|
|
| נשלח ב-30/4/2019 18:06 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | בעיקר כי זה שיר דואט ולא סולו. זה לא מוריד מהערך, פשוט נמצא אצלי בקטגוריה שונה. שירי הסולו שזכורים לי הם בסייעתא דישמיא, די גדולי הדור, עזור נא ותפילת חופה. בדואט יש את סנשיין, מודים, הוא יענה לנו ותורת חיים. יש גם את האלבום התעוררות שהוא שירי סולו אבל לא של מיאמי ולא במסגרת אלבום רגיל. כמובן, שאפשר לשנות את הדברים. |
|
מקובל. יום אחד נחלק את כל השירים לקטגוריות.... יש למשל את השיר ''פתח ליבי'', שירחמיאל שר את רובו, ואברהם סלמון מצטרף באמצע. זה באותה קטגוריה עם ''רפאינו''
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2019 09:23 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | מקובל. יום אחד נחלק את כל השירים לקטגוריות.... יש למשל את השיר ''פתח ליבי'', שירחמיאל שר את רובו, ואברהם סלמון מצטרף באמצע. זה באותה קטגוריה עם ''רפאינו''
|
|
יש גם את השיר 'ישראל בטח בה'' שירחמיאל שר את רובו ואת נרות שבת מסטאנד אפ.
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 01/05/2019 07:23:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2019 09:25 |
|
| |
יישר כח!
אולי כדאי להוסיף קישורים לקליפים. צריך גם תמונות, אבדוק בהמשך איזה תמונות יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2019 21:29 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2019 17:16 |
|
| |
תמונת מאוד יפות, מתאימות בדיוק. אבל אני לא יודע איך לשים בוויקי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2019 18:51 |
|
| |
אני אוסיף את התמונות.. זה טיפה מסובך למשתמש המתחיל. רק לא הצלחתי להבין האם השנים ששירהיהודית כתבה מתיחסות לתמונה שמעל הטקסט או מתחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2019 19:28 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | אני אוסיף את התמונות.. זה טיפה מסובך למשתמש המתחיל. רק לא הצלחתי להבין האם השנים ששירהיהודית כתבה מתיחסות לתמונה שמעל הטקסט או מתחת?
|
|
תודה רבה! מה היינו עושים בלעדיך
התמונה הראשונה מיועדת לפרופיל שלו, (מתוך הקליפ 'אשמח'). שלושת התמונות לציר הזמן לפי מה שכתוב מעל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2019 20:33 |
|
| |
סידרתי. בהזדמנות אני אסביר לך איך להעלות לבד.
|
|
|
|
|