בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

שלום לכולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2009 18:48 לינק ישיר 
שלום לכולם

אני אוהד של אלי כבר בערך 8 שנים ושמח מאד על הפורום הנפלא!
בכל אופן, לגבי הדיסק החדש, הנה כמה הערות:
1. בשונה מהדיסק הקודם, אין כאן חידושים מפתיעים מבחינת המוסיקה אך אלי מצליח לשמור על סגנונו המיוחד (אם כי לא להפתיע כבעבר).
2. לדעתי היה צריך עוד קצת עיבודים של ישראל לאם חוץ מ "מן המיצר"(שיר ע נ ק)  ו"קה ריבון"
3. ראיתי על הדיסק שפדידה התחיל לייצג את אלי בארץ וזה אומר שאלו חדשות טובות לגבי הופעה בעתיד וכדו'
4. יותר מדי אפקטים יש בדיסק, ויותר מדי קטעים של הפסקת השיר ואז נכנס יעקב מרדכי עם קטע קישור. יש את זה כאן בארבעה שירים, לא קצת מוגזם?
5. אלי כן הצליח להפתיע אותי לפחות בשיר "שמחה". איזה צחוק מגניב! פשוט ענק!

תיהנו חברים!

נ.ב. מה קורה עם "מנוחה 2"? אלי הבטיח שהדיסק השני שלהם (הראשון יצא ב2003 כמדומני)יצא  לפני אלול והופ חומק לו האלול עם מנוחה, מי שיודע מוזמן להודיעני

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 23:51 לינק ישיר 

ברוך הבא לפורומנו הקט..

אוהד של אלי כבר 8 שנים... יפה.. אולי תרחיב יותר?

2. לתשומת ליבך, ישראל לאם עיבד גם את 'עוז והדר'. בדיקה מהירה שערכתי מראה שבכל דיסק של YBC יש שלושה עיבודים של ישראל לאם. אז למה לשבור את המסורת? העיבודים שלו מדהימים, אבל קצת כבדים..

3. אני קניתי מחו"ל אז לא יצא לי לראות את זה אבל זה באמת נשמע מעניין..
בכל אופן כבר התייאשתי מלחשוב על הופעה של אלי ו-YBC בארץ. אבל את החבר'ה יש מצב שיביאו (רק 5 כרטיסי טיסה :))

4. זה שיעקב מרדכי מככב זה לא חדש, האפקטים ועיוותי הקול זה שינוי מרענן לטעמי. עוד דבר שממתג את הלהקה כ'צעירה'. בשונה מפרחי מיאמי.

5. גם אני מאוד אהבתי! נראה לי שמישהו דגדג אותו כהוגן.. זה נשמע טבעי לגמרי.

-----
לגבי מנוחה - אי אפשר לדעת. זה נדחה כבר יותר מדי פעמים, אבל בטוח שזה יצא בשנה הקרובה.

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 16:40 לינק ישיר 

19YANKI כתב:

נ.ב. מה קורה עם "מנוחה 2"? אלי הבטיח שהדיסק השני שלהם (הראשון יצא ב2003 כמדומני)יצא  לפני אלול והופ חומק לו האלול עם מנוחה, מי שיודע מוזמן להודיעני

מנוחה 2 יגיע   4-6 שבועות אחרי ybc 4.

הנה גם התאריכים לאלבומים הבאים-
ybc live 3- חנוכה
החבר'ה 4- פורים (אלי לא מבטיח אלא מאד מקווה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2009 14:35 לינק ישיר 

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > שלום לכולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext