|
|
| נשלח ב-18/7/2010 14:23 |
|
| |
ניסיתם לדבר עם אלי לעשות את זה נפרד, משהו כמו למעלה נשים וכד'... אולי צריך להסביר לו שהציבור כאן שונה מהאמריקאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 12:39 |
|
| |
בקשר לסימניות:
נראה לי שיותר מתאים להפוך את הצמדים:
land air sea מתאים לisrael 2010 , כי שניהם מסמלים את זה שהYBC מוצלחים בכל מקום - גם בים וגם מעבר לו (ישראל, התכוונתי.)
לעומתם, ה best ever וה new age מתייחסים שניהם לעניין של זמן... ככה שגם הם שילוב מתאים ביניהם... (אגב, ה ever מתחיל בכוונה באות גדולה?)
ושיהיה לכולנו צום קל, ועוד יותר טוב - שיבוא משיח עוד לפני הצום. (ואז גם ה YBC ייתנו הופעה מוקדמת בירושלים הבנויה, וכולנו נהיה שם... מה שנקרא רווח צדדי שלנו!)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 13:55 |
|
| |
אני כבר לא סגור על ה-new age עט טוען שזה לא קשור לכלום. וככל שאני חושב על זה אני נוטה להסכים איתו. מה דעתכם?
ה-ever לא מתחיל בכוונה באות גדולה. פשוט לא ממש ברור לי באיזה מקרים אני צריך להשתמש באות גדולה ומתי בקטנה. אבל אם את אומרת שזה צריך להיות ever אז כך יהיה.
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2010 21:49 |
|
| |
פשוט מהמם... אין מילים....רואים שאתה מעריץ גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 00:53 |
|
| |
קבלו סקיצה לסלוגן של אידי:
חשוב לי מאוד לשמוע את דעתכם!
בתיה - אין לי בעיה לשלוח בדואר. תכתבי לי בפרטי את הכתובת.
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 01:18 |
|
| |
הנה, תראו שכל אחד יכול להשפיע...
קבלו שיפוץ לאור הערותיו של עט (לא בפורום..)
אגב, אני אשמח לשמוע מכם גם במייל
[email protected]

|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 01:23 |
|
| |
קבלו רעיון נוסף לסימניה: במקום ה-the new age נכתוב YBC LIVE - History in a making שזה אומר - היסטוריה בהתהוותה (כן, בעברית זה נשמע קצת כבד..)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 10:35 |
|
| |
בעיקרון - אות גדולה שמים בתחילת משפט או בתחילת שם (של מישהו/משהו), או כשרוצים להדגיש משהו. (מורה לאנגלית או לא...  ) מסכימה עם עט על ה new age - והסלוגן החדש באמת הרבה יותר "תופס". אגב, לא נראה לך יותר מתאים בלי הפירוט של ראשי התיבות בסוף ה land air sea ? זה נראה לי יותר קולע כשגומרים את המשפט עם ה YBC וזהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 15:39 |
|
| |
טוב המורה... אז צריך לכתוב הכל באותיות קטנות? הכל באותיות גדולות? רק ה-L הראשונה גדולה? לא ברור לי כל העסק. לגבי הyeshiva boys choir - אני חושב שזה נחוץ, אך נשקול את העניין בכובד ראש... אני מחכה לתגובות נוספות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 19:01 |
|
| |
אין צורך באות גדולה במקרים הבאים: 1. אם המילה לא פותחת משפט (משפט = שיש בו לפחות נושא ופועל. לדוגמא - This man is Eli Gerstner ), 2. אם היא אינה התחלה של שם של מישהו/משהו - כלומר, אי אפשר להוסיף לפניו ה"א הידיעה (לדוגמא: Eli / America ) 3. אם היא אינה ראשי תיבות (כמו YBC ) 4. ולא באה להדגיש שום דבר (לדוגמא: "לא" באל"ף רבתי כותבים No גם באמצע משפט ). במילים אחרות: סתם מילה שלא קשורה לכלום (land - air - sea זה לא משפט ) והיא לא שם - אין צורך לשים בה אות גדולה. (אם סתם בא לך, זה עניין אחר... :-) ) פנימאייש? עד כאן השיעור להיום. התלמידים רשאים לצאת לחופש הגדול. 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 19:45 |
|
| |
למה לכתוב את הכללים בשלילה? זה סיבך אותי לגמרי...
בכל אופן, בדיוק היום שאלתי את המורה לאנגלית שלי (האמיתי..) לגבי זה, קודם כל הוא אמר שזה נשמע ממש טוב (אני כל הזמן מספר לו על ישיבה בויס וכו'.) ודבר שני הוא אמר שאין בעיה לכתוב את זה כך Land-Air-Sea מכיוון שהמילים הן נפרדות ולא מדובר במשפט. אפשר גם לכתוב את הכל באותיות גדולות (Capital letters... למדתי משהו..) קיצר, אני חושב שאני אשאיר את זה כמו שזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 12:19 |
|
| |
לא אמרתי שאסור לשים אות גדולה, אלא שאין צורך - "אם סתם בא לך זה עניין אחר...".
העיקר שהמורה שלך פתר את התסבוכת שיצרתי... בזכותך למדתי עכשיו שצריך ללמד רק בדרך החיוב. (תרתי משמע!) 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 15:05 |
|
| |
דניאל,קודם כל אחלה עיצוב!! לדעתי, הסימניה לפני השינויים יותר יפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 21:46 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | אידי, את התגובות יכולים לראות בקישור :)
פעם הבאה תגיבי במקום הנכון...
אני לא סגור לגבי WE ADMIRE. החרוז יפה מאוד, אבל זה לא נשמע לי טוב להגיד 'אנחנו מעריצים את ישיבה בויס'.
את ה-LAND-AIR-SEA-YBC אהבתי מאוד.
עד שאני אעבוד על זה, קבלו סקיצה לצד אחד של סימניה:
כל הזכויות שמורות (C)
all rights reserved
אגב, כנראה שיהיו 2 מהדורות. ולכל אחת יש 2 צדדים כמובן
אחד מהארבע יהיה פשוט YBC LIVE ISRAEL 2010
|
זו הסימניה שלא יצאה אל הפועל? (הקישור נמחק לי בגלל כל הריפרושים...) אמממ... זה לא קצת פשוט מדי ללוגו של אתר? ד.א. למה ניו-אייג'? הז'אנר הוא יותר פופ טכנו וסופט, לא? (אני לא ממש מתמצאת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2010 09:23 |
|
| |
קודם כל, אני לא רואה סיבה להקפיץ אשכול מלפני 3 חודשים. היית יכולה לכתוב לי את הז במייל. NEW AGE במקרה הזה בא לומר העידן החדש, ולא בתור שם של סגנון מוזיקה.
|
|
|
|
|