בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח מהקונצרט במלון "נובוטל" בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2006 00:23 לינק ישיר 
דיווח מהקונצרט במלון "נובוטל" בירושלים

שלום רב

זה עתה חזרתי מהקונצרט במלון נובוטל בי-ם בהשתתפות החזנים "האחים רנד" יצחק הלוי, וגרינוולד.
היה קונצרט נחמד וחובבני במידה מסויימת.
יותר מאוחר אני יכין את רשמיי ואעלה אותם באופן מסודר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 02:23 לינק ישיר 

השעה מאוחרת ועדיין לא התפניתי לכתוב את הדיווח המפורט, אשתדל להכין למחר.

בנתיים כמה מילים:

קונצרט בסגנון אחר, אבל קונצרט נהדר, שמענו את החזן אריה רנד לראשונה מזה הרבה שנים כאן בארץ ואני מקווה להעלות כאן קטעים ממנו, יש לו אמירה חזנית מעולה, קולורוטורות, הוא היה מיוחד מאד, וכמובן הוא כמו אחיו ישראל טובי לב ושרים ברוגע ובהדדיות זה היה ניכר מאד בדואט שלהם בקטע "אנא עבדא" של דוד קוסביצקי, ביצוע מעולה והדדי עם שיתוף פעולה פורה ביניהם ובין המקהלה של רפי בליוויו של ריימונד גולדשטיין.   גם ישראל רנד היה נהדר ביצוע מעולה שמענו על הקטע שומר ישראל של ויגודה בשילוב הרציטטיב החזני שכתב החזן משה שטרן שנכח בקונצרט, היה נהדר.
החזן "יצחק הלוי" חזן צעיר ומבטיח, תלמידו של החזן משה שטרן, חזן כה צעיר וכבר הרפרטואר שלו מאד מגוון בקטע "שים שלום" הקהל נהנה מהניגון והצטרף לשירה, והביצוע היה נהדר, כמו"כ בקטע מתרצה ברחמים של רוזנבלט ואח"כ בקטע קהילות הקודש בביצוע מיוחד ומלא רגש, רואים עליו שהוא שר מהלב, והקהל הריע לו ממושכות.
החזן יצחק הלוי הביא לקהל המשתתפים "פנים חדשות" חזן חדש בשם יוסי (אינני זוכר את המשפחה) הוא ביצע את הקטע ולירושלים עירך של קוסביצקי ביצוע נהדר בפרט לחזן שזה הפעם הראשונה שהוא שר, בקונצרט שמעתי גם שהוא לומד אצל החזן שטרן, הוא גר בלונדון והוא יבוא לחזן שטרן פעמיים או שלש פעמים בחודש ללמוד חזנות.
החזן "צדוק גרינוולד" הכוכב החדש בעולם החזנות ביצע את הקטע אהבה רבה של החזן שטרן בביצוע נהדר, גם הקטע "קול דודי" הוא ביצע ביצוע מקסים.

אני מקווה מחר להכין דיווח מפורט יותר וגם קצת מהקולות והביצועים.
מנחם
   תוקן על ידי - menchem - 24/02/2006 2:44:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 08:14 לינק ישיר 

מנחם היקר.

אנא ממך אם תוכל להעלות קליפ של הקונצרט.
שמעתי שהיה ביצוע מעולה של אנא עבדא ושל שומר ישראל.
לכבודה של השבת הקרבה מאוד נשמח לשמוע ולאות את הקולות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 09:34 לינק ישיר 

לצערי נבצר ממני להשתתף בקונצרט אמש, אי"ה אשלים את זה בתפילות השבת שכן היום אצטרף
לחובבי החזנות במלון.
מנחם, אני מצטרף לבקשה שלפני,תעלה את הדואט של האחים רנד אם אפשר עוד לפני ש"ק. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2006 11:26 לינק ישיר 

כל מי שלא הכיר את החזן אריה רנד, קיבל אמש תשובה מדוע כתבתי עליו לפני מספר חודשים.

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1653787

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2006 19:50 לינק ישיר 

תודה מנחם על הקליפ הנהדר. למה אין ייצוג לצדוק גרינוולד בקליפ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2006 21:40 לינק ישיר 

שבוע טוב

אני מתנצל על ששכחתי לתת ייצוג לגרינוולד, ואני יכין עכשיו קליפ חדש, החזן האחרון הוא "יוסי שוורץ".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2006 21:54 לינק ישיר 

שלום חברים יקרים!! נעדרתי לזמן מה.. מסיבות שאינן תלויות בי. אי"ה אשלים את החסר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2006 22:26 לינק ישיר 

והנה הדיווחים...
על הקונצרט ביום חמישי. הייתי. אני מאמין שכל כל מי שנכח והיה במקום ראה שכמו שמנחם אמר היה קונצרט "חובבני" משהו...

ובנוגע לחזנים עצמם... ישראל רנד: פתח את הקונצרט. זהו חזן שלא צריך מאוד הרבה לדבר עליו... ולא בגלל שאין מה לדבר.... הוא אחד המבצעים הטובים שיש לנו היום... גם כשהוא עומד באדישות ובקרירות מה על הבמה, הרי שלא זה מה ששומעים... ישראל (כשהוא רוצה הוא) יודע להיות אחד ויחיד.. אני מאמין שאין לי חולקים.

צדוק גרינוולד: כבר כתבתי פעם ואני כותב עכשיו שוב. הוא זז, הוא מתקדם, הוא רץ, הוא עובד והוא מזיע הרבה!!! זה מה שחשוב וזה מה שרואים.. נהניתי מאוד מכל שניה ששמעתי אותו... אני חושב שהביצוע לאהבה רבה היה טיפה יותר "חזני" מאשר בנתניה... ואני לא מדבר מבחינה ווקאלית, אלא מבחינת חזנות! ובזה הוא היה יותר נהדר מנתניה. כל זה כשמדברים על חזנות... אני בקונצרט ישבתי ופשוט נהניתי לשמוע את הקול הערב שלו. איזה קול!!! יש לו קול בריא מאוד מאוד.. קול כמעט ללא גבולות.. ממש מהמם! ו........אנחנו מדברים על מישהו שלא נמצא הרבה זמן בעולם החזנות! רק שימשיך כך ובקצב הזה...

אריה רנד: אמירה חזנית מיוחדת במינה. עושה לנו טוב שחזר לארץ. הוא חזן מסוג נדיר!

הלוי: כמו שכתב מנחם.. ניתן להתפעל מהרפרטואר הגדול של חזן צעיר... מבצע יפה ומרגש..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח מהקונצרט במלון "נובוטל" בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext