בית פורומים קונצרטים של חזנות

חבר הפורום מנצח על תזמורת חצר מודז'יץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2005 22:01 לינק ישיר 
חבר הפורום מנצח על תזמורת חצר מודז'יץ

חבר הפורום מר אברהם בקנרוט שהינו מנהל אסטרטגי של פילהרמונה,הינו המנצח ומנהל של תזמורת חצר מודז'יץ.ביום ה התקיימה חתונת בתו של הזמר והחזן מיכאל שטרייכר עם החתן שהוא חסיד מודז'יץ ובן לאחד מגדולי התומכים בחצר,התזמורת בניצוחו של חברינו אברהם בקנרוט נגנה במשך קרוב לשלש שעות מארשים וואלסים מהרפרטואר העשיר של אדמורי מודז'יץ ה"אמרי שאול" ו"האמרי אש"זצוק"ל.
המוזיקה היתה מדהימה הציבור נעמד על רגליו וביקש עוד ועוד.
מי שנכח בהקפות שניות במודז'יץ גם כן זכה לשמע את מר בקנרוט בהרכב מצומצם כאשר הוא מנהל ומנצח על התזמורת ולפעמים שר בעצמו.יש לי הרגשה כי יגיע הזמן ויעסוק גם בחזנות.קשה לתאר במילים את המוזיקה בהקפות השניות פשוט חוויה רוחנית אדירה.
נודע לי כי השבוע ביום ד ינגן באולמי "ארמונות חן" בבני ברק,לבקשת החתן הרפרטואר יהיה מורכב בעיקר מיצירות של המלחין בן ציון שנקר הי"ו ומעט משל האדמו"רים.
אתם מוזמנים לבא ולשמוע ואולי להזמינו לשמחותיכם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2005 05:28 לינק ישיר 

אכן היינו בחתונה. הוא גדול הוא גדול הוא גדול
כל טוב והרבה הצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 02:53 לינק ישיר 

למה רק תגובה אחת לידיעה הזאת? זה פשוט לא יפה שהחברים לא מגיבים על אירוע שכזה. תנו לבן אדם קצת עידוד

אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 18:14 לינק ישיר 

בחתונה אמנם לא הייתי אבל את מר בקנרוט זכיתי להכיר כבר בתחילת דרכי בנועם הפקות לפני כעשרים שנה.בעזרת משרד הפרסום ויח"צ "מבזק" שבניהולו הוא ליווה אותי שנים רבות בהוצאת תקליטורי החזנות שלנו.בשל אהבתו הגדולה לתחום החזנות עזרתו היתה רבה הן בייעוץ אילו אלבומים להוציא,הן בייעוץ איך לעצב את העטיפות והן בייעוץ איך להביא לידיעת הציבור את דבר האלבומים החדשים.
ר' אברהם הוא חסיד מודז'יץ אמיתי וכשכזה ייעץ לי ללא תמורה כלשהיא בהוצאת הסדרות "מודז'יץ ח"י","מדור לדור" וכעת בסידרה החדשה העומדת לצאת לאור בשבוע הבא אי"ה "שבת במודז'יץ".
הנני לאחל לו שימשיך להיות "חסיד אמיתי" ושיפרח בתחום המוסיקה היהודית שאותה כל כך אוהב.
בהוקרה,דוד הולשטיין,נועם הפקות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 18:34 לינק ישיר 

דוד,

אנא עדכן אותנו לגבי הסדרה שבת במוז'יץ והכי חשוב האם זה אוסף מתוך האוסף מוז'יץ ח"י או שמדובר ביצירות אחרות. שכן גלפז הוציאו לאחרונה דיסקים של מוז'יץ שטענו שמדובר ביצירות אחרות ממה שמופיע באוסף שלכם - מה שהסתבר כשקר אחד גדול. מדובר באותן יצירות ב-ד-י-ו-ק!!!!1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2005 19:09 לינק ישיר 

קלונימוס היקר,
תודה על שאלתך בעניין הסידרה החדשה "שבת במודז'יץ". בארבעת התקליטורים שבסידרה 3 לא תופענה אף יצירה שהופיעה בסידרה הראשונה "מודז'יץ ח"י" ובסידרה השניה "מדור לדור".
כמו בשתי הסדרות הקודמות,הסולן בכל 4 התקליטורים הינו ר' בן ציון שנקר והתזמורים היפהפיים הינם מהתקופה ההיא בעיבודיהם של ולדימיר חפץ,ישראל לאם ומונה רוזנבלום.
בטוחני שעם הוצאת הסידרה לאור יפתח אשכול מיוחד לכבודה.
בברכה,דוד הולשטיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2005 08:26 לינק ישיר 

האם יצאו כבר הדיסקים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2005 09:15 לינק ישיר 

בלינק הזה:

http://www.shirulo.com/articals/art313/art313.asp

כתוב שזה יצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2005 12:48 לינק ישיר 

אתמול הייתי בבני ברק ב'נעם הפקות' ואמרו לי שעוד לא יצא - מה קורה עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2005 22:35 לינק ישיר 

הקדמת להגיע לחנות כיון שהדיסקים הגיעו לחנות בערב. כרגע יש דיסקים בודדים ובהמשך זה יגיע גם במארז. קניה מהנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 10:09 לינק ישיר 

תודה על העדכון.

אני הולך לקנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2005 10:56 לינק ישיר 

היום פורסמה ידיעה בהמודיע ממנה ניתן להבין שהדיסקים כבר נמצאים למכירה בחנויות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > חבר הפורום מנצח על תזמורת חצר מודז'יץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext