|
|
| נשלח ב-12/11/2010 12:59 |
|
| |
אין כזה דבר צא"ח בחוץ לארץ זה קיים רק בארץ. בחוץ לארץ יש את "המרכז לעניני חינוך" שהם אחראים על כל (כמעט) השלוחים בחו"ל. בכל אופן אני בדקתי באתר שנקרא "חב"ד בעולם" אפשר לעשות חיפוש על שלוחים בעולם. בקיצור על השם קוגן הגיעו שלוש תוצאות הראשון (והמפורסם) הוא ממוסקווה השני מסטטן איילנד והשלישי מקווינס (לפי דעתי הם מקווינס מכיוון שקראתי באיזה מקום שילדי המקהלה מגיעים מברוקלין וקווינס זה קרוב).
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2010 14:19 |
|
| |
זה עדיין לא מסביר מה בדיוק עושים שם קוגנינו החביבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2010 14:29 |
|
| |
מה זאת אומרת? יכול היות מאוד שהם שליחים באיזה מקום בניו יורק מה יש להבין כאן?אחרת מה הם עושים בתמונה? לא נראה שלאמריקאים יש בעיה גם להיות שליחים וגם לשלוח את הילדים למקהלת ילדים חביבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2010 14:47 |
|
| |
(טוב אז תקון טעות (אחרי שאבא שלי הסביר לי) המרכז לעניני חינוך הוא מעל כולם כמובן. אבל בניו יורק יש הכן צא"ח שהוא אחראי על כל השלוחים שבניו יורק.)
אבל אלו שעובדים במשרדים שם (אם יש שם צעירים שעובדים שם נראה לי רובם עם נכדים)וגרים בקראון הייטס לא נקראים שליחים ובוודאי שהילדים שלהם לא מצטלמים בתמונה. דווקא מאוד יכול להיות שהם שליחים באיזה מקום. השאלה שלי היא איפה יוסף יצחק???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2010 19:22 |
|
| |
בתמונה השלישית של גריני, הילד בימין התמונה - מתחת לההוא עם המעיל האפור עם הפס הכתום - מזכיר לי קצת את יוסי קוגן. מה אתם אומרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2010 21:17 |
|
| |
תראו, שקלתי האם להביא את הקטעים האלה לכאן, לבסוף החלטתי שמכיוון שהם מופיעים באתר פומבי בנט אני לא נכנסת להם לקישקעס. מצד שני, לא אומר כאן איפה הם גרים, כי זו לא דרכי, אך אם תקשיבו לדבריהם בוידיאו הם מציינים בדיוק מה מקום מגוריהם. במקרה אני יודעת במה אביהם עוסק, אך מכיוון שזה לא ענין הכלל לא אפרט כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2010 22:47 |
|
| |
זה לא מעניין אותי במיוחד איפה הם גרים. אבל זה מצחיק אותי שיש כאלו שהם בכלל לא שליחים רק עובדים ב.... והם כבר באים ומצטלמים ומרגישים (ולאו דווקא בכינוס השלוחים) וכו' וכו' מילא האבות אבל הילדים (לא שאני אומר עליהם דווקא אני אומר כללי ) זה מזכיר לי כשעושים פה בארץ שבת לצעירי השלוחים, ואז בתמונות שאחרי אותה שבת אני מגלה שם ילדים מכפר חב"ד אבל אבא שלהם עובד בצא"ח זה פשוט נותן תחושה דפוקה כאילו מה אתם עובדים עלינו. טוב נסגור את הנושא פה. ואגב הסרטונים לא עובדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 04:49 |
|
| |
הסרטונים עובדים מצויין.
הם גרים בניו-ג'רסי, אפשהו... לא בדיוק קלטתי.
לא מספיק להניח תפילין ליהודים ברחוב, או לשאת דרשה בבי"כ מקומי כדי להיקרא שליח???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 19:39 |
|
| |
חברהלאך, גלשנו. זה לא פורום לענייני שלוחים, והכבוד לעבודת הקודש הלא קלה בכלל שהם עושים - במקומו מונח. משיחמשיח, אני חושבת שאצלנו הסרטונים לא עובדים בגלל משהו שקשור לרימון - אבל גריני, מה המניעה לחזור על משהו שנאמר מפורשות?
|
|
|
|
|