בית פורומים קונצרטים של חזנות

סקופ: בימים ההם בזמן הזה מס' 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2006 00:39 לינק ישיר 

הייתי בקונצרט בהיכל התרבות בת"א ורכשתי הדיסק.
לתדהמתי נוכחתי שהדיסק צרוב!
שילמתי 60 ש"ח וחשבתי שאני קונה דיסק מקורי.
למען ההגינות, צריך לפחות לומר לקהל הקונים שהדיסק איננו מקורי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 09:08 לינק ישיר 

זה קשה להאמין, כי הם אין להם עניין לצרוב סתם.

אבל הכל יכול להיות, תפנה אליהם והם יחליפו לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 13:14 לינק ישיר 

שוב הפעם אומר את הדברים שאני אומר כל פעם לאחר שאני הולך לקונצרט או קונה דיסק של ד"ר סובול. תודה לך ד"ר סובול שאתה מתייחס אלינו הצרכנים ברצינות. שאתה נותן לנו מוצר מושקע. מוצר מושלם מלא יצירתיות דמיון, מעוף וכמובן השקעה.

תודה ושוב תודה שאתה לא עושה "חילטורות" על חשבון הציבור. ולצערי, לאו מילתא זוטרא היא.

חוץ מיזה מדובר בדיסק שאני שומע בימים האחרוניםמ שוב ושוב. פשוט נפלא, מרג ומיוחד במינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 13:57 לינק ישיר 

קלונימוס, אני חותם על כל מילה שכתבת.

לחברינו מעבר לים בגלות ארה"ב הרחוקה:
הדיסק יגיע אי"ה לארה"ב ביום רביעי או חמישי 15-16.2.06 ישירות לחנות "אדרת" בברוקלין ב-13th Avenue
בברכת התורה העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2006 22:45 לינק ישיר 

אין ספק שהדיסק נהדר, ובכלל הרעיון.
אבל, זה לא סותר. הדיסקים שנמכרו בהיכל התרבות אינם מקוריים והם צרובים (בניגוד לדיסק "בימים ההם" מספר 1) שהוא מקורי! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 10:32 לינק ישיר 

אין ספק שדיסק זה הוא אחד הדיסקים המשובחים ביותר ששמעתי מעולם החזנות.
דיסק מושקע מאד, דיסק שכיף לשמוע אותו שוב ושוב.
המלצה חמה! למי שעדיין לא רכש, אל תחכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2006 10:40 לינק ישיר 

בשבוע שעבר יצאה קבוצה לנופש של סופ"ש ארוך (רביעי-שבת) באחד מבתי המלון בדרום הארץ. לבקשת אחד מחברי הקבוצה השאלתי לו את הדיסק בימים ההם בזמן הזה 2. הוא רצה להאזין לזה בדיסקמן האישי שלו. לאחר שזה עבר סבב בין כמה דיסקמנים שהיו שם, החליט "שובב" אחד להשמיע את הדיסק במערכת הCD של האוטובוס. הוא היה משוכנע שהוא הולך לחטוף צעקות. הפלא ופלא - הדיסק לא רק שהתקבל בשמחה אלא מיד כשנגמר ביקשו לשים אותו פעם נוספת. וכך עוד מספר פעמים.
אתמול הוא החזיר לי את הדיסק והודיע לי חגיגית ש"החברה עשו הזמנה" לחופשה הבאה ל-בימים ההם בזמן הזה מס' 1. מסתבר שכל הקבוצה (ואלו לא אנשים צעירים) למדה לזמזם את "רחם נא".

בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס תוקן על ידי - bnyweiss - 27/02/2006 10:38:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2006 17:26 לינק ישיר 

ברגע שזה הגיע לבארא פארק רצתי לחנות לקנות אותו ומאוד נהנתי תורה לד"ר מרדכי סובול על העבודה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > סקופ: בימים ההם בזמן הזה מס' 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.