בית פורומים קונצרטים של חזנות

רשמים משבת שירה בגבעת שמואל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2006 16:59 לינק ישיר 
רשמים משבת שירה בגבעת שמואל

במקרה נזדמן לי להיות שם בשבת ההיא..
בכל אופן..התפללתי בבוקר בביכנ"ס "בית מתתיהו".בתפילת מוסף עבר לפני התיבה חבר המנין פרו.קיטאי-שעפ"י מה שאמרו לי הוא חזן חובב.את הפרופסור לווה בשירה הזמן/חזן/מורה לפתוח קול יאיר אלייזרוב(לא מכירה אותו..זה מה שאמרו לי).התפילה היתה מדהימה.קיטאי בצע עם אלליזרוב במשותף קטעי חזנות רבים(ונהדרים!!) כגון תפילה לשלום המדינה,"כי לקח טוב"(רומשינסקי),"רצה"(שלוסברג) ועוד שאינני זוכרת.
בסיום התפילה הודה הקהל בתשואות לחזנים.החוויה היתה עצומה..

(מצטערת שכתבתי רק עכשיו...)

הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד!!
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:55 לינק ישיר 

מיהם החזן פרו. קיטאי? והמורה יאיר אליזרוב?

הקב"ה אנחנו אוהבים אותך.
מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד!!
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה...
עם ישראל גם לא מפחד מדרך קצרה...
נ..נח..נחמ..נחמן...נחמן מאומן!!!
קו..קוקו..קוקורי...קוקוריקו.. מתרנגול!!!
יחי המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוקן על ידי - נויעוז - 12/02/2006 19:54:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2006 09:09 לינק ישיר 

אכן פרופ' אלי קיטאי - ששר במקהלת שפתי גנים עד כמה שאני זוכר - עובר לפני התיבה מידי פעם בבית מתתיהו, והשבת התפילה היתה חגיגית בשל יורצייט שיש לאחים קיטאי (גם שני אחיו מתפללים בביכ"נ זה). לצערי, בניגוד לאמור לעיל, היו רק מעט מאוד קטעי חזנות - בדיוק ה- 3 שרשומים מעלה (2 הראשונים בדואט עם אליעזרוב, שאותו אינני מכיר אך יש לו טנור עצום), ו"רצה" - מתוך חזרת הש"ץ - כמובן שפרופ' קיטאי לבד. היו יכולים לעשות יותר, פרופ' קיטאי תמיד אומר לי שהוא לא בטוח שהקהל בבית מתתיהו יכול "לספוג" יותר... ואני חלוק עליו, ומקווה שאשכולות כמו זה דנן ישכנעו אותו "לתת מעצמו יותר" בפעמים הבאות שהוא עובר לפני התיבה אצלינו. יישר כח לחזנים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > רשמים משבת שירה בגבעת שמואל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext