מאוד אוהב אותו, הוא מזכיר לי את הסגנון הקצבי של פעם. יואלי דיקמן נתן פה פתיח מיאמי קלאסי. אכן בשיר הזה קיבלו במה ה'סגל' הפחות בכיר של הקבוצה. בטח התכוונת שאלכסנדר קופר עם קול דק.

השיר תפילת חופה זה הפנינה של האלבום. עדיין מציק לי שלא עבדו עם אליהו על הברה וביטוי נכון של המילים... אבל תכלס כל הפיסוק של המילים שם לא ברור... 'בבית זה' אמור להיות צמוד ל'תשרה שכינתך' ולא ל'לבנות בית'...
אבל שיר מהמם וסולן מהמם שעזב מוקדם מידי ותיאורטית יכל לככב גם במחזמר save the day

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 16:20 לינק ישיר 

וואוו, אני ממש רוצה לקרא את ההודעות!!!
מקווה שיהיה לי זמן....

נראה סיקור מעניין!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 20:44 לינק ישיר 

רק עכשיו הבנתי שלא פרסמתי את שאר הביקורת שלי! הייתי מאוד עסוק לאחרונה. אני מקווה שיהיה לי זמן לכתוב את השאר בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2023 23:30 לינק ישיר 
קודי

jfinch כתב:
רק עכשיו הבנתי שלא פרסמתי את שאר הביקורת שלי! הייתי מאוד עסוק לאחרונה. אני מקווה שיהיה לי זמן לכתוב את השאר בקרוב.

מה אומר??
אני סקרן!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2023 23:52 לינק ישיר 
קודי

jfinch כתב:
תפילת חופה.

מעולם לא שכחתי את השיר הזה. זה תמיד היה השיר האהוב עליי באלבום. זה הכי קליט? לא, לא הכי אנרגטי? לא, לא, אבל אני חושב שזה הכי יפה והכי מורכב להפליא. כששמעתי את זה לראשונה, זה פשוט בלט לי. העובדה שזהו שיר של אליהו לוי בלבד גורמת לי לאהוב אותו פי שניים!  אני פשוט לא יכול להתגבר על השיר הזה. יש לו תחושה ישנה של מיאמי, אבל עדיין נשמע מודרני. בחירה מושלמת, ירחמיאל! אני באמת מקווה שאליהו עדיין שר, כי הקול שלו הוא משהו מיוחד.

נקודות נוספות:
-קולות יפים בלי לצעוק.
-קול רך, מתוק, אבל חזק ועוצמתי בו זמנית.
-דבר אחד אני לא ממש אוהב הוא קולות המבוגרים ברקע.
-2:50: קטעים אינסטרומנטליים יפים.
-3:28 מדהים.
-השיר הראשון של סולן מיאמי אחד בלבד מאז יאיר קניג

תקשיב, נתת סיקור יפה מאוד. גוגל באמת עשו לך עבודה לא רעה בכלל.
שמח להכיר אותך.
עבורי, כוכב האלבום הוא הבחור השני שמופיע בשער ליד אליהו לוי- אלי כהן.

אני רוצה לומר לך ולאפרים, שמאוד נפוץ אצל המוני המוני אומנים ששיר הנושא אינו בהכרח השיר הראשון.
אני חושב שהבחירה של אשמח כשיר הקליפ (וגם כשיר הלוהט המככב בסרטון של ההסעה עם יוסי צוייג) היתה החלטה נכונה (בלי קשר לדעתי האישית שאני חושב שהיא היתה בחירה מצוינת...), בגלל שהשיר הזה הוציא מהנערים אנרגיות ושמחה שלא הובעו באף שיר אחר באלבום (כמו שאלישע העיד בראיון שירחמיאל אמר להם לחייך לכל אורך הקליפ). בקליפ והשיר 'אשמח' משתתפת כל המקהלה, והשיר בנוי נכון מבחינה מוסיקלית.

לעומת זאת, השיר 'לעולם ועד' כולל רק מספר מועט של נערים וממילא אין לו את המקום המייצג את כולם. מבחינה מוסיקלית הוא מאוד שונה מ'אשמח': הוא בנוי משאיפה מוסיקלית בלתי פוסקת- אין לו חזרה מושלמת לטוניקה כמו אשמח, והסולם היותר מז'ורי של 'אשמח' משדר יותר אופטימיות, לעומת 'לעולם ועד' שבכוונה (כנראה) משדר יותר תפילה ובקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סקירה של לעולם ועד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext