בית פורומים קונצרטים של חזנות

קליפ נהדר לצפיה-אדלר-בלעדי לפורום הזה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2005 19:00 לינק ישיר 
קליפ נהדר לצפיה-אדלר-בלעדי לפורום הזה

שבוע טוב שקט ומבורך

אני פותח לכם את השבוע בקטע הלבן חטאינו של הרשמן בביצועו של חיים אדלר

http://www.megaupload.com/?d=BUU0YUNN

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2005 20:10 לינק ישיר 

שבוע טוב!
תודה רבה רבה לך מאיר עיניים,באמת דרך נפלאה ומצויינת לפתוח בא את השבוע..
איזה יופי של ביצוע ואיזה קול מדהים,אני כל פעם מחדש מתפעם מקולו של החזן אדלר.
אני אישית הגעתי למסקנה כבר מזמן אך לא "פירסמתי" אותה כאן כדי לא לפתוח במלחמות עם כל מיני משמיצים למינהם,אבל הקטע הזה החזיר אותי למסקנה שוב ואני יעלה אותה כאן,בתקווה שלא אפתח אשכול להשמצות..
לעניות דעתי אדלר הוא הלפגוט עם רגש..רמתו הקולית לא מאוד נמוכה משל הלפגוט והרגש שלו פשוט לא חסר בכל מילה ובכל אות שהוא מוציא מפיו.לדעתי הבא אחרי הלפגוט ביכולות קוליות נדירות ומיוחדות זה אדלר..
שוב תודה רבה לך מאיר עיניים,אני מקווה שתאיר את עניינו בייחוד בחג החנוכה כך שנהיה מוארים כולנו גם מנרות החנוכה וגם מפרקי החזנות שאתה שולח לנו ומאיר את עניינו..
יישר כח לך!
רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2005 21:51 לינק ישיר 

גם אני חושב כך שחים אדלר חזן מצוין ואפילו מקום שני
וכל זה בשנים האחרנות
וההוכחה לכל הוא הדיסק האחרון שלו כל נדרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2005 22:33 לינק ישיר 

למאיר עינים ומרבה שמחה בחג האורים.
תודה על ביצוע מעולה של החזן ובעל התפילה המעולה הרב חיים אדלר.
זה לא רק קול חם ומשובח זאת תפילה מרגשת מלב ללב.
ישר כוח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2005 23:01 לינק ישיר 

שבוע טוב לכולם

בדר"כ אינני אוהב לתת ציונים לחזנים או "לדרג" אותם מי טוב יותר ומי טוב פחות. אך ללא ספק שכיום אדלר ומוצן הם שני ענקי הרגש בעולם החזנות הליטורגית.
שאלתי פעם את החזן הרב חיים אדלר שליט"א מה סוד תפילתו המרגשת כל כך. הוא ענה לי תשובה כל כך פשוטה וכל כך נכונה - "אני פשוט מתפלל". זהו חברים. הוא פשוט עומד לפני העמוד, מרגיש את המטלה על כתפיו כשליח של הציבור ששלח אותו, ושופך את שיחו ותחינתו לפני בורא עולם. אז מה הפלא שזה יוצא מלא רגש.זה פשוט לא יכול להיות אחרת.

ולך מאיר עינים - אין מילים להודות לך על ההשקעה העצומה. אתה ממש אור. תודה והמשך להאיר את עינינו ולהעריב את אזנינו.

שבוע טוב וחג אורים שמח

בברכת התורה העם והארץ
בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 00:15 לינק ישיר 

לרונןרייש1
מדוע להשוות להלפגוט? זה שהוא עכשיו פופולרי ובכותרות זה רק בגלל שסובול מריץ אותו,לדעתי ותסלחו לי על ה"כפירה" אדלר חזן יותר טוב מהלפגוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 00:29 לינק ישיר 

שלום לך ענתאור,
ציפיתי שיהיה מישו שיתחיל בויכוח על מה שרשמתי ואני יקח אחריות "וינהל" את הויכוח..
אני משווה אתו להלפגוט מהסיבה שכיום הלפגוט הוא החזן מס' 1,אין לא שום מתחרה מבחינת ביצוע קטעים,מבחינה קולית..ומחינת הרגש כן למרות שגם הלפגוט מכניס רגש בתפילה..
אני לא חושב שיש חזן מושלם בדורנו,והכוונה שלי היא לחזן שיש בו הכל 100%,יכולות קוליות,רגש,קולטורה וכו'..
ולכן לעניות דעתי להלפגוט חזר רק רגשכדי להיות מושלם,ואחריו יש את אדלר..כמובן,שגם לחזן מוצן לא חסר רגש יש לו והמון.
אני מקווה שהויכוח לא יגרר יותר מדי ובמקום שענינו תוארנה מהודעות שמץ נהנה מקטעי חזנות שישלחו לפורום ויאירו את חג החנוכה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 13:59 לינק ישיר 

מר ויס הנכבד, אין להשוות ואין לשים בקערה אחת "ענק" עם החזן ה"יוניק"-באנגלית, אדלר.

הייתי בשבת חזנות בלביא בסוף השנה שעברה ושניהם עברו לפני התיבה. תהום רבה היה בין התפילה של אדלר לטובתו, לבין תפילת הענק שלך.

אני בהחלט מסכים עם דברי הכפירה של ענתאור ואוסיף שאדלר בתפילה פלוס איכות קולו עולה על כולם.

כולם תמהים מזמן ש"יובל" לא עורכת קונצרט עם הדוד ואחיינו שיראו ההבדל בין שניהם. ל"יובל", האחיין, זו רק ביצת זהב...

כולנו תפילה שהאחיין יהיה בגילו של דודו והצפצפה (ה"פייפערל" בלשון החזנים) עדיין תעבוד. מה שרואים אצל אחרים שהצפצפה השתחקה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קליפ נהדר לצפיה-אדלר-בלעדי לפורום הזה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext