| נשלח ב-6/11/2012 23:30 |
|
| |
בהחלט קשה להחליט...
לונה, מסכים עם כל תג ותג שכתבת, כולל הרווחים. חשבתי כבר שאני עוף מוזר. משום מה הרבה 'מבינים' (במלעיל) לא התלהבו מהאלבום. אני - כן. מאוד.
'מעומקא', איזה אלבום מעולה. 'מעומקא', איזה שיר עלוב (ביידיש ובאנגלית כאחד). שים לב לשיר החמישי, 'שפת המוסיקה' - עיבוד ענק של רובי. 'מי חכם' - לחן מבריק של בערי וועבער. 'מזמור לתודה' - אחת הציאות העצמתיות ביותר של ליפא. 'ספלאש' - שונה, חדשני, גאוני 'איך האב געכאפט' - אוי יוסי גרין, כמה שאנחנו אוהבים אותך...
אלבום טופ, לעניות דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2012 23:34 |
|
| |
מעומקא אלבום מצוין אבל לא את זה אני יקח לאי הבודד...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2012 13:34 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  | בהחלט קשה להחליט...
לונה, מסכים עם כל תג ותג שכתבת, כולל הרווחים. חשבתי כבר שאני עוף מוזר. משום מה הרבה 'מבינים' (במלעיל) לא התלהבו מהאלבום. אני - כן. מאוד.
'מעומקא', איזה אלבום מעולה. 'מעומקא', איזה שיר עלוב (ביידיש ובאנגלית כאחד). שים לב לשיר החמישי, 'שפת המוסיקה' - עיבוד ענק של רובי. 'מי חכם' - לחן מבריק של בערי וועבער. 'מזמור לתודה' - אחת הציאות העצמתיות ביותר של ליפא. 'ספלאש' - שונה, חדשני, גאוני 'איך האב געכאפט' - אוי יוסי גרין, כמה שאנחנו אוהבים אותך...
אלבום טופ, לעניות דעתי. |
|
כל הכבוד התמקדת על ההיי לייטס של האלבום
מה דעתך על "איה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 23:41 |
|
| |
טוב החלטתי (ואני לא מבין איך אחרים גם לא החליטו את אותה החלטה)
ברור שבמקרה שאני יכול לקחת רק דיסק אחד אני יקח את האסק 25
יש שם את רוב האמנים האובים עלי החל מפרחי מיאמי , פריד , ועוד....
(ועל תגידו לי זה לא נקרא) עכשיו תסבירו לי איך לא חשבתם על זה ? אה?
תוקן על ידי סטריאו ב- 25/11/2012 23:40:47
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2012 15:53 |
|
| |
סטריאו, רעיון מבריק בהחלט 
השאלה שנשאלת, אם כן, היא: איזה מה'האסק'ים הוא הטוב ביותר?
ב-21 יש לדודו פישר קטע ענק, ב-23 ו-24 ליפא מתעלה על עצמו, ב-24 אבריימל ובני מבצעים את אחד הדואטים הגדולים אי פעם כמו גם ברוך ואייבי או ליפא ושלוימי. הלפגוט מיותר בכולם, כנ"ל לגבי שוואקי ב-22.
סו מה דעתכם בנידון?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2012 17:57 |
|
| |
דעתי האישית היא שהמשובח והמושקע מכולם הוא המחזמר של האסק 7. מצד שני, ב4 יש ביצועי אייבי יפהפיים. מצד שלישי, כל ביצועי אייבי הם יפהפיים. מצד רביעי, היו שם פרחי לונדון... בקיצור: הרבה צדדים למטבע
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 12:05 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  | סטריאו, רעיון מבריק בהחלט 
השאלה שנשאלת, אם כן, היא: איזה מה'האסק'ים הוא הטוב ביותר?
ב-21 יש לדודו פישר קטע ענק, ב-23 ו-24 ליפא מתעלה על עצמו, ב-24 אבריימל ובני מבצעים את אחד הדואטים הגדולים אי פעם כמו גם ברוך ואייבי או ליפא ושלוימי. הלפגוט מיותר בכולם, כנ"ל לגבי שוואקי ב-22.
סו מה דעתכם בנידון? |
|
קודם כל שנדע סגרנו על האסק ?
אולי לפני ההחלטה כדאי לחכות להאסק 26 ? כי יש מצב שכולם יעדיפו את זה ...
תוקן על ידי סטריאו ב- 28/11/2012 12:07:29
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 14:16 |
|
| |
ברגע זה קניתי את האסק 25  אם אני בעד לסגור, זה נדע בהמשך! הלכתי לצפות :)
|
|
|
|