בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

מאחורי הקלעים EG ועוד...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2010 12:29 לינק ישיר 

ישz כתב:

על כן אלי החליט לפתוח להקה שתהיה בסגנון יותר ישיבש העונה לשם מנוחה (כשמה כן היא).
אך גם להקה זאת כבר הולכת בכיוון של החברה כפי שאלי אמר בעצמו בראיון ברדיו "קול חי" וכפי הנראה מהדיסק השני שלהם ובעיקר משיר הנושא, מסגנון השירים שהם יותר קצביים וגם סגנון העיבודים. אך עדיים להקה זאת היא "מנוחה" ובהחלט בסגנון השונה קימעא מאלי גרסטנר המוכר לנו מהחברה וישיבה בויז.

נו, איך אני?
וחוצמזה - הנה, אפילו אלי מסכים איתי לגבי הדמיון.

נ.ב. - ההתנצלות מתקבלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2010 09:34 לינק ישיר 

השיר יהא יהא
בעצם אפשר להגיד שהשיר הכי הכי שנכנס של אלי והכי מוכר זה השיר "יהא" של החברה המופיע באלבומם הראשון.
כששאלו את אלי האם הוא ידע שזה יהיה כזה להיט הוא אמר שלא, ולהיפך, כי כל שיר שהוא מלחין יש לזה סיפור מאחורה וממילא יש לו יותר סיוכי לרגש, אך השיר הזה נעשה סתם כיציאה הגיע ישב ליד הפסנתר וזה מה שיצא.
וכשבא להוציא את החברה השמיע את השיר הזה לחברה והם התלהבו ואז הוא הבין שזה כנראה הולך להיות להיט...
אם כבר מדברים על החברה ויהא אני נזכר שאלי אמר בראיון שלו ברדיו "קול חי" ליוסי איזנטל שהחברה בעצם רצו את ובא לציון של מנוחה, אך בשביל סגנון הלהקה אלי החליט שיהא יותר מתאים. (תקנו אותי אם אני טועה) (איך זה מסתדר עם המשפט הקודם לה' פטרונים, אלא אם כן החלפתי ומנוחה הם אלו שרצו את יהא ואלי אמר שלהם יותר מתאים ובא לציון).
רק אל תגידו לאלי שזה שיר בסגנון גויי...

תוקן על ידי ישz ב- 28/07/2010 09:35:26

תוקן על ידי ישz ב- 28/07/2010 09:39:11

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2010 23:41 לינק ישיר 

בחירת הילדים לישיבה בויס
אני פשוט המום!!! הבחירה של הילדים נעשית בבירור על המשפחות, ושזה כאלה שלומדים טוב ושישפיעו לטובה אחד על השני ולא חלילה לרעה... ויש עוד כמה דברים כאלו אבל אני לא יכול לכתוב אותם עכשיו אכתוב אותם בלנ"ד אח"כ.
אלי, כל הכבוד!!!

השבוע הענק!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2010 14:29 לינק ישיר 

Gerstner's entrance
ובעיברית: הכניסה של גרסטנר. זו המנגינה ששומעים בתחילת YBC LIVE 3 . אלי חיבר את המנגינה הזו בחתונת אחותו כשהיא נכנסה לחופה. (לפי הראיון של טוקר במוצ"ש האחרון שהועלה לפורום באדיבות ישZ)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 15:45 לינק ישיר 

עוד על הישיבה בויס
כשהופיעו הישיבה בויס לארץ, כידוע לכל היו צריכים מקום להתאכסן בו. ובכוונה תחילה אלי בחר ישיבה כדי שתהיה אוירה של בן תורה!

כמו כן הישיבה בויס נזהרים בתלבושתיהם בהופעות שיהיו דיסקרטיות ומכובדות משום שזו מקהלה של ילדים שלומדים בת"ת והם צריכים לכבד עצמם ולא ללכת ולהופיע כמו נערי רחוב המכונים פרחחים ופושטקים!!! (כמו מקהלות אחרות אחרות מההארץ ומארצות הברית).

ואם זה לא הספיק לכם נאסר באיסור חמור ללא שום היתר, על ילדי הישיבה בויס לחתום חתימות למעריצים!!! וכבר סופר כאן בפורום כבדרך אגב שאחרי הופעתם בישראל, אחד מחברי הפורום העביר להם ומהם כתובות אימייל וכבר צץ לו יוסי נימן כדי לברר על מה זה ההתכתבויות הללו!!!

ולסיום מקטע זה אני חושב שראוי לציין את מה שיוסי ניומן סיפר בראיון בקול חי לפני ההופעה בישראל, וכן סיפר זאת בהופעה עצמה (כנראה מרוב שהדברים היו אמיתיים ונגעו לליבו) שכשהילדים הגיעו לכותל היה אפשר ממש לראות אותם על סף בכי התרגשות!!!
ממש להתפעם כל פעם מחדש, ולא אחת נתקלים באמירות כאלו והנהגות כאלו אצל אלי גרסטנר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 15:56 לינק ישיר 

יעקב מרדכי גרסטנר
הילד פלא של הישיבה בויס ואלי גרסטנר (למי שלא מודע אחיו של אלי), איך גילו אותו בעצם?
מספר אלי גרסטנר (בראיון בקול חי) שכשהקליט את האלבום הראשון של הישיבה בויס, החליט בשביל לשמח את אביו ומשפחתו לתת סולו לאחיו הקטן (שהיה אז בן ארבע או חמש) בכדי לשמחם. אך כשהשמיע להם זאת נכונה לו הפתעה, הם התחילו לשכנעו, זה יפה מאד תכניס לאלבום הו השמיע לעוד אנשים וגם כן אמרו לו תכניס את זה לאלבום, אז זה מה שאלי עשה. ומאז הכל כבר היסטוריה, יעקב מרדכי נכנס למקהלה והיה הילד הקטן והחמוד שכולם חיכו לו, בעל הקול היפה ביותר והותיק ביותר.
למיותר לציין שאת הקלטות הסולו אלי גרסטנר עושה בעצמו לבד ולפי הדרכותיו של אלי גרסטנר ולא ביחד עם כל ילדי המקהלה ויוסי ניומן (לא שחלילה אנו באים לגרוע מערכו של יוסי נימן).
אך כאן אנו מגיעים לפן נוסף אצל יעקב מרדכי, שהוא לא רק שר רק עם הישיבה בוס אלא שירים שלמים לבד או ביחד עם עוד מישהו (שבהופעות האחרונות הוא המזמין ולא מזמינים אותו) ומרביץ הופעות פשוט חבל"ז ונראה לי שאפי' יותר מזמרים דגולים... 
אך כאן נשאלת השאילה למה אלי אלי לא מוציא לאחיו אלבום אישי, הרי הוא יהיה להיט? ועונה אלי גרסטנר תשובה שכל כך אופיינית לו: אני לא רוצה להוציא אותו מהלימודים אעפ"י שאני יכול לשעות לו דיסק ולהרויח על זה הרבה כסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 15:58 לינק ישיר 

דרך אגב שכחתי להוסיף ומשום מה אין לי אפשרות לתקן ההודעה הקודמת (חסר לי הסמל) אז הוסיף פה, כמדומה לי שיעקב מרדכי הוא הילד היחיד מהישיבה בויס שיכול לחתום למעריציו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 16:15 לינק ישיר 

מה האפליות...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2010 01:28 לינק ישיר 

הוא חותם בתור זמר בפני עצמו,ולא בתור חבר בישיבה בויס.............................

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2010 09:24 לינק ישיר 

ישZ, כל הכבוד על ההשקעה באשכול!

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2010 21:49 לינק ישיר 

ישz אם יש לך עוד סיפורים והוספות כאלו אז תוסיף זה היה מאוד מעניין לקרוא. תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2010 23:01 לינק ישיר 

אם אתהמבין קצת אנגלית,אתה יכול לשמוע את הראיונות,בקול-חי ואצל טוקר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2010 14:01 לינק ישיר 

אלי גרסטנר
בעצם היה צריך לכתוב עליו ראשון אבל כך יצא...
אני חושב שהכי טוב זה ללכת לאשכול: "כתבות סרוקות מעיתונים וכו'" ואשתדל בלנ"ד להעתיק משם את הדברים העיקריים:
http://www.bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2704504

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > מאחורי הקלעים EG ועוד...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.