בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

בהמשך לסגירת פורום פרחי מיאמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2010 20:34 לינק ישיר 

עם כל הכבוד לשם הבומבסטי של הCD החדש, עד שלא אשמע אותו מבחינתי ירחמיאל ביגון לקח את הסולנים ואת השירים מהCD ההוא של חנוכה ועשה מהם מיקסים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2010 00:07 לינק ישיר 

אמאלה הקפצתם לי ת'לב!!!אוווף דווקא עכשיו כ"כ צריך את הפורום, לדון שם בכל הענינים.
די שיפתח מהר הפורום החדש!
פסנתרכנף תודה רבה אין כמוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 08:36 לינק ישיר 

greenie כתב:
עם כל הכבוד לשם הבומבסטי של הCD החדש, עד שלא אשמע אותו מבחינתי ירחמיאל ביגון לקח את הסולנים ואת השירים מהCD ההוא של חנוכה ועשה מהם מיקסים!

את חושבת שהדיסק הוא של חנוכה? כי מהשם אי אפשר להבין את זה.. (Miami Soloists).
מהDVD אפשר כי הוא נקרא Light Up The Nights...

In a world with doors and fences, who needs Gates and Windows?

לגלריה שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2010 09:45 לינק ישיר 

גם ה DVD לא בהכרח כולו של חנוכה. לדעתי ירחמיאל יפרגן לנו סוף סוף את הקטעים שהוא נתן לנו לטעום בתחילת מיאמי 25.
בעניין ה CD , זה ממש מוזר שככה הוא נקרא, כי ירחמיאל הבטיח דיסק שיכלול את "מלך" ו"טוב להודות". יכול להיות ש"הסולנים" זה פשוט שם של אחת הרצועות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2010 10:59 לינק ישיר 

רק שלא יעשה לנו שטיק כמו האלבום 'משיח'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2010 12:29 לינק ישיר 

בזמן האחרון לא כ"כ הייתי בעניינים בגלל הלימודים וכו', אבל תפעלו ברצינות- תפתחו כבר ת'פורום החדש!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 13:41 לינק ישיר 

אז זהו, חברים, אתם נפרדים מפורום אלי גרסטנר (אלא אם כן תחליטו להיות חברים גם כאן, כמוני :)  )

פורום_מיאמי_החדש

אמנם פסנתר פתח כאן בסמוך אשכול חדש לרגל פתיחת הפורום - אבל אני בכל זאת מעדכנת גם כאן לטובת אלו שסימנו את האשכול הזה ברשימת ה"עדכן אותי", ותודה להאפרתי שהסב את תשומת ליבי לעניין.

פורום גרסטנר - הכנסת האורחים שלכם ראויה לציון.

להתראות - וניפגש בשמחות אי"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > בהמשך לסגירת פורום פרחי מיאמי
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.