שלוחה ברכה לסבא רבא אביו של מרדכי עם הולדת הנין לסבתות לסביים ולהורים החדשים והמאושרים עם הולדתו של הנכד והבן. תזכו לגדלו לתורה חופה ומעשיים טובים בשמחה. גמר חתימה טובה.
נשלח ב-1/10/2006 01:00
לסבא ולסבתא הטריים והצעירים ד"ר מרדכי ורעיתו יונה היח"ו .ברכות מחובבי החזנות בארץ ובעולם. זה ללא ספק אירוע בחיי כל זוג הורים שהופכים פתאום לסבא וסבתא. ואנו תפילה כי במקרה הזה יצטרף עוד אחד לרשימת המוסיקאים המחוננים שבמשפחה הנהדרת הזו ,שהקימו את החזנות על הרגליים. ירוו ההורים והסבים ממנו להרבה נחת כן ירבו. וברכה מיוחדת לסבא רבא מאיר נ"י שכשם שזכה להצטרף לבנו ילד הפלא בכל המופעים שהיו לו בילדותו. כן יזכה להצטרף לקונצרטים של נינו עד מאה ועשרים
נשלח ב-3/10/2006 10:44
ברכת מזל טוב לסבא וסבא הטריים המאושרים ידידינו ומכובדינו ד"ר מרדכי ורעייתו יונה. ברכת מזל טוב להורים הצעירים והמאושרים איל ושירה סובול. יה"ר שיזכו להכניסו בבריתו של אברהם אבינו בעיתו ובזמנו, לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים מתוך רוב אושר נחת כבוד ובריאות.
ובהזדמנות זו נאחל ברכת ברוכים השבים לקראת חזרתם ארצה של מרדכי ובנו אופיר לאחר שעברו את תפילות הימים הנוראים בנכר.
תוקן על ידי - bnyweiss - 03/10/2006 10:45:18
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
נשלח ב-3/10/2006 15:02
גם אני מצטרף לברכת מזל טוב לידידינו הד"ר מרדכי סובול ורעייתו יונה על התואר החדש "סבא וסבתא", והברכה אחת היא גם להורים אייל ושירה ולסבא מאיר שתזכו להרבה נחת אושר ועושר בבריאות עד 120
ממני ידידכם מנחם
נשלח ב-3/10/2006 16:49
מזל טוב לסבא מרדכי וסבתא יונה וכמובן להורים המאושרים שירה ואייל ולסבא רבה מאיר.
מרדכי ויונה, welcome to the "bz" club (בובס אנד זיידס).
מאחלים דבורה וחגי
תוקן על ידי - efratiha - 03/10/2006 16:49:23
נשלח ב-3/10/2006 17:37
ברכות ואיחולים למשפחת סובול
ברכה מיוחדת לסבא רבא מאיר אביו של מרדכי שאני זוכרו מילדותי מ"אוהל שם" ו"בילו" בתל אביב. לידידי מרדכי סובול ואשתו יונה ולזוג הצעיר אייל ושירה סובול. אני שמח שנפלה לי הזכות או"הסקופ". לבשר לשוחרי החזנות על הבשורה המשמחת בעוד הם עדיין בניו יורק בתפילות הימים הנוראים. "...נזכר ונחתם לפניך, אנחנו וכל עמך בית ישראל לחיים טובים ולשלום. שיזכו כל המשפחה לשמחת הברית.לגדלו לתורה ולמעשים טובים אמן
נשלח ב-3/10/2006 21:43
לסבא דר' מרדכי סובול ורעיתו אני מאחל לכם ששמחות והרבה שמחות יהיו בחלקכם. יהיה הנכד הזה ראשון לצאצאים הרבים שיבואו בעקבותיו. שלמה
נשלח ב-6/10/2006 16:03
התוכנית של סובול ברדיו "קול חי" לפני התיבה לא שודרכי: א} הנכד שלו שלבנו אייל נכנס היום בבריתו של אברהם אבינו---מזל טוב!!! ב} מרדכי סובול עוסק כעת בהשלמת בנית הסוכה וזאת בגלל לחץ זמן.