בית פורומים קונצרטים של חזנות

הלפגוט בראיון לעיתון שירו לו בעקבות "האסק"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2006 14:32 לינק ישיר 
הלפגוט בראיון לעיתון שירו לו בעקבות "האסק"

הלפגוט: אירוע ענק ומרגש

החזן העולמי יצחק מאיר הלפגוט מספר ל'שירו לו' על השתתפותו במופע האסק:

אתה, שכבר הופעת כמעט על כל במה אפשרית בעולם החזנות, איך הרגשת כשהופעת בקונצרט האסק?

"אני רגיל להופיע בקונצרטים של חזנות. בהאסק ההרגשה הייתה קצת שונה, כי גם הקהל וגם המוסיקה הם שונים מהחזנות. האירוע עצמו היה ענק בכל קנה מידה, וגם מרגש מאוד בגלל המטרה שלו - עזרה לילדים מיוחדים".

מה שרת שם?

"שרתי שיר אחד בלבד, 'מעל פסגת הר הצופים', ששר משה קוסוביצקי".

למה דווקא השיר הזה?

"זה היה על פי בקשה מיוחדת של המארגנים, שביקשו ממני לשיר שיר שיתאים לקהל היעד של הקונצרט. את השיר הזה, שעיבד אופיר סובול, שרתי פעם בארץ עם התזמורת של משה לאופר, ובהאסק שרתי אותו בליווי התזמורת הגדולה של ישראל לאם".

בקונצרט הופיעו גם הזמרים פריד ושוואקי. זו יכלה להיות הזדמנות לשיר שם דואט עם אחד מהם.

"למעשה ההופעה שלי וגם של פריד בקונצרט הייתה בגדר הפתעה, ללא פרסום מוקדם. הייתי שמח לשיר באותה הזדמנות עם פריד או עם שוואקי, אך בגלל גורם ההפתעה של הרגע האחרון וגם בגלל שהייתי אמור להגיע לשדה התעופה תוך זמן קצר, זה לא התאפשר. חוץ מזה שלוח הזמנים המאוד מדויק של קונצרטים יוקרתיים מסוג זה לא השאיר זמן אפילו לשיר אחד נוסף מעבר לתכנית המקורית".

באיזה שלב של האירוע אתה עלית לבמה?

"לקראת האמצע. הופעתי אחרי הישיבה-בויז ואייבי רוטנברג, ולפני אברהם פריד. מיד לאחר שירדתי מהבמה, נסעתי לשדה התעופה בדרך חזרה לארץ".

איך היו התגובות?

"הקהל נהנה מאוד, אני חושב, לפי מחיאות הכפיים. את המפיקים צריך לשאול באמת מה הם אומרים".

כמו שאר האומנים שהופיעו שם, גם אתה הופעת בהתנדבות.

"זהו קונצרט שכל כולו למען המטרה החשובה של עזרה וסיוע לילדים מיוחדים. השכר שלנו היה עצם ההופעה".

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > הלפגוט בראיון לעיתון שירו לו בעקבות "האסק"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext