למאירעינים אני מצטרף לכל המברכים אותך על השקעתך הרבה בפורום. נראה לי שהפורום בדרך הנכונה ומס התגובות הולך וגדל. אני מקוה להגיש לפורום מס קטעים בזמן הקרוב. המשך ועל תתיאש! וכמעט שכחתי הקטע של ולדמן היה נהדר ומרגש!
OPHIRRR
נשלח ב-18/3/2006 22:59
מאיר עיניים יקר,
תודה ענקית על ההשקעה האדירה. כבר כתבתי לך בעבר כי כשימך או יותר נכון כ"ניקך" כן אתה - מאיר את עיניינו. המשך להאיר לנו את העיניים ולהנעים את האזניים. חשוב כי כל תגובה שאתה מקבל צריך להכפיל לפחות ב-10. ישנם עשרות גולשים באתר שרובם גולשים פאסיביים. אני אישית מכיר כמה כאלה. גם חברי הפורום האקטיביים לא תמיד יושבים מיד לכתוב תגובה, וכטבע האדם עם הזמן זה נשכח ואז לא כותבים. אני משוכנע כי כולם נהנים מעבודתך הברוכה וגם אם לא מודים מעל גבי אקרני הפורום, בליבם ודאי מברכים אותך.
עלה והצלח
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-19/3/2006 02:27
מאיר עינים, רב תודות לך רק חבל שהכיתוב של הפורום שאתה כל כך דואג לו מסתיר את תנועות פיו של ליבלה ולדמן יתכן ויכלת לשים את הכיתוב הנ"ל בתחתית התמונה וכך יכלנו להנות באופן שלם.
נשלח ב-19/3/2006 17:34
תודה, תודה רבה. מכל הלב אנא הוסף לנו קטעים מדהימים כאלה שמורידים אלינו את החזנות של פעם במיטבה, ידוע לי על עוד קטעים של ליבלה וולדמן לצפיה (יותר ברורים, בהרבה), משום מה אני בטוח שיש לך כמה מהם, אני סומך עליך שתוריד לנו כמה כאלה , בכל אופן תודה גדולה על כל מה שהבאת ועל כל מה שתביא בעתיד.