| נשלח ב-16/8/2006 19:38 |
|
| |
קונצרט ברעננה - עדכון
29/08 יתקיים קונצרט בבית יד לבנים ברעננה. הערב כולו יוקדש למחקר מה בין חזנות מז' אירופה למע' אירופה. בערב יושמעו יצירות קלאסיות משני הכיוונים לבנדובסקי ושות' מחד גנטשוף ושות' מאידך. את הערב ינחה ד"ר אבשלום קור,
ויופיעו החזנים ישראל רנד,קולין שוחט שלמה גובר וסיימון כהן האדיר. בליווי מקהלתו של רפי ביטון
בקיצור, חזנות טובה טהורה ללא הגימיקים והקשקושים שהתרגלנו אליהם בקונצרטים לאחרונה, פשוט לבוא ולשמוע חזנות טובה כרטיסים במחיר 80ש"ח בטל' 09-7415566
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 23:34 |
|
| |
מר איציקמא היקר,
ראשית, ברכת יישר כח ותודה על העדכון. אכן נקווה שיהיה קונצרט מוצלח.
אך דא עקא, לא הבנתי למה התכוונת ב"גימיקים וקשקושים" כלשונך. לאיזה קונצרטים "בזמן האחרון" אתה שולח את חיציך? אודה לך אם תפרט ע"מ שלא אכשל ח"ו בבזבוז זמני היקר לריק, ואלך לקונצרטים שהם רק "גימיקים וקשקושים".
תודה מראש,
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 23:48 |
|
| |
איציקמא ! אני כמו מר וויס אינני מבין לאיזה "גימיקים וקשקושים" אתה מתכויין . וממה אתה מנסה להיבדל. והרי , רק לפי הנושא והמנחה , אני מבין שיהיו גם יהיו ,הרבה מאוד קשקושים ודבורים והרבה מאוד חידודי לשון "אבשלום קורית" אני לא רואה בזה פגם כלל ועיקר . כך שאם כוונתך שהולך להיות קונצרט יבש של כמה חזנים ששרים לבנדובסקי וקצת גנטשוף אני לא אהיה שם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 00:01 |
|
| |
אם הערב כולו מוקדש למחקר, אז מתי ישירו...
ואם החזנות ללא קישקושים, אז מתי יחקרו....
מה שבטוח, עכשיו סיפקת לאבשלום קור חומר לבדיחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 15:45 |
|
| |
האם יש קשר בין הקונצרט לקורס של האוניברסיטה הפתוחה על החזנות "מעולם הליטורגיה היהודית" שיתקיים אף הוא ברעננה? מאחר ואני קורא בתכנית שתהיה הרצאה על "ראשיתה של החזנות המודרנית:שלמה זולצר ולואיס לבנדובסקי"אגב: מי הוא המרצה? סובול, שלייפר, יפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 21:36 |
|
| |
חבר'ה, פני לשלום איני שולח חיצי באף אחד ואיני מייצג אף אחד! פשוט אנני אוהב את כל השיטיקים שמחברים לחזנות ע"מ להביא עוד קהל לאולם שטיקים כגון: אופרה וחזנות , יידיש וחזנות והשד יודע מה וחזנות....
מידי פעם נחמד לשלב תחומים אבל לא כאופנה ומשהו קבוע זה כל מה שניסיתי לומר, אנא הירגעו.
לגבי המחקר: מחקר לא נעשה באמצעות הרצאה, אלא דווקא בפרקטיקה וזה מה שאני מבין שהולך לקרות. יצירות קלאסיות המייצגות את שתי קצוות אירופה ובניהן סקירות קצרות של ד"ר אבשלום קור לטעמי ערב כזה רחוק מלהיות משעמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2006 23:45 |
|
| |
הקורס: "מעולם הליטורגיה היהודית-על חזנות ןחזנים" של "אסכולות" -
1.במסגרת הקורס: "מעולם הליטורגיה היהודית-על חזנות ןחזנים" של "אסכולות" - האוניברסיטה הפתוחה, שיתקים אי"ה ברעננה בסמסטר חורף תשס"ז תוקדש אחת ההרצאות לראשיתה של החזנות המודרנית: שלמה זולצר ולואיס לבנדובסקי. ההרצאה תלווה כמובן בהדגמות מוסיקליות.
אולם ברצוני להבהיר כי לאוניברסיטה אין קשר לקונצרט שיתקים ב-29.08.06 ברעננה.
יחד עם זאת ציבור משתתפי הקונצרט וחובבי חזנות אחרים מוזמנים להרשם לקורס .אפשר
למצוא פרטים נוספים על הקורס באשכול "חזנות בשערי האוניברסיטה הפתוחה"
2. לכבוד פתיחת הקורס ייערך אי"ה קונצרט חזנות ביום ראשון ל' בתשרי תשס"ז 22.10.06
בשעה 20.00 בקרית האוניברםיטה הפתוחה ברעננה. בשיתוף עם מכון תל אביב לחזנות בניהולו של החזן נפתלי הרשטיק .חזן אורח: חיים אדלר והחזנים: סיימון כהן, יחזקאל קלאנג, שמעון ברגמן. נתנאל ברעם ושלמה גליק. מקהלת המכון וליווי מוסיקלי של רביעיה קאמרית
עם הפסנתרן ריימונד גולדשטין.
לפרטים נוספים וכן לקבלת ידיעון הקורסים המלא של "אסכולות" נא להתקשר לטלפון 1-700-700-169
אברהם
|
|
|
|
|