| נשלח ב-1/6/2006 02:12 |
|
| |
דודו פישר במירושלים לעמק יזרעאל בנהלל
מי מאמין בערב אחד :מחזות מוזיקלים מפי דודו פישר עם כנר עלהגג,עלובי החיים שעליהם מנצחת ה"אידשע מאמא". מצד שני מקהלות חזנות שרות לשם שנוי :חזנות שירי מסורת.שירים נפולטינים,אקסודוס,נבוקו עם ים השיבולים הבן יקיר לי אפרים ו"שיר השירים". דודו פישר עם :אדון עולם,כל העולם כולו גשר צר מאד,מי האיש... ואלביס פרסלי. זאת עם תזמורת סימפונט רעננה,מקהלות החזנים-נתניה,כפר סבא ומודיעין בניצוחו של יענקלה רוטנר ומקהלת השקמים בנצוחו של מנשה לב רן ומנחה קובי אריאלי שעל כולם מנצח מר שמריהו הרמן מפקח מחוזות תל אביב והמרכז ומעליו הרה יוחנן פריד מנהל האגף לתרבות תורנית במשרד החינוך. והסיום כל המקהלות התזמורת ודודו פישר בלא תדע-מלחמה שוב ארצי לא תדע וברכה לשלום המדינה והתקוה. והמנצחת של הערב ה"אידשע מאמא" ואביו של דודו פישר שנוכחו באולם. פתיחה מרשימה לפתיחת חודש המורשת היהודית תשסו.בסימן אחדות ישראל אני מברך את כולם בחג שמח.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 16:43 |
|
| |
תקופת החגים שבסיומו חג השבועות הניבה ארועי חזנות מגוונים מתחומי חזנים ומקהלות,חסידות,שילוב של שירים מסורתים ,ארץ ישראל,מחזות מוזיקלים ומוזיקה קלאסית כמו האירוע בפתיחת חודש המורשת בנהלל. האם יש לפתח את המגמה הזאת או לדבוק בחזנות האוטנטית של יוסלה,קוסיבצקי ומשפחת מלבסקי. זה היה ערב מרענן שבני עמק יזראעל הצטרפו ברצון ל"שיבנה בית המקדש","הבן יקיר לי" ביחד עם "שבולים" "עלובי החיים" ו "האידשע מאמא". מעניין?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2006 14:20 |
|
| |
למען אחדות ישראל מן הראוי שימשכו ערבים משולבים של שירת ישראל לגווניה. ישר כוח לעוסקים בצרכי ציבור באמונה.
|
|
|
|
|