בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח משבת חזנות עם החזן יעקב מוצן - כי תצא תשסו גבעת שמואל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2006 21:08 לינק ישיר 
דיווח משבת חזנות עם החזן יעקב מוצן - כי תצא תשסו גבעת שמואל

בס"ד

דיווח משבת חזנות עם החזן יעקב מוצן - כי תצא תשס"ו גבעת שמואל

שבוע טוב לחברים,

שלא כמנהגי, לא אכתוב הפעם. אין זאת משום שאין לי מה לכתוב, יש לי ודוקא הרבה. מפאת קוצר זמן אינני יכול לכתוב הפעם. על אף זאת, פטור בלא כלום, בלא הכרת תודה עמוקה מעומקא דליבא לחזן הנפלא, למנצח ולמקהלה על שבת כה מיוחדת ונפלאה - פשוט אי אפשר.

יעקב, אתה ענק שבענקים. גם רפי. שניכם התעליתם על עצמכם בשבת זו. אין לי את הזמן לפרט רק אכתוב דבר אחד. שבת כזו טרם היתה לא רק בגבעת שמואל. לא היתה שבת כזו בכל העולם כולו. שבת מיוחדת מאד המשלבת חזנות עם ניגוני מודז'יץ. חוויה בלתי רגילה שאני מתפלל שיזדמן לי לחוות אותה שנית.  

תודה ליעקב מוצן, רפי ביטון וקולות מן השמים,
תודה לגב' ד"ר לאה הימלפרב חסידת מודז'יץ נלהבת שארגנה את השבת הנפלאה, 
תודה להנהלת בית הכנסת ולכל העוסקים במלאכה, 
היה פשוט פיצוץ!!! אדיר!!!

שבוע טוב לכולם, בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2006 21:53 לינק ישיר 

חזרתי עכשיו משבת של התעלות רוח בגבעת שמואל.
אני לא רוצה להיסחף כמו קודמי, אבל כאחד ששמע את מוצן גם בשבת הקודמת אני מעיד שאכן היתה שבת מיוחדת..
תפילת ליל שבת היתה חידוש, לא קטעי חזנות המוכרים לכולנו, אלא מנגינות ומארשים המשולבים היטב במילות התפילה, פשוט תענוג.
אבל, כאן נתקלתי בתופעה שלא ראיתי במקומותינו.כאשר הוזמן הדובר השלישי לשאת את דברו,הקהל הביע את מחאתו  בנהמות בוז,וזאת למרות שכל הדוברים קיצרו בדבריהם.
במפטיר כובד בני וייס, העומד להנשא השבוע, ואני מרשה לעצמי לאחל לו בשם חברי הפורום ברכת מזל טוב ובנין טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2006 22:35 לינק ישיר 

אף אני רוצה להביע תודה למשפחת הימלפרב , להנהלת בית הכנסת ולכל מי שיזם והפיק שבת זו של הנאה והתעלות. תודות והערכה לחזן מוצן שהשקיע בכל מאודו וריגש אותנו בתפילתו. תודות והערכה למנצח רפי ביטון ומקהלתו על ההופעה המצויינת . יישר כוח לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2006 01:19 לינק ישיר 

כאחד שהיה גם שבת שעברה וגם השבת

מוצן את ביטון עשו לנו שבת  מיוחדת בתוספת חברי מקהלה שלא היו שבת שעברה אבל מוצן החסיר קטע שלו על מי שברך לחללי צה"ל וחבל

בני וייס הרבה מזל טוב וברכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2006 16:14 לינק ישיר 

גם אני השתתפתי בשבת מיוחדת זו לאחר שצעדתי מרמת גן וב"ה קיבלתי שכר הליכה...
אוסיף רק 2 הערות:
1. חבל שקטע החזנות היחידי שהושמע בערב שבת היה "רזא דשבת" של פינצ'יק. הקטע, לטעמי, הוא ארוך ומשעמם. התפילה גם ככה נמשכה זמן רב ולאנשים לא היה סבלנות. בכלל, לדעתי פינצ'יק כבר פסה. כלומר, יש קטעים הרבה יותר מעניינים ונמרצים שניתן לשיר.

2. הילד הסולן (הקטן מבין השניים) צריך עוד הרבה ללמוד ולהתאמן טרם שיופיע בפני קהל. במיוחד צרמה לי אמירת המילים. למשל, בקטע "אין כ-אלקינו" שהוא שר בסיום תפילת מוסף בשורת ה"מי...". אותיות בג"ד כפ"ת בראש מילה אינן מודגשות כשהן באות אחרי אהו"י. על-כן יש לומר "מי כ-אלקינו", "מי כאדונינו" וכו' כאשר ה-כ' ללא דגש. הרי הסידור מנוקד...
ובאותו נושא: ה"סאב וופר" של המקהלה חייב לעבוד על הגיית המילים. אני מניח שהוא עולה חדש ולכן קשה לו עם השפה אבל קשה מאד להבין את מה שהוא אומר.

לבסוף, אצטרף לברכות לידידי בני וייס. גנבת את ההצגה. לרגע היה נדמה לי שכל החגיגה היא עבורך... האמת, מגיע לך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 01:57 לינק ישיר 

גם אני זכיתי להשתתף בשבת זו כאורחו של חתן השמחה ידידי מר בני וויס, האירוע לא נערך לכבודו, אבל הרבה בזכותו ומשמיים סיבבו שגם הוא יהנה מזה וכמו שציינת מגיע לו, ובגדול.

שבת נהדרת, הקהל מאד נהנה מהשילוב של שבת מודז'יץ, אכן צדקת שיש עוד קטעים יפים לרזא דשבת אבל משום מה פינצ'יק זכה לעמוד בראש הרשימה, בכל אופן שבת נהדרת
בבוקר החזן מוצן הרשים בביצוע נהדר לקטע בריך שמיה אב הרחמים הרנינו השיר שהלווים ועוד הרבה, תקצר היריעה מהכיל את רשימת הביצועים, אכן חסר היה את הביצוע לקטע הנהדר מי שברך לחיילי צה"ל , מכיוון שהרב הראשי של צה"ל נכח בבית הכנסת והוא כובד באמירתו. 

מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2006 18:02 לינק ישיר 

מזל טוב לבני וויס ובח"ל.
גם לי מגיע מזל טוב לנשואי בני ירון עם בח"ל .
הרבה שמחות ,אושר ונחת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח משבת חזנות עם החזן יעקב מוצן - כי תצא תשסו גבעת שמואל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext