בית פורומים קונצרטים של חזנות

קונצרט נהדר של יובל בהיכל התרבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2006 02:21 לינק ישיר 
קונצרט נהדר של יובל בהיכל התרבות

שלום חברים
אולי אחרי הקונצרט הזה של הטל והגשם סוף סוף יבוא לנו גשם של ברכה.
אני נהנתי מאוד מהקונצרט שהיה בו גם מזה וגם מזה. גם חזנות וגם קלילות .היו שם קטעים חדשים כמו ,אף ברי,ברך עלינו,זכור של  יוסלה והיו גם קטעים ישנים וטובים. החזנים היו טובים מאוד
שמחתי שמילד חזר אל עצמו ובגדול. הוא היה נשמע מצויין והצליח אפילו להוריד לי דמעה מהעין כששר שנים עשר שבטים. אני לא היית נותן להחזן רוזנפלד להופיע בקונצרט כזה.הוא לא ברמה הזאת אין לו את הקול בשביל זה וגם לא את "הגעשטעל" שמתאים לבמה של קונצרטים ברמה כזאת. אזי שוורץ היה פשוט נפלא הוא מוסיקאלי מאוד וגם תענוד להסתכל עליו איך הוא משתף פעולה עם המנצח והתזמורת. פרידר יש לו קול יפה והוא שר בצורה "פירית" את הקטעים שלו. אדלר יש לו קול משגע והוא חזן ברמ"ח אבריו פשוט נעים להקשיב לו.  לגבי סובול הוא החביבן שלי,רואים איך הכל זורם לו בידיים. איך הוא מנצח איך הוא מסתכל על החזנים ועוזר במקום שצריך. מהמקום שישבתי היום ראיתי שהוא שר עם החזנים .אני לא יודע אם בקול אבל הם ודאי רואים את השפתיים שלו. מחמאה מגיע לתזמורת שרואים שהם נהנים לשתף פעולה עם המנצח והחזנים. אני חושב גם איך ברגע שסובול נגש לרמקול הפנינים יוצאות הפה שלו וזה מוסיף כל כך הרבה. להבדיל מהמנחה שהוא בשבילי ללא תועלת. 
לסכום אני הנהנתי מכל רגע והלוואי שירבו עוד קונצרטים ברמה שכזאת בארץ שלנו.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2006 10:18 לינק ישיר 

מה קורה כאן בפורום הזה? אף אחד לא היה בקונצרט? או אני היחידי שנשאר כאן לכתוב כמה מילים על קונצרט נהדר??............. חובבי החזנות הגיע הזמן שתתעוררו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2006 12:35 לינק ישיר 

kameraton ,  אני נענה לקריאתך!

חבל שאינני יכול להצטרף להרגשתך. לא יצאתי מתלהב מהקונצרט.
יצחק רוזנפלד מתאים יותר להיכלי הקודש ,לבתי התפילה ולא להיכל התרבות,אני בכל אופן נהנה לשמוע אותו יותר בבית כנסת ואי"ה אשמע אותו בעוד שבוע בפ"ת
אבל היה גם אור יקרות ,ר' חיים אדלר בהופעה מצויינת וכמובן הופעה נהדרת של עזי שוורץ,
וביצוע מעולה של בן ציון מילר ל"זכור 12 שבטים" .
והערות טכניות:
1.   
כאשר ישנם 5 חזנים צריך להעמיד לרשותם 5 מיקרופונים. למרות הפירגון בין החזנים,לא תמיד הם מגיעים למיקרופון והדבר פוגם בביצוע.
2.   
חוסר מדרגות לבמה.(רשלנות שאינה מתאימה לאולם שמכבד את עצמו)

ולבסוף תתכוננו לערב מודז'יץ ב-27/03/2007

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קונצרט נהדר של יובל בהיכל התרבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext