בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אליהו גרינבלט - היום הרת עולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2010 13:44 לינק ישיר 
אליהו גרינבלט - היום הרת עולם

http://chazzanut.org/download/libsonmo/Eliyahu%20Greenblatt%20-%20Hayom%20Harat%20Olam.mp3

החזן אליהו גרינבלט מלווה בתזמורת בניצוח מונה רוזנבלום , עיבוד לתזמורת ד"ר חנן וינטרניץ

זהו הקטע היחידי שהצלחתי להציל אתמול מתכנית החזנות ברדיו מונטריאול (כנראה היו להם בעיות בשרת) , התכנית הביאה הקלטות מהאוסף של ברי סרוטה ז"ל.
ביום חמישי הקרוב ב10 בלילה לפי שעון ישראל אמור להיות שידור חוזר

בעזרת השם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 19:41 לינק ישיר 

חזן בעל נוסח ורגש. התפעלתי במיוחד מתפילת הגשם שהשמיע במופע תל אביב של מעלה. מפאת גילו לא העליתי בפורום .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 19:58 לינק ישיר 

בס"ד

משה תודה,
הקטע מתוך קלטת שהוציא החזן אליהו גרינבלט שיחי', בעידודו של בארי סירוטה ז"ל
בקלטת יש גם את היצירות הבאות: אהבתי, תרחם ציון, תקע בשופר, והיה באחרית הימים, הבן יקיר לי, כל יושבי תבל ו-ותערב לפניך.
כל היצירות הן מלחניו של אליהו גרינבלט.

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 21:58 לינק ישיר 

אולי תעלו משהו נוסף של גרינבלט חזן עם רגש ונשמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 23:38 לינק ישיר 

אהבתי - אליהו גרינבלט  באדיבותו של יהודה
http://chazzanut.org/download/jf/Greenblat%20Eliyau%20Oavti.mp3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2010 23:57 לינק ישיר 

היכן ניתן להשיג היום את מגוון הקלטות שהפיק ברי סרוטה?

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 10:13 לינק ישיר 

משהו משהו. מלחין ומבצע משכמו ומעלה (ובל נשכח גם את העיבודים המצוינים של ד"ר וינטרניץ ז"ל)

ברור מאליו שיש צורך להנחיל את המורשת המוסיקאלית הזו גם לדורות הבאים. ובזאת קורא אני בקריאה נרגשת לחברי הפורום ושועיו- לפעול ביתר שאת ל'ערבי הוקרה' לחזנים הותיקים שעימנו, שמיוחדים גם בלחניהם המקוריים (גרינבלט, שטרן ועוד ועוד).

(זכור לי איך שיהודה, מנהלנו הנכבד 'עמל וטרח' על מופעים כאלה לפני שנים מספר. אולי אפשר לעשות זאת בצורה קצת יותר 'ממוסדת'? אולי גם הד"ר ותזמורתו? מנהל המכון ולהקתו? הא, מישהו שומע..?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 10:33 לינק ישיר 
החזן אליהו גרינבלט

מגדולי החזנים בדורו. יאריך ימים  עם בריאות טובה.
הביצועים שלו המעולים מוכרים לחובבי החזנות  השמרנית,מוזיקליות ברמה גבוהה והרבה רגש.
הבעיה היא שבדורנו הביקוש הוא לחזנות עם קצב(נוסח קרליבך} לשירה נוסח משפחת מלבסקי
לא לחזנות אוטנטית.
מה הפלא שקונצרט האחרון שהוקדש לחזן מרדכי הרשמן השמיעו את "היום הרת עולם"של שלום סקונדה ומרדכי סובול עם עיבודים מתוזמרים למקהלה והתזמורת הפילהרמונית הישראלית.
הביצוע של החזן סיימון כהן  ליצירה הנ"ל היה לעניות דעתי ---מעולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 14:11 לינק ישיר 

הבהרה: כמובן שכוונתי בתגובתי הקודמת היתה שהחזן הנכבד, יאריך ה' ימיו ושנותיו, היה מבצע משכמו ומעלה. והדברים נאמרים בהערכה כנה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2010 19:29 לינק ישיר 

משום מה עד עכשיו לא הצלחתי לפתוח ולשמוע את זה ואני מוכרח לומר שזה חזן אדיר מאחרוני זקני דור חזנות העבר וזה היה נפלא לשמוע את זה. וגם אני חושב שצריך להמשיך בקונצרטים שמנהל הפורום ארגן שעוזר ודואג לשמר את החזנות האוטנטית ולא שאני חושב שהחזנות של ימינו לא טובה לדעתי יש היום לא מעט חזנים שלא נופלים מחזני העבר אלא צריך שיהיה את כל הסגנונות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אליהו גרינבלט - היום הרת עולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext