בית פורומים קונצרטים של חזנות

בחירת חזן השנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2005 12:27 לינק ישיר 
בחירת חזן השנה

נראה לי כי החזן חיים אליעזר לא ישתתף בטכס בחירת חזן השנה. הבנתי ממנו כי כשפנו אליו חשב כי הכונה שישיר ולא הבין שזאת תחרות ,ולאחר שהובטח לו שהישיבה נפרדת הסכים. אך מכיון שהוא נגד התחרויות וכמובן לא מתאים להתחרות נגד שטרן{אין לו כל בעיה לנצח מספיק שכל הילדים שהוא מלמד יפעילו את חבריהם לכתה} יש לי הרגשה שלא יבוא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 12:43 לינק ישיר 

אני לא זקוק לתחרות כדי להיות משוכנע מי "החזן".
שטרן מזמן לדעתי גמר והגיע הזמן שיזכר לטובה בלי שטויות. הוא היה בזמנו הגדול מכולם וצריך לדעת מתי לשתוק ולרדת מהבמה. בסך הכל הגיל עושה את שלו.

חיים אליעזר הרשטיק נחשב אצלי בחמישיה הפותחת של גדולי החזנים ו"הזוגער'ס" בדורנו, יחד עם חיים אדלר, יעקב מוצן, בן ציון מילר והכוכב העולה יחזקאל קלאנג.
מעניין שכל אלו גם אבותיהם היו בעלי תפילה ויתכן שיש קשר בין הדברים.
איצ'ה מאיר הלפגוט הוא חזן מעולה בדרגה ראשונה כ"חזן קונצרטני" אבל קשה לי לומר שנהנתי ממנו בתפילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 13:30 לינק ישיר 

מסכימה איתך אך לא חושבת שצריך לפתוח מלחמת עולם בפורום לגבי מי החזן הכי....
לגבי התחרות הנ"ל מי שצפה בתוכנית "כוכב נולד" יודע שאין שום בעיה לזייף תוצאות מספיק לתת למחשב אחד להוציא כל דקהsms עם השם המועדף,ומי שיש לו קשרים ומפעיל משרד אחד שבו מספר מחשבים רק בשעות הלילה בודאי שיזכה.
ולגבי החזן שטרן ,אחרי עוגמת הנפש שנגרמה לו בקונצרט בביניני האומה ,זה חוסר רגישות להעמידו במבחן שמא לא יצליח ותגרם לו עוגמת נפש נוספת. ולכן אחזק את ידיו של הרשטיק אם אכן יפרוש ואני מקוה שגם הלוי ילך בעיקבותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 14:00 לינק ישיר 

אני מסכים עם כל מלה שלך.
הלוואי ואחרים יבינו כמוך ויעדיפו את ההנאה שבחזנות על ההתנצחות הלא רלוונטית.
כמדומני שכולם יהיו אסירי תודה לך באם תביאי לביטול התחרות הכל כך לא תחרותית.
בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2005 23:24 לינק ישיר 

מי מחליט מי מתמודד?

ומה קשור כאן משה שטרן, הבנתי שזה רק יצחק הלוי והרשטיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 14:45 לינק ישיר 

כל העסק נראה כמכור מראש, כמו שציינו, מי החליט מי מתמודד? ובכלל זה שני מתמודדים, לוקחים חזן ותיק ומנוסה ומשווים אותו להתמודדות עם חזן צעיר שרק עכשיו התחיל את הקריירה החזנית שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 19:21 לינק ישיר 

איזה אשכול מעניין ,שני אנשים וחצי שאחד הוא השופר של הרשטיק (יחצ"ן בשכר) והוא מנסה להוליך קו של הכרה ב"חזן הדור" או לפחות להכלילו בחמישיה הפותחת. וראה זה פלא מי שמכר דיסקים וקלטות בשבוע בכמויות שאף חשן לא מכר בשנה,לא נחשב בכלל לחזן אלא לחזן קונצרטים. אולי אני מבין עכשיו טוב יותר את העובדה שהלפגוט לבד , מוכר יותר כרטיסים לקונצרט שלו מאשר כל החזנים גם יחד. (כולל הקונצרטים של יובל ויסלח לי ידידי סובול)
אז חברה, באמת אל תכלילו בנשימה אחת את הלפגוט ואת הרשטיק לא מבחינת האיכות החזנית ,לא מבחינת האיכות הקולית ודאי לא מבחינה אנושית ולא כל שכן מבחינת האישיות הבימתית.

אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 21:27 לינק ישיר 

אינטלקטואל יקר!
ציפור קטנה לחשה לי כי בדברי פרידה להרשטיק שאמר סובול לפני מקהלת יובל,הוא הכתיר את הרשטיק לאחד מגדולי החזנים בימינו,ומאידך שמעתי מסובול מבלי שידע את זהותי הערות פחות מחמיאות על הלפגוט,

תוקן על ידי - ענתאור - 26/12/2005 21:27:40

תוקן על ידי - עולםהחזנות - 26/12/2005 21:29:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 21:38 לינק ישיר 

דבר מוזר קרה כאן,החלק הארי של תגובתי נמחק דקה אחרי שכתבתי ,האם ידו של מר סובול בענין או שמא של ידידינו האינטלקטואל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 21:45 לינק ישיר 

גברת יקרה
את כותבת בפורום שכנראה שייך למר סובול, בבקשה תכבדי את האכסניה ואל תכתבי מילת ביקורת על החזנים הנאמנים לו ,וחלילה מילת שבח על מי שפרש ולא משתף איתו פעולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2005 22:05 לינק ישיר 

ענתאור והחברים

שלום רב.

הנושא כבר נדוש מספיק, וכל פעם שוב אותו דבר עם זהות ניק זה אחר לדעתי ולדעת רבים זה מספיק ועבר את הטעם הטוב.

מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2005 14:25 לינק ישיר 

אינטלקטואל ידידי -
מה קשור היח"צנות של הרשטיק לענין?
כשהיית ילד אהבת את הרשטיק מאד מאד... זוכר?
אגב - היח"צן כבר מזמן לא יח"צן שלו אבל מוכן ליח"צן אותו כי הוא פשוט אוהב אותו.
היח"צן הוא גם חבר טוב של הלפגוט והיה אמור להיות בקונצרט של הלפגוט ביום א' שעבר בניו יורק אלא שנאלץ לחזור באותו ערב לישראל והעביר את כרטיס הזמנת הכבוד שקיבל למישהו אחר.
היח"צן מוכן לתת שרות גם להלפגוט. היח"צנות היא ענין מקצועי ולא קשורה לחיבה/הנאה/עמדה וכו'.
אז, מה דעתך שיופסק הקשקוש?
הלפגוט הוא נפלא אבל היח"צן אוהב אותו יותר בקונצרטים ואת הרשטיק דווקא יותר בתפילה, ואת אדלר מוצן ומילר בשניהם האם זה חיסרון???????? אתמהא?!

... ותודה למנחם שמבקש להפסיק את המלחמה עוד בטרם החלה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > בחירת חזן השנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext