|
|
| נשלח ב-18/11/2010 18:53 |
|
| |
עם עטיפה סדוקה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 19:13 |
|
| |
פעם זה היה נכון (שמו של מלך הגיע סדוק), אבל עכשיו הם שולחים נייר בועות וזה נשאר שלם. (לפעמים נשברות רק כמה שיניים מהגלגל שמחזיק את הדיסק אבל זה לא כזה משנה..)
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2010 23:38 |
|
| |
כל תגובותי על הדיסק הצפוי: קודם כל מאד אהבתי את העטיפה של הדיסק, היא בתחילה הזכירה לי קצת את הסגנון של העטיפות של החבר'ה (דרך אגב שמתם לב שיש ילדים עם ציציות בחוץ?). דווקא אהבתי את השם של הדיסק, אני חושב שאלי רצה שזה יהיה בורו וידוע שבדיסק הזה יש שירים של חנוכה שכם יהיו גם מכירות עבור חנוכה ולא רק לישיבה בויס מצד עצמם, אך לקרוא לדיסק חנוכה זה לא לענין, ולכן בעצם קוראים לדיסק ישיבה בויס 5 ותת סעיף שיש בזה חנוכה וזה נראה דווקא מוצלח מאד מאד מאד.
לגבי כמות השירים, באם אכן השירים על חנוכה זה מחרוזות וכל רצועה זה מספר שירים אז מובן למה זה תשע, גם יכול להיות שהם היו לחוצים בזמן כדי להספיק להוציא את הדיסק עד חנוכה ולכן לא היה זמן להקליט עוד שירים.
אני מאד מקווה שהדיסק יספיק להגיע לארץ לפני חנוכה כי אם לא זה יהיה פישול עצום ענק שלא לי, וזה יהיה מצחיק גם שמוכרים דיסק שנקרא חנוכה אחרי חנוכה, ומה גם שבארץ זה מאד נפקא מינה למכירות כי גם מי שלא יקנה דיסק של הישיבה בויס סתם כך, אך זה יהיה עם שירי חנוכה יקנו ובארץ שהמכירות של הישיבה בויס פחות מאמירקה זה משמעות גדולה.
דרך אגב, מישהו יודע מה קורא עם החבר'ה והדיסק סולו של אלי בעצמו???
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 11:21 |
|
| |
גרסטנרית??? מאיפה היא צנחה? (בטח היא כבר לא באיזור לקרוא את זה....) ------ השם 'חנוכה' באמת קצת מוזר,אבל אצל האמריקאיים עצם זה שזאת מילה בעבריתזה כבר שם מיוחד.... (בארץ מישהו היה קורה לתזמורת 'נגינה'? )
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 12:36 |
|
| |
נגינה אורקסטרה... אתה אומר שבארץ היו מוותרים על ה"נגינה" ומשאירים "אורקסטרה" (תזמורת) לבד  ישZ - מסכימה לגמרי (למרות שלא כזה התלהבתי מהעטיפה). איי, איך מתאים שתשים לב לציציות... יפה להם, זה עושה לעטיפה אווירה טובה. גם כל העיצוב, סוג הכתב והילדים שעומדים בשורה ישרה מתאימים לחנוכה (עם השָמש שמרים ידיים באמצע השורה:) לא מאמינה שהדיסק יגיע אלינו לפני חנוכה - למרות שתמיד יכולות להיות הפתעות. אולי אלי סומך עלינו שנקנה את הדיסק בכל מצב...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 15:55 |
|
| |
| אידי כתב: |  | יש! 2 מחרוזות חנוכה? זה נשמע ממש טוב...
זיהיתי שם את הקוגנים, את עזריאל ואת מוזס ביבי (וימ"ג, אלא מה). מישהו זיהה עוד מישהו?
שעיה מרטין שם? |
|
אני מזהה שם הרבה ילדים מהאלבום הקודם, רק לא בשמות.
בשמות אני מזהה את:
הקוגנים (התאומים ועוד אחד), מנדל נבנצל, מוזס ביבי, שמולי (החדש, שהיה בהופעה בארץ), דובי ווידנר, יהודה טורנר, יעקב מרדכי גרסטנר, עזריאל זילברברג ודניאל קליין.
אגב, מסתבר שה'פצפון' ההוא לא חדש.
הוא השתתף באלבום שמו של מלך.
קוראים לו יונתן רובין. שני משמאל:
|
|
| נשלח ב-23/11/2010 19:12 |
|
| |
| עטT כתב: |  | גרסטנרית???
מאיפה היא צנחה?
(בטח היא כבר לא באיזור לקרוא את זה....)
|
|
דווקא כן...........................
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 00:18 |
|
| |
אפשר לקרוא לזה "הדור השלישי" של YBC.. רוב הדרדקים לא מוכרים.... ואגב, כנראה שזה יהיה האלבום האחרון שבו משתתף גרסטנר הצעיר. (אלא אם כן אלי מכין לנו אלבום נוסף בחצי שנה הקרובה.. האלבום הזה בא בהפתעה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2010 12:05 |
|
| |
אלי בפייסבוק: זה יהיה בגל פז ביום שני!!!
galpaz will have it on monday iyH
|
|
|
|
|