בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווחים משבת הגדול ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2006 16:12 לינק ישיר 
דיווחים משבת הגדול ???

חג שמח לכולם,

עד כה לא התקבל שום דיווח:
1. במלון בחיפה.
2. אדלר במעלות.
3. מוצן ברעננה.
אולי עוד ...

נראה לי שצריך לעבוד (כל אחד בין מכריו) על הגברת המודעות והכתיבה בפורום.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2006 20:22 לינק ישיר 

ראו הדווח שלי על רעננה:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1872239

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2006 15:32 לינק ישיר 

שלום לכולם! אמנם שבת הגדול הייתה לפני שבועיים כבר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם..לכן אני יתן את הדיווח היום. נכחתי בתפילת ליל שבת עם החזן שלמה גליק בליווי "מקהלת אורחי מלון דן פנורמה",שכן,כל הקהל היה למקהלה אחת. החזן ביצע את מלוא היצירות האפשריות בתפילה ולא פסח אל אף אחת. "שמעה ותשמח ציון" - אייזנשטאט,ביצוע נקי ומצוין. "מזמור לדוד" - קרליבך,בליווי כל הקהל. "ד' מלך" - קוסביצקי,יצירה ענקית וידועה,פעם ראשונה שאני שומע אותה מבוצעת ולא ע"י הלפגוט,ביצוע ענק ומצוין.למרות כל "הסמטוחה" שיש שם בפנים החזן גליק ביצע זאת בצורה יוצאת מן הכלל.כל הכבוד! כידוע אין כמעט תפילת שבת שבה משתתפים שני חזנים ללא דואט,אז כאן הגיע דואט. "רזא דשבת" - פינציק,החזן רוזנפלד ביצע את היצירה והחזן גליק משמש לו מעין מקהלת יחיד,ביצוע נפלא. לאחר חזרת הש"ץ "רצה" של קוסביצקי (אני חושב9,ביצוע מצוין. ולסיום אדון עולם של ספיירו. ההנאה שניכרה על פני האורחים הייתה גדולה,החזן גליק היה יוצא מן הכלל,יש לו קול חזק ונעים לאוזן,לעניות דעתי קולו יחסית גבוה. אני מקווה לעוד שבתות עם החזן גליק. אם מישהו היה בבוקר אני ישמח אם ידווח איך היו התפילות עם החזן רוזנפלד. כל טוב, רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווחים משבת הגדול ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext