בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח על קונצרט הגאלה -תש"ע בהשתתפות :הלפגוט&שוואקי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2010 15:05 לינק ישיר 

הרבה הרבה זמן לא נהנתי כל כך מקונצרט !!!!!
אני חושב שהיה קונצרט מוצלח מאד , הפתיחה היתה יפה ושונה מכל הקונצרטים של סדרת יובל היה יפה מאד,   לדעתי השילוב של של שוואקי והלפגוט ושתי המקהלות היתה שילוב מוצלח ביותר , יצחק מאיר הלפגוט היה כמו תמיד  אין לי מילים לתאר הוא הרשים מאד בין כזמר ובין כחזן איך אמרו קודמי הוא תופעה על טבעית  לא נראה לי שהיה בעבר עוד אחד כזה , איך הד"ר קרא לו האחד והיחיד ..ובמיוחד ביצירות הבט משמים וראה , ותתברך בלחנו של ד"ר סובול בהשמעת בכורה עולמית  יצירה מאד יפה כולי תקווה שהחזנים ישתמשו בקטע הזה לתפילת שחרית , כי באמת אין הרבה לחנים ליצירה הזאת, והדובדבן שבקצפת שהיה לדעתי היצירה  ובשופר גדול יתקע  בלחנו של לוב  , ד"ר סובול  לקח שתי יצירות וחיבר אותן ביחד ,, בגופי עברו צמרמורות בקטע הזה הווו ממש מרגש , הקטע הזה  ממש מפרש את המילים ......
הזמר העולמי  יעקב שוואקי היה בשיאו בקונצרט , הוא לא יכול לבצע קטעי חזנות זה לא בשבילו הוא זמר ,ולא  נראה לי שציפו  ממנו שיבצע קטעי חזנות כבדים  זה לא בשבילו אני חושב שאלו דברים היה יפה אבל זה לא היה אמירה חזנית בכלל כאילו שזמר שר את זה אבל היה יפה מאד  ובקטעים האחרים הוא היה נהדר ....
המקהלות היו מעולות  זה מאד מרשים לראות כששים חברי מקהלה על במה אחת, מקהלת יובל  בניצוחו של ד"ר סובול ומקהלת החזנים  זמרת י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן אני חושב שזהו היתה  החלטה וצעד חכם לקחת עוד מקהלה
ואין מקהלה המתאימה יותר ממקהלה זו
ומה שהיה מיוחד ושונה מכל הקונצרטים של סדרת יובל זה שד"ר סובול הנחה את הערב ואני חושב שצריך להעתיק את זה לכל הסידרה כי הוא פשוט אומן בדבר הזה ,וחבל שלא ניזכה לחוויה הזאת בכל הקונצרטים ..

תודה
 לחזן הלפגוט , לזמר שוואקי 
ולאופיר סובול על התיזמורים הנפלאים
לד"ר אורי אהרן מנצח ומנהל מוסקלי של מקהלת זמרת י'ה
לחברי מקהלת יובל , ולחברי מקהלת זמרת י'ה {אני מקוה שניראה אותכם עוד על במת היכל התרבות }
להנהלת יובל , ולמפיק הגדול שעושה רבות למען החזנות בישראל והכל מאחורי הקלעים יצחק ראשי ..
ועל כולם ,המנצח ,המפיק, המלחין, המנחה , ד"ר מרדכי סובול אשר החייה  ומחייה את החזנות  תודה

תוקן על ידי איציק9876 ב- 26/03/2010 15:17:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 16:19 לינק ישיר 
כתבה ב- YNET: הלפגוט שוואקי והיא שעמדה

הקונצרט השנתי בהיכל התרבות בתל-אביב הוא אירוע חגיגי ומרשים, שמושך אליו בכל שנה את חובבי החזנות בארץ.
בסוף השבוע החגיגה היתה גדולה אף יותר לאור החלטתו של המנהל האמנותי של יובל, ד"ר מרדכי סובול, לצרף לשמחה גם את אנשי המוזיקה החסידית. הדרך היתה פשוטה ביותר: מפגש ענקים בין הלפגוט, החזן מס' 1 נכון להיום, לבין שוואקי - הכוכב הלוהט בז'אנר החסידי.
כדי להשלים את החגיגה המוזיקלית המרשימה, את הערב ליוותה התזמורת הפילהרמונית הישראלית ושתי מקהלות חזנים - "יובל" ו"זמרתי-ה". וכשכולם עולים על בימה אחת - השמיים הם הגבול.

לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3869081,00.html  

תוקן על ידי jj888 ב- 28/03/2010 17:10:37

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח על קונצרט הגאלה -תש"ע בהשתתפות :הלפגוט&שוואקי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.