מאיר עיניים יקר שלנו, עשית לי את היום. כל פעם שיוצא לי לראות את המלך בכבודו ובעצמו בסרטון ולשמוע אותו - זה צפיה והנאה מרגשת ביותר. אני צופה בסרטון פעם אחר פעם ובכל פעם עצמת ההנאה גוברת. תודה לך מאיר עיניים. המשך להאיר את עינינו.
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-15/3/2006 11:26
טעם של פעם ועוד ועוד. תודה על ההנאה מיוסלה ומקהלתו.
נשלח ב-15/3/2006 13:25
ראשית- תודה על הקטע הנפלא. למי שמעונין: הקטע הנ"ל מופיע בקלטת וידאו : קולות הזהב של ישראל" בו מופיעים סרטי וידאו עם החזנים:שליסקי,ליבלה ולדמן רויטמן,מוישה אוישר,הרשמן, מלבסקי ועוד. הקטע "ה זכרנו הוקלט בשנת 1933 בעת ביקורו של "יוסלה " בישראל. שמעתי את הקטע הנ"ל בביצוע החזן הלפגוט בקונצרט בנתניה עם שפבלוב. וכן את החזן אדלר בשבת חזנות במלון היאט. בכל המקרים -עם המקהלה של יעקב רוטנר שכנראה התמחה בקטע זה
OPHIRRR
נשלח ב-15/3/2006 14:04
Thank you meir eynayim!!! Kol Hakavod
נשלח ב-15/3/2006 14:33
תודה למאיר עיניים על העלאת הקטע עם יוסל'ה רוזנבלט ומקהלה. אני חושב שזה לקוח מתוך הסרט שהוחל בהפקתו בישראל . במהלך הצלומים שנערכו בים המלח חש יוסל'ה רוזנבלט בלבו והוא נפטר לאחר מכן. בסרט מצולם גם "שיר המעלות" בבצועו כשהרקע הוא ים המלח. אם אפשר להשיג את הקטע ולהעלות אותו יהיה בזה משום זכוי הרבים.
נשלח ב-15/3/2006 14:44
מאיר עיניים יקר ! צר לי שאיני יכול לשבת כל היום ליד המחשב בתוך הפורום.... תודה על הקטע המדהים לשאלתך , אם יש לך את הקטע בביצוע של אדלר,הלפגוט,מולר או כל חזן אחר שמשחק בליגה שלהם אשמח לשמוע (נראה לי שאני מדבר בשמם של כל חברי הפורום.....) שוב תודה רבה הביצוע של הקטע פשוט מדהים.
נשלח ב-16/3/2006 18:09
כפי שידוע לי וממה ששמעתי מאחרים הוא: שבנימין מולר מבלגיה מבצע את הקטע הזה הכי טוב ששייך הוא ביצע את זה כבר כמה פעמים על ההקלטות שלו וגם בקונצרט שנערך לזכרו של יוסלה הוא גם מבצע את זה אם יהיה לי זמן אז אני יעלה את זה
בס"ד חברים יקרים תחזקנה ידי העושים במלאכה וידי אלו הנהנים מהעושים. גדול המעשה (עם שוא תחת ש וחטף פתח תחת ע) יותר מהשומע שלמעשה יש שכר כפול על עצם העשייה ועל השמיעה לשומע ישנו שכר אחד בלבד רק על השמיעה שבת שלום כיף להכנס ולראות קטעים שונים מוכרים יותר ופחות
נשלח ב-17/3/2006 13:53
יעקב מוצן ביצוע ענק, תודה רבה על הקטע הזה, אני חושב שזה מהקונצרט במודיעין השנה שזה היה אחרי שמוצן הופיע בשבת עם קראוס וביום ראשון היה קונצרט בפ"ת עם מוצן ולמחרת ביום שני לפני הטיסה במודיעין, זה מוסיף לעוצמה של הפרק אחרי כזה עומס וגם לחץ לפני טיסה וביצוע ענק, כל הכבוד.
נשלח ב-17/3/2006 15:05
יישר כח גדול למנחם על הקטע המיוחד של החזן מוצן. בגלל שיצירה הזו שחוברה ע"י יוסלה לפני למעלה מ 70 שנה נחשבת לאחת היצירות היפות שחוברו נודה למי שיכול להביא לפורום ביצועים אחרים של היצירה. אגב האם היצירה נכללת באחד מתקליטיו של יוסלה (פרט לצילום על הירדן )? אשמח לקבל פרטים. שבת שלום!