בית פורומים קונצרטים של חזנות

שבת חזנות בקרית מוצקין?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2006 09:33 לינק ישיר 
שבת חזנות בקרית מוצקין?

אומרים שיש אחת כזאת, ממש בשבת הקרובה ראש חודש אייר... שמועה גונבה לאוזניי כי השבת תתקיים בביכ"נ "משכן אחווה" בק. מוצקין, בערב ובבוקר, עם חיים אדלר והמקהלה של רפי ביטון. כששאלתי את ברוך, אבא של רפי, הוא טען שכנראה יהיו 2 חזנים לא רק אדלר, אך לא ידע מי יהיה השני.
בכל מקרה, לא מצאתי לכך תימוכין כאן בפורום - הייתכן ?
אשמח לכל מידע שיספקו יודעי דבר.
שבוע טוב וחודש טוב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2006 10:04 לינק ישיר 

שלום לך weiss 2000! אני אהיה נוכח בעזרת השם בשבת זאת. ככל הידוע לי נכון לאתמול החזן יהיה אדלר עם חלק ממקהלתו של רפי ביטון. לא ידוע לי על חזן נוסף שאמור להשתתף בשבת זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2006 08:29 לינק ישיר 

אומרים שבית הכנסת יהיה מפוצץ... אני מכיר ביכ"נ זה, ומכלתחילה הוא לא ממש גדול... אולי 200 מקומות אולי אפילו פחות... ידוע לך אם נערכים שם לתגבר במושבים ? ומתי מתחילים - רגיל ב- 8:00 ?
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2006 10:38 לינק ישיר 

שלום לך weiss2000,

ככל הידוע לי אולי ישימו עוד קצת כסאות,בקשר למקום אם תרצה אשתדל לשמור לך מקום ליד דוד שלי(שאני מתארח אצלם בשבת),או אם תרצה מקום כבוד על הבמה עם החזן והמקהלה..
בבי"כ זה התפילה מתחילה בשבת בבוקר דומני ברבע לשמונה,אבל אם תהיה בערב בתפילה תוכל לברר על המקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 18:23 לינק ישיר 

באירוע שהיה אתמול שוחחתי עם ראש העיר מוצקין מר חיים צורי והוא פשוט היה מודהם מגודל האירוע ומהתפילה ולמרות שלא תכנןן להישאר עד הסוף נשאר עד סוף התפילה ואמר שפשוט נהנה מכל רגע והמעמד פשוט היה קידוש ד' גדול ביותר אשריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2006 19:58 לינק ישיר 

מסכים עם כל מילה ומילה שאמר ראש העיר על האירוע הזה.
אכן היה אירוע עצום ביותר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2006 00:25 לינק ישיר 

לידיעת כל חובבי החזנות מתבשל כעת אירוע אשר בו יופיעו מיטב החזנים בקרית מוצקין  הפרטים עדיין חסויים
אולם שווה לחכות והכל בזכות השבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2006 11:19 לינק ישיר 

כל הכבוד לראש העיר חיים צורי חושב על התושבים הדתיים שלו בלי שיתחננו חכו איזה אירוע הוא הולך להפיקכמו שחיים יודע ורוצה ונח עוזר הכל הולך בעזהית יהא שבת  חזנות שכמוה השכנים עוד לא חוו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2006 16:29 לינק ישיר 

שלום לך חסידמא,
אל תשכח אותנו, וכשאתה יודע פרטים על השבת אנא העלה זאת באשכול נפרד בפורום. אני אכן שמעתי - במהלך הקידוש באותה שבת בין שחרית למוסף - שהיתה דרישה מהקהל לקיים שבת כזו בביכ"נ המרכזי בקריה, שמכיל מעל 500 מקומות רק בעזרת הגברים, אולם אם אינני טועה הרב לייזר שלומאי - אחראי על שירותי הדת מטעם העיריה - טען כי עדיף לממן עוד שיעורי תנ"ך לבתי ספר חילוניים... נו עם טענה כזו קשה להתווכח... אני שמח אבל לשמוע שמר צורי החליט להרים את הכפפה.
להתראות בשמחות. תוקן על ידי - weiss2000 - 21/05/2006 16:30:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2006 15:59 לינק ישיר 

אינני יודע מקורתך אולם למיטב ידיעת הרב שלומאי דווקא כן תומך ואף דוחף את הנושא קדימה ובקרוב תשמעו על דברים מאוד מעניינים שיקרו חכו בסבלנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2006 17:34 לינק ישיר 

חו"ח לא אמרתי שהרב איננו בעד; ראשית כל הבאתי דברים בשם אומרם - כמעט ציטוט מדויק ממה שנאמר, ושנית - אכן כשמחלקים את העוגה התקציבית של צורכי הדת בקריה, קשה לטעון שעדיף שבת עם חזן לציבור הדתי ע"ח תגבור שיעורי יהדות לנוער חילוני.
חוצמזה שאין לי "מקורות". את לייזר שלומאי אני מכיר אישית, למדתי אצלו בצעירותי, אנחנו מתפללים באותו ביכ"נ כשאני מגיע לקריה, ואני מכיר את חיבתו לחזנות ובפרט לקוורטין. ולא יהיה שמח יותר ממני לשבת חזנות נוספת בק. מוצקין.
גיט שעבוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2006 23:28 לינק ישיר 

הנה השבת המובטחת:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1929797

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2006 17:45 לינק ישיר 

GOZEFROT,
שימחתני אחי !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > שבת חזנות בקרית מוצקין?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext