|
|
| נשלח ב-7/1/2007 19:02 |
|
| |
לפרומער600
הבעיה שגם בקונצרט בנתניה הוא גם לא התאים
הוא מעולה לפני העמוד אבל לא מצליח בקונצרט
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2007 21:26 |
|
| |
steb100,
מכובדי,אל נא תנסה שוב להסיט את הנושא העיקרי שעבורו נפתח אשכול זה, והוא : התעללותו הנבזית של הדיקטטור סובול ברוזנפלד .וגם אם נניח ורוזנפלד לא מתאים לקונצרטים, עדיין אין זה ממין הענין להתעללות והשפלות נבזיות מצד מר סובול בזמן שלפני הקונצרט .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2007 02:52 |
|
| |
STEB,
ענייני, הייתי בקונצרט בנתניה. הוא דווקא מאוד התאים לשם!!! היה ממש יפה, למה ללכלך? הוא התאים לשם יופי קצת יותר מחזנים אחרים. ואני זוכר את זה היטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2007 20:26 |
|
| |
למרבל55
אין לי מושג באופן אישי על ההתעללות של ד"ר סובול ברוזנפלד
ואים מה שאתה כותב נכון זה מגעיל וזה יתנקם בו בירידה בכמות המינויים
אני כבר התלבטתי השנה לעשות או לא לעשות מינוי אבל עשיתי
לא בטוח שאעשה בשנה הבאה כי באיזה מקום יש חוסר גיוון בחזנים שמופיעים אם נבדוק זה בערך אותם 8 חזנים שחוזרים על עצמם כבר כמה שנים
אין אני בה להשמיץ חלילה את רוזנפלד, אבל לדעתי חסר לו הופעה על הבמה , מנגד לפני העמוד הוא גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2007 22:23 |
|
| |
אני שמח שהבהרת את עצמך .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2007 22:26 |
|
| |
קבלתי מסרים אנונימיים ביממה האחרונה, בו הקפידו לרמז לי כי מוטב שאשתוק.
לא אשתוק. נקודה!
על אף שכפי שאמרתי לכולם כי אני מעריך את מר סובול עד מאוד, אך אמת היא אמת. מציאות היא מציאות, כואבת כפי שתהיה. אני הולך עם מידת האמת עד לסוף הטוב. איני נרתע מלומר זאת מעל כל במה אפשרית.
רוצים חזנות טהורה ובלי פוילע שטיק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2007 00:38 |
|
| |
פרומער 600,
ידידי ,יישר כוח לך וכל הכבוד כי אינך סר ו/או נכנע לאיומיהם של דיקטטורים ידועי שם אשר ידועה היא דרך פעולתם ,אותה דרך בה הם משתמשים כנגד: חזנים, מנצחים בעלי שם ,תזמורות ,אמרגנים,ואף מזכירות אישיות אשר שימשו אותם בנאמנות ומסירות כמה עשורים טובים של שנים,מחאתך היא מחאת רבים וטובים ואל לך לחשוש.
האמן לי פרומער600 כי יגיע גם יגיע היום ובו מר סובול ייטיב לדעת ולהבין כי מוטב לו לפעול בדרכי נועם ולסור משיטת חייו הדיקטטורית ,יתכן ולנו יהיה חלק נכבד בהחלטה של היום הגדול הזה, ומשזה יגיע מגוון גדול של אנשים יודו לנו (אמנים, אנשי מוסיקה ,עובדי משרדו, משפחתו הקרובה ,ועוד רבים .)
|
|
|
|
|