| נשלח ב-24/11/2004 17:08 |
|
| |
למנחם - בקשה פומבית
בס"ד, יא כסלו תשס"ה
מנחם מנהלינו הנכבד,
לאחרונה ישנם גורמים שליליים המורידים את רמת הפורום לתחתית המדרגה. מדובר בכותבים אשר כל מטרתם להשמיץ חזנים, מוזיקאים, מנצחים מעבדים וכו' שלא בדיוק לפי טעמם.
אבקשך לקבוע כלל לכל חברי הפורום שימנעו מכל מיני השמצות ולשון הרע. כותב שיכלול בהודעתו השמצה או לשון הרע - כל הודעתו תימחק (לא רק חלקים ממנה). אם כותב מסויים יחזור על נוהג נפסד זה למעלה משלוש פעמים - אין מקומו בפורום ויש לחסום את כניסתו לכתוב בפורום.
למען הסר ספק: לדרג חזנים, מבצעים, מעבדים ומנצחים זה לגיטימי כל עוד זה נעשה בצורה עניינית ובטוב טעם. ברם, ברגע שעוברים להשמצות - זה לא נאה לא יאה ובוודאי לא מתאים לפורום של חובבי חזנות קרי - חובבי הווי בית הכנסת.
"לכו בנים שמעו לי יראת ה' אלמדכם. מי האיש החפץ חיים אוהב ימים לראות טוב. נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה. סור מרע ועשה טוב בקש שלום ורדפהו" ואני מוסיף נצור לשונך מרע שפתיך מדבר מרמה ואצבעותיך מהקלד איבה.
בני וייס
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 18:30 |
|
| |
אני מצטרף בחום רב לבקשתו של בני וייס.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 18:50 |
|
| |
לחברי הפורום היקרים
מקובלים עליי דבריו של ידידנו בני וייס, ולפי מיטב ידיעתי הרבה מהצופים שאינם משתתפים בכתיבה נימוקם נובע מבעיה זו. וכמו כן גם בין כותבי הפורום שוררת תחושה זו, ועל כן אני מקבל את ההצעה ובל"נ אנהג כך.
ושוב אני מדגיש לא אמחוק ולא אחסום כל מי שמבקר, מותר לבקר להעיר וכדו' אבל בלשון נקיה ובטוב טעם, אין זה ראוי לבקר בצורה שאינה מכבדת את הכותב ואת החברים הצופים, אחזור שוב על מה ששמעתי מיהודי מבוגר : חובבי החזנות הם אנשים איכותיים, לא כולם אוהבים את זה רק "מבינים", ע"כ. ועל כן המתבקש מזה הוא: שמי שלא נכלל בהגדרה הזו שלא יכתוב ויראה את זה לכולם.
אפשר וראוי לנתב את הפורום מלבד המטרה שלו להביא לידיעת חובבי החזנות ידיעות על קונצרטים ושבתות חזנות ודיסקים של חזנות וכמו לשתף את אלו שלא היו בחוויות, אפשר לנתב את זה לבירורים לשאול ולשתף מידע על חזנים מכל הדורות על מסכת חייהם או כל סיפור אחר, וכדו'.
אני מעריך שהחברים יקבלו את זה בהבנה ולא פגעתי באף אחד.
מנחם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2004 19:57 |
|
| |
מנחם וחברי הפורום הנכבדים. גם אני מצטרף לדברים שנאמר פה, כבעבר תמיד התרעתי וכך גם אמשיך כדי לשמור על פורום יפה ומכובד זה.
צבי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2004 17:20 |
|
| |
מה הפחד מביקורת? לא ראיתי שום השמצות ושום רכיליות,אין פה כוונה להתנגח.מי שחושב שכל ביקורת על מישהו -זה השמצות,שלא ישתתף בפורום,לא קראתי בינתים שום דבר אישי נגד מישהו,כל הביקורת היא ענינית פרופר ולא זולג לפסים אישיים-הכל לגיטימי {בשפה יפה}
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2004 09:51 |
|
| |
לשירה
כמו שכתבת - כל ביקורת היא לגיטימית. אבל היא לגיטימית כשהיא עניינית ולא כשהיא סתם השמצות לשמן. אני מסכים איתך שלא ראית השמצות, וזאת תודות למנהלנו מנחם שעל פי בקשתי (ולדבריו גם בקשת חברים נוספים) עובר על כל הודעה והודעה ומחק את ההשמצות, וכאלו לצערי היו ועדין יש.
בני
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2005 12:29 |
|
| |
דובלה ידידי תודה על העידוד ואני חושב שהחברים כאן בפורום יכולים לעזור בזה לעזוב את ההשמצות ולפנות לכיוון הנכון.
בתודה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2005 12:18 |
|
| |
למנחם שלום וברכה
ברצוני ליעץ לך לסגור את האשכולות שעוסקים בקונצרט של שטרן.מבלי שנרצה כולנו שותפים להשמצות של רבנים וחזנים.אחרי הכל אנחנו באלול.
בתודה ענתאור
|
|
|
|
|