| נשלח ב-24/1/2006 13:14 |
|
| |
מישהו יוכל לומר לי...
האם יש פרנסה מחזנות בארץ היום?
במיוחד היום כשהשוק מוצף בחזנים בארץ, האם חוץ מהימים הנוראים אפשר להתפרנס מקונצרט או שבת חזנות פעם בחודשיים?
אם למישהו יש אינפורמציה לגבי עלויות של חזנים לשבת או קונצרט,אשמח לקבל בפרטי.
אני שואל מתוך רעיון שאני מנסה להגות לרווחת חובבי החזנות והחזנים עצמם.....לא יכול למסור פרטים בציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 14:31 |
|
| |
קשה לומר שאפשר לעשות פרנסה מזה.
ברור שהחזנים הגדולים עושים מזה פרנסה ובגדול, אבל להמליץ למישהו לצאת להרפתקאה הזו אני לא ממליץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 19:12 |
|
| |
לגבי עלויות של חזנים לשבת או לקונצרטים המחיר נע בין תשלום שהחזן משלם כדי שישמעו אותו (ואני אישית מכיר די הרבה שמשלמים בכדי שישמעו אותם) לבין כ-5000 $ בארץ. הכל לפי שם החזן ומצבו הקולי. אם אתה מתכונן להשקיע הרבה כסף (בפיתוח קול, או בעוד כל מיני מרעין בישין שניסו לפתותך) מוטב שתחפש אפיקי השקעה אחרים. המודד לכדאיות הענין הוא באם כל הסובבים אותך מתפעלים מקולך, יש על מה לדבר (או לשיר), אך אם רק המורה לפיתוח קול או המורה לחזנות מתפעלים מקולך והשאר לא, חבל לגרום הוצאות לך וסבל לאחרים ולכן פנה לאפיק אחר. עכ"פ שיהיה בהצלחה בכל תחום שתבחר!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 13:30 |
|
| |
דווקא אני יכול לומר, שאני מכיר חבר אברך די צעיר שלומד חזנות כבר כמה שנים - לא אחד שאמור להיות "החזן הבא" - יש לו משרה קבועה בימים נוראים במרכז הארץ והוא טוען שמשלמים לו משכורת מהגבוהות בארץ. הוא כנראה הצליח להשיג את המשרה ע"י קשרים או משהו, אך בכל אופן גם הכנסה חד שנתית כזו היא משהו שכדאי לנסות. והוא מתפרנס מזה די יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 19:30 |
|
| |
לחנוך 2005 איך אמרת? "הוא טוען" שמשלמים לו! גם אני לוקח לתפילה 5000$ הבעיה שאף אחד לא נותן לי!!! מהיום תטען גם אתה שהנך מקבל הרבה כסף
תוקן על ידי - נויעוז - 25/01/2006 19:29:53
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 20:46 |
|
| |
יפה אמרת. לא לחינם התנסחתי כך, אבל הוא אמין בעיני כחבר ובמיוחד שהוא לא אחד שמחפש פרסום עד כמה שידוע לי. אבל בכל זאת אקבל את הערתך. אם כי זו הכנסה צדדית מכובדת ואחד שחושב שהוא יכול לעמוד בהוצאות הלימודים, מדוע שלא ינסה להתייעץ אם מומחה מורה לפיתוח קול וכד'?
|
|
|
|
|