|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:02 |
|
| |
אין אמונה באמנים... 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:26 |
|
| |
אני מקווה שהפעם זה אמיתי. אל תשכחו שבפסח הקרוב ההופעה תצולם ל-YBC LIVE 4 וחייבים להיות שם שירים חדשים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 12:38 |
|
| |
שירים חדשים יכולים להיות גם לפני שיצא הדיסק. אפילו בDVD וק"ו בהופעה,יעויין YBC LIVE 3 ,עם שירו,והשירים של ישיבה בויס שלא יצאו עדיין בזמן ההופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2010 15:35 |
|
| |
זה די בדיעבד, ןכם אם הישיבה בויס זה בסדר כי יש להם הרבה שיים מהאלבום האחרון שאותו שרים בעיקר ממילא, אבל החבר'ה למשל יותר בבעיה, וכן הפעם צריך להיות תורו של אלי גרסטנר להופיע וגם הוא צריך להוציא אלבום כדי שיהיה לו מה לשיר. סתם כך הייתי ממליץ לאלי לעשות וידאו יותר ארוך, למשל בהופעה האחרונה למנוחה בושי היו קטעים וזה היה ממש חסר, גם דוד שטיין בקושי שר, שעןשים DVD אחד לכל כך הרבה פרוייקטים חייבים לתת לזה יותר זמן!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 01:30 |
|
| |
הם ישירו שירים חדשים בהופעה,כמו ששרו בסוכות,ולפני שהDVD יצא הדיסק יצא,מה בדיעבד כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 09:26 |
|
| |
| ישz כתב: |  | שעושים DVD אחד לכל כך הרבה פרוייקטים חייבים לתת לזה יותר זמן!!! |
|
אל תשכח שה-DVD זה צילום של הופעה ואי אפשר למרוח הופעה ליותר מדי זמן.
אני חושב שהאורך הנוכחי מתאים בהחלט. בכל אופן, הייתי שמח אם היו יותר פספוסים ומאחורי הקלעים, ויותר מעניין ממה שהיה ב-LIVE 3
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 11:04 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | בכל אופן, הייתי שמח אם היו יותר פספוסים ומאחורי הקלעים
|
|
אנחנו איתך!
"Mummy, there's no - chocolate - in - the freezer"...

|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 23:48 |
|
| |
לעטT, קודם כל ראית את ההופעה של מנוחה בDVD האחרון, זה היה ממש מזעזע לעומת ההופעה הראשונה שלהם, ולכן באמת לישיבה בויס זה פחות קריטי מהלהקות ואלי גרסטנר כפי שכתבתי. ועוד יש הבדל בין הופעה לDVD, בהופעה אתה רוצה שיבואו אליה לכן אתה עושה הופעות בכורה ומגלה תגליות למשוך קהל וזה מוצלח. אבל שאתה מוציא DVD אתה צריך חיבור הרבה יותר מצד הקהל, וזהו הבדל גדול מאד, גזכור לי שכך מישהו אמר לי פעם שבר"ד מוציאים דיסק ואח"כ מופיחעים עליו. לפסנר כנף, לא נראה לי שלהוציא דיסק של DVD של שעתיים וחצי יעשה הופעה מרוחה מידאי, אפשר גם לחתוך פחות, חוץ מזה שלדעתי בהופעה הקרובה צריך להיות גם יותר שירים שקטים,. לגבי הפספוסים, אם מנוחה לא נמצאים בדיסק הזה לא נראה שיוכל להיות פיספוסים מוצלחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2010 00:06 |
|
| |
יש,אני לא מדבר באויר,ישיבה בויס כבר עשו את זה בYBC LIVE 3,ההופעה הייתהלפני שהדיסק יצא (פסח),אח"כ הדיסק יצא (אלול),ואח"כ הDVD (חנוכה)
לגבי הפספוסים,הייתי אומר שאם מנוחה לא נמצאים (דני ברקוביץ.....) ומרדכי אשכנזי לא,אז לא יהיה יותר מדי מעניין בגזרת המבוגרים (אבל אולי יהודה לייב יפתיע?!) אבל אולי הילדים יצליחו לעשות משהו מעניין......
|
|
|
|
|