בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מצולם מקונצרט סיום מחצית-ביה"ס לחזנות רמת גן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/2/2010 16:18 לינק ישיר 

רציתי להגיע ולא איסתייעא מילתא. כעת שאני שומע שאלעזר וינוגרד לא הופיע, תחושת ההחמצה שלי פחתה. אם הייתי בא ולפתע מגלה שהוא איננו, זה היה מאכזב אותי קשות.
אגב, שכוייח על העלאת הקטע שלו "והוא רחום", הוא פשוט מצוין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2010 16:44 לינק ישיר 

שרגא - אפי וייסמן, ששר מגן אבות הוא תלמיד שנה ראשונה בביה"ס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2010 17:40 לינק ישיר 

תודה על העידכון

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/02/2010 18:01:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 00:30 לינק ישיר 

סליחה על הבורות, אבל את הקטע שוינוגרד מבצע שהעלה יעפ מיוטיוב, יש אפשרות להוריד? ואם כן אשמח אם מישהו יסביר לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 04:21 לינק ישיר 

שום טעם לא מצאתי ב'והוא רחום' בביצוע וינוגרד, ביצוע חלטוריסטי מובהק, דיי להתחנפנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 10:05 לינק ישיר 

פסיכובלוג ,
לידיעתך!! ,במהלך הערב הד"ר הסביר כי בבית הספר התלמידים מתורגלים להתפלל ,במדוייק,לפי התווים
              ולא לפי "קיבולת התקליט ההיסטורי" אליו חזנים רבים התאימו את תפילתם שכן, את החזרות
              וההכנות רבים מהם עושים " מול התקליט" שבו אורך היצירה מותאם לקיבולת התקליט ובכך
              יצירות רבות קוצצו /הורחבו ע"מ להתאימן לקיבולת ,                                                                   לפני מס' חודשים ,כששמעתי את "והוא רחום"של אליעזר וינוגרד -גם אני חשבתי " שמשיכת הזמן"
של החזן נעשית שלא לצורך ואולם , כיום אני מבין שאני טעיתי מאחר ואוזני הורגלו לשמוע כפי
שבתקליט ולא כפי שבתווים ,

מאחר ואיני מחזיק בידי את מידת החנפנות -מה דעתך עכשיו ?

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 02/03/2010 10:08:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2010 15:39 לינק ישיר 

שרגא יש מצב שאתה צודק, אני ניסיתי להיות אוביקטיבי לפי הרגשת הלב שלי ולא לפי ניתוח מטרתו של וינוגרד- סובול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 11:54 לינק ישיר 
דווקא הביצוע היה מעולה ומרגש. אבל קולו בוסרי ודרוש ליטוש,

פסיכובלוג כתב:
שום טעם לא מצאתי ב'והוא רחום' בביצוע וינוגרד, ביצוע חלטוריסטי מובהק, דיי להתחנפנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2010 11:57 לינק ישיר 
יש תוכנה מאוד פשוטה שדרכה אפשר להוריד מיוטיוב ואני מאמין שיש אותה להרבה מחברי הפורום.

chezi_u כתב:
סליחה על הבורות, אבל את הקטע שוינוגרד מבצע שהעלה יעפ מיוטיוב, יש אפשרות להוריד? ואם כן אשמח אם מישהו יסביר לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2011 09:19 לינק ישיר 
אשתו של החזן משה סולמון ז"ל

החזן משה סולמון התפלל בסיום שנת הלמודים ש.ז "אלה אזכרה....."  שאשתו היתה כבר על ערש דווי.
עם מותה שלוחה לו כוס תנחומים  לו ולמשפחתו.
יהי זכרה ברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מצולם מקונצרט סיום מחצית-ביה"ס לחזנות רמת גן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.