|
|
| נשלח ב-19/2/2010 16:18 |
|
| |
רציתי להגיע ולא איסתייעא מילתא. כעת שאני שומע שאלעזר וינוגרד לא הופיע, תחושת ההחמצה שלי פחתה. אם הייתי בא ולפתע מגלה שהוא איננו, זה היה מאכזב אותי קשות. אגב, שכוייח על העלאת הקטע שלו "והוא רחום", הוא פשוט מצוין.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 16:44 |
|
| |
שרגא - אפי וייסמן, ששר מגן אבות הוא תלמיד שנה ראשונה בביה"ס
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 17:40 |
|
| |
תודה על העידכון
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/02/2010 18:01:54
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2010 00:30 |
|
| |
סליחה על הבורות, אבל את הקטע שוינוגרד מבצע שהעלה יעפ מיוטיוב, יש אפשרות להוריד? ואם כן אשמח אם מישהו יסביר לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2010 04:21 |
|
| |
שום טעם לא מצאתי ב'והוא רחום' בביצוע וינוגרד, ביצוע חלטוריסטי מובהק, דיי להתחנפנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2010 10:05 |
|
| |
פסיכובלוג ,
לידיעתך!! ,במהלך הערב הד"ר הסביר כי בבית הספר התלמידים מתורגלים להתפלל ,במדוייק,לפי התווים
ולא לפי "קיבולת התקליט ההיסטורי" אליו חזנים רבים התאימו את תפילתם שכן, את החזרות
וההכנות רבים מהם עושים " מול התקליט" שבו אורך היצירה מותאם לקיבולת התקליט ובכך
יצירות רבות קוצצו /הורחבו ע"מ להתאימן לקיבולת , לפני מס' חודשים ,כששמעתי את "והוא רחום"של אליעזר וינוגרד -גם אני חשבתי " שמשיכת הזמן"
של החזן נעשית שלא לצורך ואולם , כיום אני מבין שאני טעיתי מאחר ואוזני הורגלו לשמוע כפי
שבתקליט ולא כפי שבתווים ,
מאחר ואיני מחזיק בידי את מידת החנפנות -מה דעתך עכשיו ?
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 02/03/2010 10:08:39
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2010 15:39 |
|
| |
שרגא יש מצב שאתה צודק, אני ניסיתי להיות אוביקטיבי לפי הרגשת הלב שלי ולא לפי ניתוח מטרתו של וינוגרד- סובול.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 11:54 |
|
| |
דווקא הביצוע היה מעולה ומרגש. אבל קולו בוסרי ודרוש ליטוש,
| פסיכובלוג כתב: |  | שום טעם לא מצאתי ב'והוא רחום' בביצוע וינוגרד, ביצוע חלטוריסטי מובהק, דיי להתחנפנות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 11:57 |
|
| |
יש תוכנה מאוד פשוטה שדרכה אפשר להוריד מיוטיוב ואני מאמין שיש אותה להרבה מחברי הפורום.
| chezi_u כתב: |  | סליחה על הבורות, אבל את הקטע שוינוגרד מבצע שהעלה יעפ מיוטיוב, יש אפשרות להוריד? ואם כן אשמח אם מישהו יסביר לי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 09:19 |
|
| |
אשתו של החזן משה סולמון ז"ל
החזן משה סולמון התפלל בסיום שנת הלמודים ש.ז "אלה אזכרה....." שאשתו היתה כבר על ערש דווי.
עם מותה שלוחה לו כוס תנחומים לו ולמשפחתו.
יהי זכרה ברוך!
|
|
|
|
|