בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

סיקור שלי על מנוחה 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2010 11:03 לינק ישיר 
סיקור שלי על מנוחה 2

סיקור שלי על מנוחה 2
1. שמע ישראל-שיר נחמד ביותר בתחילה חושבים שהוא ריק מתוכן משום שבדרך כלל שמע ישראל זה קטע ריגשי אך לאחר מחשבה שניה חשבתי למה בעצם? מי אמר שזה אמור להיות קשור לרגש? להיפך אנו מביעים שמחה על זה שבחרנו בו לאלוקינו? עיבוד מטורף. (הקטע של שמע מזכיר את יהא יהא).
2. שירו לה'- שיר יפה מאד ההבדל בין העיבוד פה לעיבוד בהופעה זה שבהופעה יש יותר חליל ואילו כאן יש יותר גיטרה את שני העיבודים אהבתי בפחות או יותר באותה מידה.
3.רחם על ציון-שיר יפה מאד את הפתיחה אהבתי אך שהיא לא כל כך קשורה להמשך?! שיר פצצה העיבוד של אלי כאן מתקרב לישראל לאם אך מה שאני תמיד אוהב בעיבודים השקטים של אלי שיש איזה קטע שהוא מתחיל להשתולל גם במעין עולם הבא גם בה' ימלוך וגם פה.
4. קדוש- שיר יפה מאד, מאד אהבתי את העיבוד ביחוד החליל הפתיחה מענין למה אלי נתן שיר קיצבי לישראל לאם, בהחלט מתאים לדוד שטיין הוא יושב הכי טוב על השיר.
5. תחית המתים-בתחילה לא כל כך אהבתי אך לאחר שמיעה יותר מעמיקה מאד מאד התחברתי מאד מרגש.
6. ויזכו- שיר יפה מאד עיבוד מטורף מטורף, נשמע כאילו עשה את העיבוד באמצע חתונה סוערת.
7. וזכנו-שיר מאד מאד מרגש זה נשמע שיש איזה סיפור מאחוריו משום שאלי שם איך שזה נשמע מאד מתרגש כדאי לברר זאת.
8.יהי החודש-אהבתי מאד עיבוד מטורף לגמרי.
9. לולא תורתך-שיר יפה מאד עם עיבוד שמאד מתאים לשיר.
10. והגית-שיר יפה מאד בסגנון ועתה כתבו לכם מהדיסק הראשון עיבוד מוצלח ביותר.
11. שמע ישראל-נחמד ביותר בהחלט חידוש מרענן ולואי שיעשה בכל דיסק בסגנון זה.
לסיכום:דיק מאד מוצלח ומושקע. מי שיותר מצפה חשירים קצביים יתחבר לדיסק הזה מה שאין כן מי שאוהב יותר שירים שקטים יעדיף את הדיסק הראשון. מה שכן חסר, אני חושב שחסר שיר כמו קוה אל ה' שזה שיר כזה מורכב מכמה שלבים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 13:42 לינק ישיר 

שאלתי בדוא"ל (של ישיש, מהנוסח לא נראה לי שהוא אישית עונה על זה) את אלי על וזכנו, וענו לי שלשיר עצמו אין סיפור מיוחד רק שהמילים האלה אומרים לאלי הרבה, משהו כזה.

תוקן על ידי 09א ב- 16/04/2010 13:43:56

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 14:39 לינק ישיר 

יש מצב שאתה מעתיק לפה את הציטוט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2010 14:50 לינק ישיר 

אשתדל, ברגע זה איני יכול כי זה נכתב בדוא"ל שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > סיקור שלי על מנוחה 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext