בית פורומים קונצרטים של חזנות

שבת חזנות בקרית מוצקין-הלפגוט ורפי ביטון!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2006 22:16 לינק ישיר 
שבת חזנות בקרית מוצקין-הלפגוט ורפי ביטון!!

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים!
רבותיי,חיכינו וחיכינו וראש העיר של קרית מוצקין לא איחר ובא עם התשובה שלו על השבת שהייתה עם אדלר.
בשבת מברכים ר"ח אב פר' "קרח" 24/6/06 יעבור לפני התיבה בבית הכנסת הגדול בקרית מוצקין החזן העולמי יצחק מאיר הלפגוט בליווי מקהלת "קולות מן השמיים" בניצוחו של רפי ביטון.
עוד לפני שזה מתחיל נודה לראש העיר מר חיים צורי שכנראה אדלר ריגש אותו כמו שצריך ונכנס לו לכל מקום בגוף..
שיהיו לי פרטים אל תחילת התפילה וכו' אני אכתוב אותם כאן..
כל טוב!
רונן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2006 17:43 לינק ישיר 

רונן, אין לך מושג כמה התרגשות אוחזת בי עכשיו לקרוא את זה, ולחשוב שהנה הנה עוד מעט קט אני אחזור ואשב (בעז"ה) להיכן שישבתי עם סבי ז"ל במשך שנים, במרכזי של ק. מוצקין, כשהוא היה בעל תפילה בשבתות ובימים נוראים, ועל אותה בימה כ"כ מוכרת שעליה עמד סבי אינספור פעמים יעמוד אחד מגדולי הדור בחזנות - איצ'ה מאיר הלפגוט.
אני את התאריך ביומן - שריינתי.
להתראות שם. ומי שזקוק לסידורי לינה והסעדה באותה שבת בקריית מוצקין יכול לפנות אלי בפרטי, אני אשתדל לעזור עד כמה שאוכל. תוקן על ידי - weiss2000 - 28/05/2006 17:46:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 12:31 לינק ישיר 

האם הרב דרוקמן גם  ישתתף באירוע ידוע שהוא מחרים כמעט כל אירוע בעיר שמשתתף בה ראש העיר וחבל אינני מבין למה ומדוע זה צריך להיות כך במיוחד שהרב דרוקמן ידוע כאדם שחביב במיוחד על אנשים חילונים בעיר ומאד מקרבם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 13:23 לינק ישיר 

ככל הידוע לי בשבת זאת יהיה אפשר להשכיר חדרים באולפנא לא רחוק מבית הכנסת וניתן יהיה להזמין קייטרינג מהישיבה שנמצאת בסמוך לאולפנא..
כשאדע פרטים על כך אעלה אותם כאן.
כל טוב!
רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 11:59 לינק ישיר 

שלום לכל חברי הפורום הנכבד!

למעוניינים ניתן לפנות אלי באישי לגבי האירוח.
כמו שאמרתי כבר האירוח יהיה באולפנת "סגולה" הנמצאת מרחק 5 דקות הליכה איטית מבית הכנסת.
כמו -כן,גם הארוחות הם של האולפנא ולא כפי שציינתי מהישיבה.
באולפנא יש מס' מצומצם של חדרים עם מזגן ושאר החדרים ללא מזגן.
עלות חדר עם מזגן 220 ש"ח.
עלות חדר בלי מזגן 200 ש"ח.
כל טוב!
רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 14:49 לינק ישיר 

רונן ידידי ושאר חברים,
על מנת לדייק בדברים, ובהנחה והביכ"נ המרכזי וכן אולפנת סגולה לא זזו ממקומם בשנים האחרונות (והם לא), הרי שמרחק ההליכה ביניהם בוודאי אינו 5 דקות, אלא 15-20 דקות בהליכה איטית, 10 דקות בהליכה בריאה.
ניתן להתרשם בוואלה מפות או באתרים דומים - האולפנא נמצאת באמצע רחוב יוספטל, המרכזי באמצע שדרות גושן (בק. מוצקין כמובן).
ולא שהליכה של 20 דקות צריכה להרתיע חובבי חזנות ושוחריה !
בב"ח לתו"ע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2006 11:29 לינק ישיר 

1. יישר כח גדול לכם על דאגתכם לחברים. הנה דוגמא נהדרת לצדדים החיוביים של הפורום, שאליו אנו מקווים שחזרנו - אינטרקציה ועזרה הדדית בין חובבי החזנות ה"עמך". לחבר המכנה עצמו "שירה חדשה" בפורום אחר: על זה בדיוק דיברת אתי בשבת בת"א: התארגנות לאירוח בזול בשבתות. כמו"כ הבטחת לי לשתף את החברים על רגשותיך בשבת. אני ממתין.
2. רונן - בודאי התכוונת למברכין ר"ח תמוז! 
3. לצערי לא אוכל להגיע. בכ"ז רצוי להבהיר אם המחיר כולל את הארוחות.
4. בשבת דיברנו ע"כ שלא שמענו זמן רב ממאיר עינים. אז - אנא המשך להפיץ מאורך הגדול. 
5. להתראות הערב ב"ה בנהלל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2006 00:46 לינק ישיר 

רונן ושאר חברים שלום,
מקורותי טוענים שהשבת עם הלפגוט בק. מוצקין תיערך בשבת מטות-מסעי (22/7)
האם יש אמת בדבר ?
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2006 08:31 לינק ישיר 

שלום ידידי weiss2000 ,
אכן אמת בדבר!השבת תערך בפר' "מטות-מסעי" 21-22/7/06.
אני פשוט הסתכלתי בלוח השנה כשרשמתי את ההודעה והתאריך שאני רשמתי הוא שבת מברכין של חודש לפני ובטעות רשמתי זאת בהודעה.
כל מי שכבר שריין ותכנן את השבת שאני ציינתי,עמכם הסליחה!
כל טוב,
רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2006 11:01 לינק ישיר 

שלום לכל חברי הפורום!!

לצערי יש בפי בשורה לא טובה!

האירוח עליו דיברתי בשבת זאת באולפנא בוטל מסיבות כלשהן..אני אשתדל לאתר משפ' שמוכנות לארח לשבת זאת כדי שכל חובבי החזנות כאן יוכלו להנות משבת מיוחדת זאת.
כל טוב!
רונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2006 17:15 לינק ישיר 
האם כל התוכניות ממשיכות כרגיל

מעניין האם כל התוכניות ממשיכות כרגיל גם עקב המצב במיוחד שהחייל החטוף מתושבי מוצקין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > שבת חזנות בקרית מוצקין-הלפגוט ורפי ביטון!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext