בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

הגיע הזמן לדירוגים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2011 21:50 לינק ישיר 

ישz כתב:
לזכריה אדלר יש הרבה הרבה סולואים ואל רק 2 תעבור על כל הדיסק של ואהבת ותראה, גם בהופעה אתה יכול לראות שיש לו הרבה סולואים, הוא עושה את הסיום של "ואהבת" וגם בקול ה' בסוף הוא זכור לי בכל המתפלל יש לו סולו (אם לא באלבום אז בהופעות) ועוד ועוד.
אני דווקא כן אהבתי אותו.

לא יאומן שרק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת.
ישZ - יש לך טעות.
לזכריה אדלר יש סולו בשיר 'על ישראל שלום' בלבד! (ואני לא מדבר על הופעות)
לגבי הסיום של קול ה' ו'ואהבת' - נראה לי שאתה מתכוון לגרשון פוס, אחד הסולנים הטובים!!
בקליפ של 'כל המתפלל' ב-YBC LIVE הוא שר כביכול את הסולו של פוס (ז"א רואים את אדלר ושומעים את פוס) ומכאן נובע הבלבול.

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2011 19:21 לינק ישיר 

לא מכירה את כל הסולנים, אבל בכל זאת רציתי לדרג:

1. יעקב מרדכי גרסטנר - כשהיה קטן ממש הקול שלו בדיסק נשמע די חמוד וקצת מצחיק, אבל בהופעות מאותו זמן הוא להיט ענק, ילד פלא אמיתי שלא היה כמוהו בעולם - כל כך קטן וכל כך מוכשר שזה פשוט מדהים לראות כל פעם מחדש!
לעומת זאת בתקופה המאוחרת יותר - אלבומים 3, 4, ו5, הוא נשמע הכי מדהים באלבום, עולה ומסלסל עם הקול והעוצמה היחודיים שלו ומבטא את היכולות שלו יותר מבהופעות (ששם הוא בעיקר צורח ושם הוא גם כבר לא ממש נראה קטן..)

2. התאומים קוגן - גם בגלל שהם תאומים, אני לא מבדילה בינהם וגם לשניהם יש קול זהה שזה ממש ממש חמוד. אבל גם בלי זה, הם מוכשרים ברמות והתחילו את קריירת הסולו כבר מגיל מאד צעיר יחסית לסולני ישיבה בויס (חוץ מימ"ג).

סולנים נוספים שאהבתי לשמוע: יהודה ליב סאקס, איצי גבירץ, אלי שלום, תני מרטין ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > הגיע הזמן לדירוגים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.