| נשלח ב-4/8/2010 03:04 |
|
| |
הסימניות שלנו ב-YBC LIVE ISRAEL
למי שלא יודע על איזה סימניות מדובר: סימניות גרסטנר 2010
אני מבקש שהתמונות לא יעברו את גבולות הפורום, אלי ביקש שלא לפרסם תמונות של הבן שלו בפייסבוק. אבל כאן אני חייב להעלות.
תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים...
---
מימין: עזריאל זילברברג, דניאל (יש לו שם יפה..) קליין והבן של.. עם הסימניות!
---
 ---
יוסי ניומן עם הסימניות!

|
|
| נשלח ב-4/8/2010 03:23 |
|
| |
הילדים מאוד התלהבו מהסימניות... כל הילדים שהיו על הבמה קיבלו, נשארו לי עוד כמה מהמהדורה הקודמת אז חלק קיבלו גם אותן. רוב הילדים היו מאחורי הקלעים אז הבאתי לאלי גרסטנר ערימה כדי לחלק.. עזריאל זילברברג ודניאל קליין שאלו אותי איך הם יקבלו את התמונות.. אז אמרתי להם שיכתבו לי את המייל (נס שהבאתי דף ועט על כל מקרה) ואז בדיוק הגיע יוסי ניומן ורואה אותם כותבים משהו...ושואל 'מה הולך כאן?' (הם לא מרשים לילדים לחלק חתימות וזה מה שהוא חשב שהם עושים) אז הם הסבירו לו במה מדובר ואז הבאתי גם לו סימניות.. הוא התלהב מאוד וגם כשהלכתי ראיתי אותו מצלם בעצמו כמה ילדים עם הסימניות.
יש עוד ערימה לחלק... אגב, עקב הביקוש שלחתי להדפסה מהדורה נוספת של הסימניות הראשונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 12:28 |
|
| |
עכשיו הפורום שלנו מרגיש גאוות יחידה... :-) חמודים כאלו! אילו חיוכים... עזריאל זילברברג. ילד מתוק כל כך. וזה הבן של? ממש גדל!!! (היורש של ימ"ג?...)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 23:41 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
וזה הבן של? ממש גדל!!! (היורש של ימ"ג?...) |
|
מסתמן...
העיקר אני אוכל להגיד שהכרתי אותו מאז שהוא היה ילד :)
הוא ממש חמוד. בסיום השיר IN A SONG הילדים באו לקצה הבמה וזרקו בעדינות את ה'זרחנים' (נו... המקלות הזוהרים האלו. אני לא בטוח שככה קוראים להם). אני עמדתי בצד הבמה, ואז הבן של אלי יצא מאחורי הוילון ושאל אותי (באנגלית כמובן..) במבט מתחנן אם אני יכול להביא לו אחד.. אז רצתי מהר, אבל זה כבר היה מאוחר מדי. לקחו הכל.
אז אמרתי לו.. Sorry.. it's over (אמרתי נכון?) והוא חזר מבואס אל מאחורי הוילון.
בהופעה הבאה אני אזכור לשמור לו :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:51 |
|
| |
לא רק שתוכל להגיד שהכרת אותו מאז שהיה ילד, הוא עוד יזכור אותך בתור "הדוד של הזרחנים" או משהו כזה... (חכה, לאט לאט תיכנס שם למשפחה...)  וחוצמזה, האנגלית שלך מצויינת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 14:14 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
1. (נו... המקלות הזוהרים האלו. אני לא בטוח שככה קוראים להם). 2. במבט מתחנן אם אני יכול להביא לו אחד...
3. אז אמרתי לו.. Sorry.. it's over (אמרתי נכון?)
|
|
1. קואים להם באנגלית stick light ובעיברית משתמשים במושג הלועזי, עד כמה שידוע לי. 2. איזה חמוד!!!! אבא לא מסכים לו לקחת לפני כן, אז הוא מבקש מאחרים! (אגב... "הבן של" תוייג בפייס! קשה לשלוט על זה אחרי שמצלמים!) 3. אמרת נכון!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 15:28 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
1. קואים להם באנגלית stick light ובעיברית משתמשים במושג הלועזי, עד כמה שידוע לי.
2. איזה חמוד!!!! אבא לא מסכים לו לקחת לפני כן, אז הוא מבקש מאחרים! (אגב... "הבן של" תוייג בפייס! קשה לשלוט על זה אחרי שמצלמים!)
3. אמרת נכון!
|
|
1. כן, עכשיו אני מזהה שזה מה שהוא אמר.
2. חפשי שוב את התמונה שבה הוא תויג. לא תמצאי אותה. עקב בקשה אישית מאלי. (איזה נחמד לקבל הודעה בפייס' ישירות מאלי, אה?)
3. מסתבר ששיעורי האנגלית עוזרים במשהו... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 00:15 |
|
| |
היי! יובלים ע"ג יובלות!! מחר ההופעה השלישית..!! והאחרונה לישראל!!! ואני שם בע"ה!! מקווה שאין ממה להתאכזב... אם מישו יכול לחזור שוב על פרטי ההגעה מתחנת שמשון ,(של קו 437) ועד לצרעה.. זה יהיה מדהים!! כמה שיותר מהררררררר.. א גועט וואך..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:47 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
2. חפשי שוב את התמונה שבה הוא תויג. לא תמצאי אותה. עקב בקשה אישית מאלי. (איזה נחמד לקבל הודעה בפייס' ישירות מאלי, אה?)
3. מסתבר ששיעורי האנגלית עוזרים במשהו... :) |
|
2. הוא לא תוייג אבל כתוב מתחת לתמונה שזה הוא, מי שצילמה את זה(אני נותנת לך שתי נחושים) תייגה את אלי באלבום, אז זה מופיע על הקיר שלו...(גמני קיבלתי הודעה מאלי! נה נה נננה נה!!!) 3. שעורי אנגלית??? תעשה לעצמך שיעורים פרטיים-תקרא באנגלית ספרים שאתה מכיר טוב בעברית, זה השיעור הכי טוב שיכול להיות!! מנסיון. ד.א נשארו סימניות? אני גם רוצה! שלחתי כתובת בצ'אט ועוד שאלה.. אבל לא קיבלתי תשובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 03:09 |
|
| |
2. 'גרסטנרית' תייגה אותו מן הסתם. 3. אני קורא בהחלט, אבל אני חייב מישהו לדבר איתו, ובכלל - עם מורה פרטי זה יותר ממוקד. בטח שיש עוד סימניות. לא הבנתי לאיפה שלחת לי את הכתובת (צ'אט פייס'?), בכל אופן לא קיבלתי. ויותר נוח לי אם תשלחי למייל: [email protected] או בהודעה פרטית. עכשיו הסתיים כל הלחץ של ההופעות ויש לי זמן פנוי לארגן את המשלוחים של הסימניות.. (יש גם 2 לחו"ל..)
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 09:56 |
|
| |
לחו"ל??? למי?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 11:58 |
|
| |
ל-YLS (יהודה לייב) ולרוחי מהפייס'
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 12:14 |
|
| |
לא יכלת ללוח ליהודה לייב עם יוסי ניומן?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 13:49 |
|
| |
הגזמת, עט. דניאל לא יעשה את זה באופן כ"כ אגבי. הוא הולך עד הסוף!
תוקן על ידי אידי ב- 09/08/2010 13:50:53
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 15:31 |
|
| |
ברור! אני לא סומך על יוסי שיזכור.. אגב, יהודה לייב היה אמור להגיע, בסוף זה לא הסתדר לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 00:38 |
|
| |
זהו, תהיתי באמת. גרסטנרית אמרה משו על זה... בטח בצ'אט של הפייס! הדבר הזה דפוק יותר מהראש של נסראלה!
|
|
|
|
|