| נשלח ב-3/3/2010 12:28 |
|
| |
אלי גרסטנר ויוסי ניומן - Purim With The Stars
באתר THE COOL JEW ערכו סבב ראיונות קצרים לכבוד פורים. בין המרואיינים היו אלי גרסטנר ויוסי ניומן: (צילום התמונה של גרסטנר: אני, רק ששוב הם לא נתנו קרדיט..)
תרגום בהמשך
TheCoolJew.com spoke with many of today's famous and or new and upcoming singers and producers, with three questions about Purim:
1. What Do you Do On Purim? Do you Dress up?
2. Whats the funniest thing that every happened to you in your music life?
3. Your Favorite All Time Joke?
ELI GERSTNER :
Every Year I try to be Misamech as many people as possible. Usually doing a shul or yeshiva purim chagigah. I also try to spend as much time with my family as possible. I do dress up and this year part of my costume is the fact that I haven't shaved in a few weeks…so I plan on shaving only the left side off. I think that would look pretty cool.
So I was once at a chasana in Boro Park (with the yosis orchestra) and the choson/kallah requested I do a certain slow goyisha song during the dinner. My general policy is, that if the client is adamant about having a goyeshe song performed at the wedding…I have the band play it as an instrumental. In short I told them I can only allow my band to play it, but I won't sing it. As they started to play, a long white bearded chossid stood there listening intensely to the song. I was thinking to myself oy what mussar he is going to give me for playing something like this. Why did I do this? After the song he walks over to me and excitedly says, ''Eli, that song was amazing. I assume you wrote it as it was mamash one of the most hartziga negeenim I have ever heard!! And then after he gave me some beautiful brochos to ''keep up the good work etc.'' all I said was amen and shkoiach!!
One of the most funniest things is the time when the cool jew (who happens to be a English teacher by day) asked me about my music ''carrier'' (its supposed to be spelled ''career''). I couldn't figure out who carries my music, was he referring to my distributor? My mail man?\
------------------
Yossi Newman (YBC Choir Director)
On purim usally playing at gigs....deliver shalch manos with my kids and enjoy the suda with my family...as for dressing up; nothing like a good thrift shop!
Craziest story I can recall...kinda of a tie between two things...once pulled up to the wrong concert hall with the entire ybc got out and realized we were at the wrong place! VERY SCARY!
The other story...when ybc were first starting on clevland a certain girl who had our cd in her car had her car stolen. When they found the car they asked the girl to look over the car to see if anything was missing. She said the only thing missing was a ybc album. When the police asked the car theft he said "ye I took it and I like it!"
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 13:12 |
|
| |
תירגמתי את זה פחות או יותר.. (ואל תחשבו שמדובר בתרגום גוגל ח"ו) תעדכנו אותי אם נראה לכם שיש טעויות קריטיות. ------ תרגום חופשי (להבנת המשמעות, לא מילה במילה) THE COOL JEW דיבר עם הרבה מפורסמים, זמרים חדשים ומפיקים ושאל אותם 3 שאלות על פורים. 1. מה אתה עושה בפורים? למה אתה מתחפש? 2. מה הדבר הכי מצחיק שקרה בחיי המוזיקה שלך? 3. מהי הבדיחה האהובה עליך ביותר?
אלי גרסטנר: 1. כל שנה אני מנסה לשמח אנשים רבים ככל שאפשר, בד"כ שר בבתי כנסת או במסיבות פורים בישיבות, אני גם מנסה לשהות עם המשפחה כמה שיותר זמן, ככל שאני יכול. אני מתחפש, והשנה חלק מהתלבושת שלי היא העובדה שלא התגלחתי כבר כמה שבועות, ואני מתכנן לגלח רק את הצד השמאלי, אני חושב שזה יראה די מגניב.
2. הייתי פעם בחתונה בבורו פארק (עם תזמורת 'ישיש'), והחתן והכלה ביקשו שאני אשיר שיר 'גוי' מסוים במהלך הסעודה. המדיניות הכללית שלי היא שאם הלקוח מתעקש שיהיה שיר גוי בחתונה, התזמורת תנגן אותו בצורה אינסטרומנטלית (ללא שירה. פ"כ), בקיצור, אמרתי להם שאני יכול לתת לתזמורת לנגן את השיר, אבל אני לא אשיר בו. כשהתזמורת החלה לנגן את השיר, חסיד בעל זקן לבן ארוך עמד והאזין לשיר בלהט. חשבתי לעצמי 'אוי, איזה 'מוסר' הוא הולך לתת לי על שניגנתי את השיר הזה. למה עשיתי את זה?", לאחר השיר הוא ניגש אלי ואמר לי בהתרגשות - "אלי, השיר הזה היה פשוט מדהים! אני מניח שאתה הלחנת את זה, זה היה ממש אחד הניגונים המרגשים ביותר ששמעתי מעולם!" ולאחר מכן הוא בירך אותי "להמשיך את העבודה הטובה" וכו', וכל מה שעניתי היה 'אמן' ו'יישר כח'!
3. אחד הדברים המצחיקים ביותר היה כש-THE COOL JEW (שיוצא לו להיות מורה לאנגלית במשך היום) שאל אותי על ה-CARRIER של המוזיקה שלי, (זה אמור להיות מאויית CAREER) לא הצלחתי להבין מי 'נושא' את המוזיקה שלי? (פירוש המילה CARRIER היא נושא {מלשון 'סוחב'}, מוביל, מפיץ וכד'. פ"כ) אולי הוא התכוון למפיץ שלי? לדוור שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 13:52 |
|
| |
יוסי ניומן (המנצח של ישיבה בויס)
1. בפורים אני בד"כ מנגן בהופעות קטנות (לא הצלחתי להבין את המשמעות המדויקת של המילה gigs. פ"כ), שולח משלוחי מנות עם הילדים שלי, ונהנה מהסעודה עם משפחתי. לגבי התחפושת - אין כמו חנות יד שניה טובה. (thrift shop זה כינוי לחנויות בגדי יד שניה שההכנסות שלהם הולכות לצדקה. אם הבנתי נכון. פ"כ)
2. הדבר המשוגע ביותר שאני יכול לזכור.. אני מתלבט בין שני דברים - הראשון הוא שפעם הגענו לאולם הלא נכון ביחד עם כל ילדי YBC, יצאנו החוצה וקלטנו שאנחנו במקום הלא נכון! מאוד מבהיל!
3. הסיפור השני... כש-YBC היו בתחילה בקליבלנד, לאישה מסוימת היה את הדיסק שלנו ברכב שלה והרכב נגנב, כשמצאו את הרכב ביקשו ממנה לבדוק אם משהו חסר. היא אמרה שהדבר היחיד שהיה חסר זה הדיסק של ישיבה בויס. כשהשוטרים שאלו את גנב המכונית על זה הוא אמר: "כן, לקחתי את הדיסק ואהבתי אותו!"
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|