בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

רשמים מקונצרט ניחוח געגועים2 בתל אביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2010 23:54 לינק ישיר 
רשמים מקונצרט ניחוח געגועים2 בתל אביב

לילה טוב לחברי ולצופי הפורום. הקונצרט היה מרתק, החזן שי אברמסון היה מעולה. המנצח אלי יפה ריתק את הקהל. היצירות שבוצעו: הללו-יענקלה תלמוד. גוסטב מהלר(1911-1860)אדג׳טו מתוך הסימפוניה מס׳5. אשא עיני-מרדכי ירדני. פליקס מנדלסון(1847-1809)מתוך ״חלום ליל קיץ״. מי שברך לשבויים ולנעדרים-משה שטרן. מקס ברוך(1838-1920)כל נדרי לצ׳לו(סולו שמחה חלד) ולתזמורת אופ. 47. כל נדרי-מסורתי. ובנוחו יאמר-יוסלה רוזנבלט. פליקס מנדלסון(1847-1809) ״מערת פינגל״ פתיחה אופ. 26. שים שלום-מאיר פינקלסטיין.  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2010 01:35 לינק ישיר 

אני חייב לציין כמה פרטים חשובים, היה קונצרט משובח לחובבי החזנות והמוסיקה הקלאסית, נהניתי מכל שניה שישבתי שם, חבל שהרפרטואר היה קצר מידי, אלי יפה אמן ומעבד בחסד עליון, כישרון עוצמתי בעיבודים שנותנים כל רגע עוצמה מוזיקלית חדשה, התלהבתי מהעיבוד של "ובנוחה", לא יאומן כיסופר, והעיבוד לכל נדרי, עם הסולו של נגן הצ'לו היה פרפקט, ואח"כ שר את זה החזן אברמסון עם הפה המתוק שלו, והיצירה של פליקס מנדלסון, אין לי הרבה מילים לתאר את העוצמה וההבנה המוזיקלית שיש לאלי יפה, הנאה בלתי רגילה, וכל הקונצרט הזה היה משהו מיוחד במינו, לאניני טעם בלבד. היצירה היפהפיה של שטרן היתה מתיקות מדבש. תודה לכל המארגנים וכו'. נתתם לי כמה שעתיים שאינני יודע מתי יהיה לי כזה עונג בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > רשמים מקונצרט ניחוח געגועים2 בתל אביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext