בית פורומים קונצרטים של חזנות

הלפגוט לצפייה ליל יום העצמאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2006 23:21 לינק ישיר 
הלפגוט לצפייה ליל יום העצמאות

קבלו לינק ריבונו של עולם - ספירת העומר.
http://ecf1-1.at.vwdhosting.net/helfgot%20sfirat%20haomer.wmv

תוקן על ידי - חנוך2005 - 03/05/2006 23:24:10

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 23:32 לינק ישיר 

תודה רבה , יפה מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 00:01 לינק ישיר 

תודה רבה
היצירה הזו מתאימה מאד להלפגוט והוא מבצע את זה בכשרון רב.

אני זוכר שהיה כאן ביצוע של רנד ליצירה של ספירת העומר של שטרן ביצוע יפה, אולי מישהו יכול להעלות שוב?

הביצוע של שטרן עצמו שהיה בפורום הוא ביצוע ענק, מעניין אם יש ביצוע של שטרן ליצירה של פינציק, אני לא שמעתי, יש או אין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 09:25 לינק ישיר 

תודה תודה הוא לא היה בשיאו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 14:40 לינק ישיר 

קבלו עוד קטע - שמעה ותשמח ציון.
http://ecf1-2.at.vwdhosting.net/helfgot%20shamha%20vtismach.wmv

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 15:42 לינק ישיר 

תודה לחנוך על העלאת הלינקים.אני מתרשמת כי צדקת בענין הליחה שציינת באשכול קודם,אבל למרות שקולו של הלפגוט לא נשמע צלול כתמיד ואולי דוקא בשל כך,נראה לי שהוא הכניס הרבה "נשמה" ולדעתי זה אולי יותר חשוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 20:07 לינק ישיר 

בס"ד

מסכים עם ענתאור בכל מלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 00:04 לינק ישיר 

איזה יופי!ביצועים מושלמים!אני לא מבין מה היה רע כאן?
היו לי איזה 2 פעמים ששמעו משהו בקול אבל הוא ביצע את זה כמו שהוא יודע תמיד.בקולו המיוחד והיוצא דופן.
ישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 01:57 לינק ישיר 

הקטע "שמעה ותשמח ציון" שהושר בתחילת התפילה עוד סביר. הקטע "רבונו של עולם" ממש גרוע!
אין מה לעשות, חברה, צריך לדעת  להודות על האמת גם אם היא לא כל כך נעימה...
קורה שחזן אינו במיטבו, וזה גם לגיטימי, אבל לומר שהיה מצוין...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 01:58 לינק ישיר 

ביצוע מושלם

איזה רגש ! בחיים שלי לא ראיתי ושמעתי חזנות כזו עם כל כך הרבה רגש.

ישר כח גדול וענק למביא את הלינק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 05:39 לינק ישיר 

לכבוד מעלה הלינק

חנוך2005
אני גר באחד העיירות הנידחות בצפון ארה"ב ואין לך מושג איזה הנאה הבאת לי ולכל משפחתי בהעלאת הלינק של הלפגוט "פשוט טעם יהודי אמיתי" המוגש בקול נדיר והכי איכותי לפחות במאה השנים האחרונות.  
כל לילה אני צופה ומאזין ל ספירת העומר של הלפגוט ואני מתלהב מחדש.

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 08:53 לינק ישיר 

בס"ד

חברים,
הקשבתי וצפיתי יותר מפעם אחת לקטע "רבונו של עולם" בלחנו (אגב זה באמת לא לחנו!) של פינצ'יק בביצועו של הלפגוט, ונדמה לי - ואולי אני טועה - שיש פה איזה פיספוס בדינמיקה של פרק החזנות.

כדאי שתקשיבו שוב לביצוע של פינצ'יק במקור ולביצוע של הלפגוט והביעו את דעתכם. לי הייתה הרגשה כזאת. נשמע לי מרוח מידי (מול המקור של פינצ'יק) וחסר לי הדינמיקה שבפרק.

שלא תבינו לא נכון. הביצוע של הלפגוט יפהפה, אבל בכל זאת...

אשמח לחוות דעתכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 09:23 לינק ישיר 

לטעמי אמנות החזנות מגיעה לשיאה ברגע שהיא מעוררת נימים חבויים במעמקי הרגש והנשמה.
ובכן, הלפגוט בפירוש גרם לי התרגשות כבירה וגילם לטעמי בקטע ריבונו של עולם את המושג "מה זה חזן"?. נפלא, מדהים, מתוק, שירתו מלאה רגש ,געגועים, כיסופים, הוא כואב, מתייסר, נחנק, כמעט בוכה ומצליח בקול מיוחד לסיים קטע של יותר מעשר דקות. האנרגיה הקדושה והחיובית שהוא משדר, העוצמה, גרמה לי רק לקנא, להתרגש, להתעורר, לנסות לשמוע זאת שוב ושוב.
תארו לכם את ריגשותיו הפנימיים. חסיד גור נאמן וטוב, הרוצה רק להרוויח את לחמו בכבוד, כדי לחתן בעתיד את ילדי משפחתו הברוכה, נמצא בבית כנסת בציבור דתי לאומי הנותן לו אהבה ופירגון יותר מקרב חסידי גור. קולו קצת מקורר או טיפה חרוק ממאמץ, נותן להם את כל הנשמה ואת הלב ביום העצמאות למדינת ישראל ומבקש בתפילתו שיתנו לו כוח להמשיך בזכות ספירת העומר...  מתפלל ןחושב בלי כל ספק על רבו אהובו שדחף אותו לעולם החזנות, הלא הוא הרבי מגור הגדול ה"פני מנחם" זצ"ל
איצ'ה מאיר לרבי יש ממך נחת, וזה הכי חשוב, שים פס וצפצוף ארוך על כל המניעות והעיכובים.
לי לא נותר אלא לאחל מקרב לב לחזן הלפגוט שימשיך לדעת שתפקידו בעולם הוא לרגש את הלבבות ולגרום לנו הנאה נשמתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2006 10:00 לינק ישיר 

בס"ד

לא חלקתי על הביצוע, היופי, הרגשות ועוד בביצוע של הלפגוט.
אני בכל זאת חושב שיש משמעות שונה להצגת הפרק הנ"ל בין הביצוע של פינצ'יק לבין הלפגוט.
בשאלתי אין משום "כפירה" ביכולתו של הלפגוט. ההיפך הוא הנכון!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > הלפגוט לצפייה ליל יום העצמאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext