| נשלח ב-26/4/2006 20:00 |
|
| |
ההצלחה חוזרת ובגדול
שלום לכל חברי הפורום!
בסוף חודש הבא(מאי) יתקיים קונצרט בפ"ת בסימן "חזנות ואופרה". בקונצרט ישתתפו החזן ישראל רנד וזמר האופרה ייבגני שופובלוב. מחר אני אדע פרטים מדויקים ואני יכתוב אותם כאן בפורום. כל טוב! רונן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 15:19 |
|
| |
סליחה,הקונצרט יערך בכפר סבא ולא בפ"ת תקווה,עלות כרטיס 70 ש"ח בטל' 09-7640810.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2006 17:28 |
|
| |
רונןרייש1 כנראה שיש לך מעט נביאות, כי בחודש יוני יתקיים הקונצרט בהיכל התרבות בפ"ת, אבל יופיע בו החזן הדגול איש פתח תקוה "דודו פישר".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2006 20:32 |
|
| |
יש בידי קצת פרטים.. הקונצרט ייערך ב-28/6/06 עם החזן ישראל רנד וזמר האופרה ייבגני שפובלוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2006 09:25 |
|
| |
שלום רב לכולם!!
יש בידיי פרוספקט על הקונצרט להלן הפרטים הנוספים:
הקונצרט יתקיים ביום רביעי 28/6/06 בשעה 20:30 בהיכל התרבות רח' ירושלים בכפר סבא. משתתפות המקהלות המקומיות "רינת הכפר" - כ"ס עם הסולן ישראל דוד. מקהלת הילדים "פרחי הכפר"-כ"ס שיארחו את מקהלת "שפתי נעם" - נתניה. מקהלת "שירת מודיעין" - מודיעין,בליווי התזמורת סימפונט רעננה מנצח ומנהל מוזיקלי מיודענו יענקל'ה רוטנר. ליד הפסנתר מיודענו ר' מנחם בריסטובסקי. מנחה-שאול מייזליש. כרטיסים ניתן להשיג ב"ניסן" רח' ויצמן 80,כ"ס,בקופת היכל התרבות בערב המופע במחיר 70 ש"ח,בקניה מוקדמת כרטיסים במחיר של 60 ש"ח.טל' היכל התרבות 09-7640810. כל טוב! רונן.
שלום לך שחסד3, אולי עכשיו תראה שאיני נביא וכי יש שני מופעים כאלה של אופרה וחזנות. אז לפני שאתה בא וקוטל ישר כל חבר פורום כאן תבדוק את עצמך ואז תדבר,אני לא מהאנשים שכותבים כאן סתם כרוח הדמיון הטובה עליהם אני כותב דברים נכונים ואמיתיים וגם עומד מאחורי שמי. וגם אם זאת הייתה טעות קורה שיש טעויות ושינויים פתאום אבל לא צריך לבוא ולקטול כאן אנשים..
תוקן על ידי - רונןרייש1 - 22/05/2006 9:28:13
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 13:54 |
|
| |
שחסד3 ידידי, אני רושם את זה כאן באשכול הכללי שכולם יקראו זאת ואולי יפנימו.. חברים,חבר הפורום שחסד3 שלח לי בקשת סליחה באישי ואני רושם ואומר כאן בכללי שאני סולח לך. אני מקווה שאחרים ילמדו מזה ובמקום לריב אחד עם השני,תתנצלו תיישרו את ההדורים וביחד נמשיך כולם לחזק את הפורום עוד ועוד.. שחסד3 ידידי,המשך להיבא לכאן את ידיעותיך על עולם החזנות.. כל טוב, רונן.
|
|
|
|
|